|
|
| Bisage iz Louis-a | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Bisage iz Louis-a čet 13 lip 2013, 12:56 | |
| Za sve one koji kupuju bisage, kupio jedne u Louis u Grazu, pa da podjelim informaciju i slike s vama. ... koštaju 80 EUR, a na akciji za 70 EUR. evo i slika patetni zatvarač za jednostavno skidanje bisagi da ih se može odnest/pospremiti u šator/kući: proširivanje po širini: zatvaranje na KLIK iako ima i sasvim funkcionalnu kopču: Specifikacija: ono što ću još napraviti na njima jesu krute stranice od lima da mi se ne deformiraju nakon nekog vremena. Uz roll bag koji imam, ovo će biti i više nego dovoljno za putovanje. | |
| | | vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a čet 13 lip 2013, 13:58 | |
| Prijatelj izgubio lijevu na putu za Vukovar 2009 . Jednostavno se zipper otvorio i bisaga otpala , nikad je nismo nasli . Pa kad ih montiras , pripazi . Dobronamjerni savjet . | |
| | | gaso999 cro chopper forum
Broj postova : 853 Godina imam : 50 Prebivalište : Slav.Brod Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A Na forumu od : 07.08.2012
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a čet 13 lip 2013, 15:18 | |
| To su od umjetne kože ako se nevaram !? Kupio preko ebaya prosle godine za 35 eura (27l) i vrlo sam zadovoljan. Stavio sam i ja plocu s nutarnje strane te ih pricvrstio za nosac bisaaga jer nevjerujem ovom zipu ! Stavio sam i bravicu s vanjske strane tako da nemoze nitko unutra ! Malo sam se igrao sa zakovicama te ih malo ukrasio jer su dosta velike pa mi bilo nekako pusto bez njih. Opcenito vrlo zadovoljan ! | |
| | | TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a čet 13 lip 2013, 15:22 | |
| - gaso999 je napisao/la:
- To su od umjetne kože ako se nevaram !?
Kupio preko ebaya prosle godine za 35 eura (27l) i vrlo sam zadovoljan. Stavio sam i ja plocu s nutarnje strane te ih pricvrstio za nosac bisaaga jer nevjerujem ovom zipu ! Stavio sam i bravicu s vanjske strane tako da nemoze nitko unutra ! Malo sam se igrao sa zakovicama te ih malo ukrasio jer su dosta velike pa mi bilo nekako pusto bez njih. Opcenito vrlo zadovoljan ! Hvala za savjete za zipo ! Danas sam kod majstora Kambe pa ću s njim proči kako čim bolje da napravi nosaće, a da se ne desi ispadanje. A i stavit ću mali lokot da ne bi netko skinuo s motora dok nisam blizu. @gaso999 - jel može kakav slika kako si složio bisage...zanima me ovo s bravicom | |
Broj postova : 853 Godina imam : 50 Prebivalište : Slav.Brod Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A Na forumu od : 07.08.2012
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a čet 13 lip 2013, 17:12 | |
| | |
| | | rifireman cro chopper forum
Broj postova : 510 Godina imam : 57 Prebivalište : Rijeka-Saršoni Vozim : Suzuki Intruder c800 Na forumu od : 27.07.2008
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a čet 13 lip 2013, 19:35 | |
| Da se ne otvori ziper postoji dodatna kopča; pripazi da je ona dobro spojena i da dobro drži. Imam slične od istog proizvođača i zadovoljan sa sa njima;frend ima iste tvoje, nije mu otpala, ali je nagorila naslonivši se na auspuh.Obrati pozornost na udaljenost od auspuha, piše u specifikaciji. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a pet 14 lip 2013, 06:19 | |
| imam i ja takve vec par godina, jesam ih razvalio, aliiiii koliko piva, rakije, odojka stane u njih :twisted: |
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a pet 14 lip 2013, 13:10 | |
| | |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a sub 15 lip 2013, 12:19 | |
| Ajd da se i Ja pohvalim, takođe imam takve, nisu iz Louisa ali je gabarit i proizvođač isti, nemaju ziper, a na Kruzerici ima nosač tako da nisam ništa prerađivao. Ono što je interesantno, Tomi nećeš se sigurno pokajati. I na kraju Veliki pozz za cijelu ekipuuuu | |
| | | breed cro chopper forum
Broj postova : 512 Godina imam : 45 Prebivalište : Rijeka Vozim : Kawasaki VN2000 Na forumu od : 14.08.2008
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a sub 15 lip 2013, 15:47 | |
| Ja imao, ali eto nisam zadovoljan. Jest da utrpaš odojak i baksu pive unutra, ali ako te uhvati kiša, bez pokrivača si naj...... Moje su se nakon kiše osušile i forma je bila uništena. Sad ih imam u ormaru i služe mi za alat i za staro ulje. Planirao sam ih ojačati iznutra ali propala ideja. Cijena je stvarno ok samo eto...kolko para tolko muzike. | |
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a ned 16 lip 2013, 13:13 | |
| evo i nekih slikica kako sada izgledaju ! stavio sam obicnu bravicu ima ih kupiti u svakoj trgovini te odnio kod čike sto radi kljuceve te mi obje prepravio na jedan kljuc. nitne stavio jer je velika i malo mi prazna. kroz ovu rupu ude bravica te se zakljuca. rezanje mi nije smetalo jer se iovako ta rupa nevidi izvana. nemozes ju otvoriti jedino ako otkines komad bisage ali i to je vjerujem tesko. lim stavio iznutra da ju mogu povezati za nosace bisaga i radi ucvrscivanja same bisage. u dnu bisaga imam kao dva nasjeda da ju nataknem na nosac i da nemoze propadati dole. u gornjem djelu bisaga u krajnje točke nosaca sam stavio dva stopera za vrata gumena malo urezana da kad nataknem bisage na doljnje nosace samo gurnem bisagu na nosač te ti stoperi posto imaju utore fino uhvate nosac. pošto ni to nemoze rjesiti bisagu da spadne u ravnini gumenih stopera u sredini sam stavio šipkicu savijenu prema nosacu bisaga tako da kad ju zategnem kljucem 10 te ona uhvati nosac. sada bisage nemalu lufta niti u jednom smjeru vec su čvrsto prikačene na nosac. prvo sam mislio izostaviti komad koze sto spaja bisage ispod sica ali sam ga ostavio jer je i to jedna vrsta osiguraca. jos jedino moram staviti završne matice da se stogod ne izgrebe na vijeke. vec su par puta isprobane pod opterecenjem i sve 5. sada tako ucvrscene mogu i zenu staviti u bisagu bez bojazni da ce otpasti a mogu ih skinuti u roku minute obje. malo ruzno izgleda izvana ali to me netangira jer se nevidi kad je bisaga okacena. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a ned 16 lip 2013, 15:23 | |
| - breed je napisao/la:
- Ja imao, ali eto nisam zadovoljan. Jest da utrpaš odojak i baksu pive unutra, ali ako te uhvati kiša, bez pokrivača si naj...... Moje su se nakon kiše osušile i forma je bila uništena. Sad ih imam u ormaru i služe mi za alat i za staro ulje. Planirao sam ih ojačati iznutra ali propala ideja. Cijena je stvarno ok samo eto...kolko para tolko muzike.
Pošto prodaš te uništene iz ormara? |
| | | breed cro chopper forum
Broj postova : 512 Godina imam : 45 Prebivalište : Rijeka Vozim : Kawasaki VN2000 Na forumu od : 14.08.2008
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a ned 16 lip 2013, 17:26 | |
| Imaš na PP-u ali dok ja dođem iz Rusije ode sezona:( | |
| | | TommyZG cro chopper forum
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bisage iz Louis-a | |
| |
| | | | Bisage iz Louis-a | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|