Početna stranicaPretraľnikČunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 610RegistracijaLogin

Čunga Lunga vožnje i okupljanja

Go down 
+27
Safet(y)
izigoing
Vilko
i.k.b
Genesis051
DavorS
palac
Tarze
Ivan-Shadow
merla
martinx
vroc-bobi
Drifter
freddie
Bosqeto
custom rider
rikitumba
Danijel
darko68
Reponja
sklopka222
Vladek
crocopzmaj
frutkejk
TommyZG
Lars_Viking
pinky
31 posters
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next
Autor/icaPoruka
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Empty
PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimeuto 27 svi 2014, 20:56

i ja se pridružujem

4. Pinky
[Vrh] Go down
Danijel
man
man
Danijel

Broj postova : 172
Godina imam : 44
Prebivalište : Zagreb, Sesvete
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 23.04.2009

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 28 svi 2014, 10:48

Taj vikend bi trebal bit fraj pa eto i mene...

1. Djoni
2. Tommy
3. Darko
4. Pinky
5. Danijel
[Vrh] Go down
TommyZG
cro chopper forum
cro chopper forum
TommyZG

Broj postova : 1131
Godina imam : 46
Prebivalište : Zagreb - Podsused
Vozim : kolica - djecja
Na forumu od : 27.12.2008

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 28 svi 2014, 12:28

Danijel je napisao/la:
Taj vikend bi trebal bit fraj pa eto i mene...

1. Djoni
2. Tommy
3. Darko
4. Pinky
5. Danijel

Znači, plan je da se okupimo u auto kampu Radonja u Karlovcu, ali nije uvijet - možemo i negdje drugdje, ali da nam je slično svima za vožnju.
Ako tko dobije kakvu dobru ideju idemo u tom smjeru, a ako ne, ostaje nam RADONJA.
Sami spremamo klopu, cuga iz lokalnog dučana, spavanje plaća u kampu za motor+šator+osoba je 90 kn - mislim da je za dvije osobe 120 kn. Može se spavati i u krevetu u kampu jer ima krevete - mini apartman.

Neću za sada ništa rezervirati, da ne bi našli kakav bolji plan, tako da ću to ostaviti 7 dana prije druženja....
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/groups/257482367773141/
darko68
cro chopper forum
cro chopper forum
darko68

Broj postova : 908
Prebivalište : Rovno 23
Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly
Na forumu od : 11.01.2012

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 28 svi 2014, 13:53

Radonja je OK, i ja se ujedno dobrovoljno javljam za majstora od roštilja  kebab1
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 28 svi 2014, 14:26

darko68 je napisao/la:
Radonja je OK, i ja se ujedno dobrovoljno javljam za majstora od roštilja  kebab1

Ja sam ti prvi pomoćnik i kuham juhu od rajčice - trebalo bi nam jedno malo plinsko kuhalo za kave i juhe i neki mali radio sa cd playerom ja imam set kamp posuda za kuhanje.
[Vrh] Go down
darko68
cro chopper forum
cro chopper forum
darko68

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 28 svi 2014, 17:42

Pa to imamo i ja i ti imamo kuhala  dobar3
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 28 svi 2014, 17:51

darko68 je napisao/la:
Pa to imamo i ja i ti imamo kuhala  dobar3

Moje je špiritno i dobro za male količine (recimo 0,5 lit vode za kavu) svakako ga nosim ali treba i jedno plinsko za juhe ono red pića i klope pa kisela juha od rajčice pa idemo dalje  slinim dobar 
[Vrh] Go down
darko68
cro chopper forum
cro chopper forum
darko68

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 28 svi 2014, 18:23

Moje je jače tak da nema brige  dobar
[Vrh] Go down
Danijel
man
man
Danijel

Broj postova : 172
Godina imam : 44
Prebivalište : Zagreb, Sesvete
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 23.04.2009

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimepet 30 svi 2014, 09:39

darko68 je napisao/la:
Moje je jače tak da nema brige  dobar

Rađe ti razmišljaj kako da bačvicu vina okačiš na motor umjesto da dragocjen, zlata vrijedan prtljažni prostor trošiš na nekakva kuhala!!!  Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
Tarze
cro chopper forum
cro chopper forum
Tarze

Broj postova : 781
Godina imam : 41
Prebivalište : Dalmacija
Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX
Na forumu od : 22.07.2012

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimepet 30 svi 2014, 12:31

Ja bi doša s gušton ali sve vikende radim ovo lito.. Sad  Jebat ga  Bohmann 
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimepet 30 svi 2014, 21:15

Tarze je napisao/la:
Ja bi doša s gušton ali sve vikende radim ovo lito.. Sad   Jebat ga  Bohmann 
Ako se izboriš za slobodan vikend u terminu okupljanja uvijek si dobro došao. Ako možeš doći kasnije navečer i to nije problem.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimečet 05 lip 2014, 20:30

Vremenska prognoza ili ti najava je da je do kraja lipnja predviđeno povećanje temperature i smanjenje padalinaaaaa što znači ide nam na ruku.
[Vrh] Go down
TommyZG
cro chopper forum
cro chopper forum
TommyZG

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimepon 09 lip 2014, 18:03

Djoni_Gitara je napisao/la:
Vremenska prognoza ili ti najava je da je do kraja lipnja predviđeno povećanje temperature i smanjenje padalinaaaaa što znači ide nam na ruku.

Vidio se danas s Darkom i kaže da je slobodan 21./22.06. - kako ostali stoje s tim temrinom za druženje... ?
Pa da svi koji jesu ČungaLunga budemo na okupu...
[Vrh] Go down
frutkejk
man
man
frutkejk

Broj postova : 282
Godina imam : 37
Prebivalište : Karlovac
Vozim : vn800
Na forumu od : 16.05.2011

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimepon 09 lip 2014, 20:48

i meni taj vikend odgovara ak mi ne promjene raspored  dobar 
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimepon 09 lip 2014, 21:17

TommyZG je napisao/la:

Vidio se danas s Darkom i kaže da je slobodan 21./22.06. - kako ostali stoje s tim temrinom za druženje... ?
Pa da svi koji jesu ČungaLunga budemo na okupu...

Ja sam tada na godišnjem ali 16.06. ugrađujem implantat za zub ako ne bude komplikacija mogu normal uz uvjet da rješim ona dva problemčića sa motorom (a ti si danas već odradio dobar dio tog rješenja).
[Vrh] Go down
Lars_Viking
cro chopper forum
cro chopper forum
Lars_Viking

Broj postova : 1379
Godina imam : 36
Prebivalište : Matulji
Vozim : Kawa VN 800
Na forumu od : 09.06.2012

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimeuto 10 lip 2014, 09:17

Ja sam neko vrijeme 'out' zbog financijske i poslovne baze. Sljedeći mjesec možda.
[Vrh] Go down
http://lazarusboink.webs.com/
Lars_Viking
cro chopper forum
cro chopper forum
Lars_Viking

Broj postova : 1379
Godina imam : 36
Prebivalište : Matulji
Vozim : Kawa VN 800
Na forumu od : 09.06.2012

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimeuto 10 lip 2014, 09:18

Ja sam neko vrijeme 'out' zbog financijske i poslovne baze. Sljedeći mjesec možda.
[Vrh] Go down
http://lazarusboink.webs.com/
darko68
cro chopper forum
cro chopper forum
darko68

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 18 lip 2014, 09:39

Čunga-Lungaši gdje ste ? Ajmo se naći ovaj vikend 21-22 u Dugoj Resi da se malo podružimo maznemo neki roštilj 5-10 kg popijemo malo vinčeka,pive,sokova i ispričamo se,pohvalimo i pojadamo jedni drugima malo provozamo po okolici Duge Rese i u nedjelju poslije kavice lijepo svaki sebi doma do sledećeg druženja  dobar3 
P.S.Tommy je donator za meso a ja za vino  kebab1  cuga
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 18 lip 2014, 11:09

Nakon operacije vilice meni je lijevo oko polu zatvoreno tako da ovaj vikend sigurno ne mogu - možemo prebaciti za neki drugi vikend? Bohmann 
[Vrh] Go down
TommyZG
cro chopper forum
cro chopper forum
TommyZG

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 18 lip 2014, 12:10

Nakon operacije vilice meni je lijevo oko polu zatvoreno tako da ovaj vikend sigurno ne mogu - možemo prebaciti za neki drugi vikend? Bohmann 

samo se oporavi!  dobar 
prebacujemo za neki drugi vikend...dogovorit ćemo se u hodu....
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesri 18 lip 2014, 21:37

Djoni prijatelju ne daj se i brz oporavak a i ja sam ZA drugu priliku, ovaj vikend mi baš ne paše, a što se tiče Darke, pa žao mi je prijatelju, ali se nadam da ćemo se ubrzo skupiti za  dancingbanana biker2 cuga
[Vrh] Go down
darko68
cro chopper forum
cro chopper forum
darko68

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimečet 19 lip 2014, 16:24

Ma nema frke dečki  dobar  Djoni prijatelju ti se samo oporavi a vremena za druženje bit če na pretek  dobar  dobar  dobar
[Vrh] Go down
TommyZG
cro chopper forum
cro chopper forum
TommyZG

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimepet 27 lip 2014, 21:14

...pao đir do Delnica da krstimo Djonijev ER5  roker 
...i navratili do Stipka na kavu!

Hvala Stipku na gostoprimstvu, a tebi Djoni puno sretnih i dobrih km i da zmaj dobro služi u vožnjama !

Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Ae14jd

Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Ddp1sy

Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 6j0lcw

Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 103yis3

Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 1zn2wz9
[Vrh] Go down
stipko
man
man

Broj postova : 160
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb-Hrib
Vozim : KLEopatra
Na forumu od : 12.12.2011

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimesub 28 lip 2014, 23:16

Ekipa hvala Vama na dolasku I svratite uvijek kada ste u blizini.Sad bar znate da imate dosta zavoja do mene,hladne pive I kave.Sve više od toga dogovorimo kad mi se malo ta noga vrati u funkciju.Veliki pozdrav obojici Laughing 
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitimened 29 lip 2014, 13:01

stipko je napisao/la:
Ekipa hvala Vama na dolasku I svratite uvijek kada ste u blizini.Sad bar znate da imate dosta zavoja do mene,hladne pive I kave.Sve više od toga dogovorimo kad mi se malo ta noga vrati u funkciju.Veliki pozdrav obojici Laughing 

Hvala Stipko bilo mi je drago sresti se sa tobom, nakon velikog truda koji si uložio da humanitarna pomoć dospije do onih kojima je i potrebna.  dobar 
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja   Čunga Lunga vožnje i okupljanja - Page 21 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Čunga Lunga vožnje i okupljanja
[Vrh] 
Stranica 21 / 23.Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next
 Similar topics
-
» Forumska okupljanja, nekad i danas...
»  Slavonija