|
|
| Čunga Lunga vožnje i okupljanja | |
|
+27Safet(y) izigoing Vilko i.k.b Genesis051 DavorS palac Tarze Ivan-Shadow merla martinx vroc-bobi Drifter freddie Bosqeto custom rider rikitumba Danijel darko68 Reponja sklopka222 Vladek crocopzmaj frutkejk TommyZG Lars_Viking pinky 31 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Reponja man
Broj postova : 266 Godina imam : 35 Prebivalište : Rijeka Vozim : Virago XV250 Na forumu od : 21.01.2013
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 01 srp 2013, 13:10 | |
| Ako ćemo čunga-lunga opis gledati kao na azijate, jel' ima mjesta za još jednog? Pijem, hrčem, loše pjevam i još gore plešem... | |
| | | TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 01 srp 2013, 17:40 | |
| - Reponja je napisao/la:
- Ako ćemo čunga-lunga opis gledati kao na azijate, jel' ima mjesta za još jednog?
Pijem, hrčem, loše pjevam i još gore plešem... azijati i svi ostali kosooki najbolje da se čuješ s Djoni-jem kad kreće | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 01 srp 2013, 18:22 | |
| |
| | | Reponja man
Broj postova : 266 Godina imam : 35 Prebivalište : Rijeka Vozim : Virago XV250 Na forumu od : 21.01.2013
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 01 srp 2013, 19:04 | |
| Ajde da se i ja dodam na popis...
Ažuriraniji popis:
1. Djoni +1 2. Pinky 3. TommyZG (98,9%) 4. frut (87,4%) 5. Reponja | |
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja uto 02 srp 2013, 13:06 | |
| Nažalost, ništa od mene..... moram na put i neću se vratiti do subote navečer 1. Djoni +1 2. Pinky 3. frut (87,4%) 4. Reponja | |
| | | Gost Gost
| | | | frutkejk man
Broj postova : 282 Godina imam : 37 Prebivalište : Karlovac Vozim : vn800 Na forumu od : 16.05.2011
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja uto 02 srp 2013, 20:31 | |
| i moji su se izgledi smanjili al vidit cu jos. Prijatelj slavi rodjendan u subotu a i placa mozda ne sjedne do tad.
mozda i bude jos kaj, javim sve.
ak nis, na dalmatini se vidimo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja uto 02 srp 2013, 20:38 | |
| I moji se izgledi smanjuju radi zamjene suspenzora (klizača) lanca ... još javim ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja uto 02 srp 2013, 20:40 | |
| - frutkejk je napisao/la:
- i moji su se izgledi smanjili al vidit cu jos. Prijatelj slavi rodjendan u subotu a i placa mozda ne sjedne do tad.
ak nis, na dalmatini se vidimo Frut kamp je besplatan grah je besplatan piva jeftinjava ... ako dolazim imate od mene 2 ture pive ... |
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja uto 02 srp 2013, 20:45 | |
| - Djoni_Gitara je napisao/la:
- TommyZG je napisao/la:
- Nažalost, ništa od mene.....
moram na put i neću se vratiti do subote navečer
1. Djoni +1 2. Pinky 3. frut (87,4%) 4. Reponja Tommy žao mi što ne ideš u Frankfurt ipak idem avionom, ali ne mogu uloviti povratni let u 15h u petak, da bi se se vratio na vrijeme, pa ostajem za subotu ujutro... eto , to ti je tak ali bolje ništa ne forsirati, imam loša iskustva s takvim stvarima... u svakom slučaju vidimo se na Dalmatini | |
| | | frutkejk man
Broj postova : 282 Godina imam : 37 Prebivalište : Karlovac Vozim : vn800 Na forumu od : 16.05.2011
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja uto 02 srp 2013, 21:39 | |
- frutkejk je napisao/la:
- i moji su se izgledi smanjili al vidit cu jos. Prijatelj slavi rodjendan u subotu a i placa mozda ne sjedne do tad.
ak nis, na dalmatini se vidimo Frut kamp je besplatan grah je besplatan piva jeftinjava ... ako dolazim imate od mene 2 ture pive ... znam da ne treba puno, al opet, nemrem bez para baš ić Još ću vidit do vikenda @Tommy, ja ti idem subotu popodne ak idem pa ak si doma do tad i bude ti se dalo ić možemo zajedno | |
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja sri 03 srp 2013, 10:12 | |
| - frutkejk je napisao/la:
@Tommy, ja ti idem subotu popodne ak idem pa ak si doma do tad i bude ti se dalo ić možemo zajedno javim se još svakako - danas ću znat da li mogu uloviti kakav let za Zagreb čim ranije u subotu ali sve mi je to teško izvesti.... | |
| | | Gost Gost
| | | | frutkejk man
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja sri 03 srp 2013, 22:27 | |
| kazu i lose vrijeme za vikend, mozda se promjeni i to | |
| | | Gost Gost
| | | | Reponja man
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 04 srp 2013, 13:56 | |
| Po ovim prognozama kakve su trenutno, biti će kišno na tom dijelu... Javi kada zvijer dođe sa mehanizacije... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 04 srp 2013, 17:50 | |
- Po ovim prognozama kakve su trenutno, biti će kišno na tom dijelu...
Javi kada zvijer dođe sa mehanizacije... Sve rješeno sada sam dopeljao motor sa srevisa ... znači samo kiša i granica EU nas može zaustavit. Idemo ubuduće na sms kratko je za postove dogovorimo sutra polazak i ostalo. |
| | | Reponja man
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 08 srp 2013, 13:38 | |
| Daklem, kad već nisam okinuo puno fotki, da barem napišem nekoliko riječi... Djoni Gitara sa suputnicom i ja smo na kraju bili glavni akteri priče koja je trebala sadržavati još vas par forumaša koji ste na neki način bili spriječeni. Iskreno, nekako sam si razmišljao, zbog nepovoljne vremenske prognoze, da i ja odustanem. Onda sam se malo zamislio; Na godišnjem sam, u Bihaću nikada nisam bio, motor ima smiješno malu potrošnju (spuštena na 2.7) a uvijek ću si naći neku ispriku za ne otići negdje. I tako smo se dogovorili, našli na piću službenog upoznavanja dan ranije, raspravili o rutama (ma meni sve paše, ionako nemam sliku u glavi kuda idem...) i dogovorili mjesto i vrijeme kretanja. Evo karta, da lakše pratite: View Larger MapSljedeće jutro je vrijeme u Rijeci bilo predivno, otišao sam malo ranije na mjesto nalaska (Bakarac) kako bi u miru i tišini popio drugu kavu. Nekako mi dan ne može početi bez jutarnje tišine (tj. bez razgovora), a ne želim ispasti grintav... Prvo stajanje je bilo u Novom Vinodolskom, uz kavu (meni treća), ćakulica u kafiću iza benziske, lokacija održavanja susreta MK Law Riders-a. Nastavak đirade do Senja i Otočca, gdje nas je prala kiša (ali imali smo i kišna odijela), propuhivanje vjetra (imamo mi i težinu). Uslijedilo dotankavanje u Otočcu, da kasnije nebi morali trpati aditive zbog lošijeg goriva. Na toj benziskoj smo vidjeli dosta motorista, sve njih su putevi vodili u Bihać. Prišao nam je dečko, Nijemac, pitajući nas za put prema Pagu. Malo nam je trebalo vremena dok smo skužili da je na kružnom toku u Senju skrenuo krivo. Objasnili smo mu kuda mora ići, rekli kuda ćemo mi i pozvali ga da ide sa nama. Poziv je prihvatio i družina je dobila +1 R6. Jesmo, jesmo, rekli smo mu da smo sporiji (2X250), nije imao ništa protiv. Stali smo još par puta na piće i razgibavanje, te došli u Bihać. Put do mjesta održavanja susreta je bio maštovit, pretpostavljam zbog održavanja regate (na isti dan... ). Montiranje šatora je malo potrajalo, pošto je Djoni jedini uzeo čekić, a dizali smo tri istovremeno. Pozicija u kampu nije ulijevala nadu. Naime, hlad je već bio zauzet od dana prije, sve je bilo blatno i mokro. Kiša nas je još dugo vremena prala, popustila je tek u neko doba noći. Da budem iskren, nisam siguran koji je bend bio, jer mi nije palo napamet po pljusku stajati pred binom. Defile je bio odgođen, policija nije dala dozvolu za izlaz zbog održavanja regate. Moguće da se i dogodio kasnije, ne bih znao. Područje kampa je bilo krcato, neka Djoni napravi procjenu ja nisam mogao. Mogu samo zamisliti koliko bi nas bilo da je bilo lijepo vrijeme... Neću vas daviti sa glazbom, hranom i pićem, to je sve više-manje isto na svim susretima. Jedina razlika je što smo pili pivu (na "P" počinje, nemrem se sjetiti imena, lager) iz Bihaća. Na prvih par je super, ali nakon desete se lagano vidi da ćeš ujutro imati problema, pa ne trebaš ni stajati... Nakon montaže šatora smo otišli u grad, na pitu (Burek - savijača) i piće. Iako je bilo najavljeno, ostao sam malo iznenađen primanjem svih valuta. Ali imaju čudne omjere i vole dizati cijene. Čisti primjer je bila savijača koja dođe jedan iznos u KM, 30Kn ili 6 eura. Još par puta sam naletio na takav bezobrazluk, ali si nisam htio kvariti raspoloženje i svađati se. Na domaćem terenu bi svašta čuli... Neka - neka, popiti će i oni kavu u Opatiji i Dubrovniku... Kako sam došao sav nadobudan, sa poremećenim bio-ritmom (prvi tjedan godišnjeg), zabrazdio sam malo dulje nego što sam trebao (oko 6 ujutro sam se vratio do šatora), što je uzrokovalo poremećaj kretanja. Naime, imao sam sreću što su se sažalili nadamnom i pustili me ćornuti prije puta. Sam sebe bi bacio u Unu na buđenje... Nakon par litara vode, par kavi i dosta provjetravanja, lagano sam došao na sebe. Negdje oko Otočca. Taman na vrijeme da počnem uživati u boljoj klimi i suhoj cesti. Kada smo se napokon dočepali Senja, imao sam osjećaj zbog mora i vjetra kao da mi je Rijeka iza zavoja. Magistrala, vjetar i sunce su nakon magluštine i tuče došli kao melem, vožnja je bila prava uživancija... Da pokušam skratiti (iako je, mojim načinom pisanja, i ovo skraćena verzija), susret je cijeli protekao u dobrom tonu, upoznao sam puno dobrih i dragih ljudi (Djonija i dragu mu Anitu na prvom mjestu), jedino mi je žao vas koji niste bili i što vrijeme nije bilo bolje. Ali zato sada imamo Dalmatinu! Evo dvije slike koje sam uspio okinuti (uvijek zaboravim više slikati) Dakle, gospa Anita i gospodin Djoni I Djoni i Zagi (Zegi, Zigi?), tj. Sergej kojeg smo prekrstili odmah po upoznavanju Sebe nisam uspio fotkati, što i nije toliki propust jer znam kako izgledam. To neka vam pokaže Djoni | |
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 08 srp 2013, 14:08 | |
Evo karta, da lakše pratite:
View Larger Map
Svaka čast na vožnji Nažalost ja sam u subotu sletio na aerodom tek oko 14h i to u veliku oluju ...ma nije bilo šanse da vam se pridružim.. ...ali se zato vidimo u petak !!!! | |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 08 srp 2013, 17:57 | |
| Pozdrav Reponja tebi, Aniti i Djoniju. Žao mi je što nisam stigao pridružiti Vam se, a u Bihaću je čak bio spreman i doček, ali jbg., imamo popravni u Vodicama na Dalmatini a tamo će biti vremena za razgovor! Vidimo se ako Bog daa i svim Vama koji krećete na Dalmatinu ugodnu i sugurnu vožnju:rendeer: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 08 srp 2013, 18:51 | |
| Najbolje reći da je Reponja dobar kompanjon za sve - ne žali se ne grinta i voljan uvijek za akciju. Kiša nas je počela prati već na pola uspona Senj - Vratnik ali vozili smo do kraja i tada pod vjetrom uskočili u kišna odijela. Nadalje do otočca kiša sa refulima bure na benzinskoj gdje su Reponja i Anita pričali sa Zagijem (njemac koji nam se pridružio) djelovalo je da idemo u bolje sutra odnosno da se razvedrava ali do Plitvica smo prošli kroz maglu, kišu i maglu, i tuču (sitniji led ne baš tuča pravog kalibra ja to zovem krupica) ali reponja vozi cool i dobiva moj respect - imam dojam da su sjekire padale da bi samo otresao sa kacige i rekao da je i to OK. Bihać susret: Frendovi na prvi pogled: Jutarnja kava: Zadnja zajednička cigareta nakon prelaska granice: Na povratku smo prošli samo kroz kišu i maglu sve ostalo se nije računalo - ali isplatilo se. |
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja uto 09 srp 2013, 08:34 | |
- ... gdje su Reponja i Anita pričali sa Zagijem (njemac koji nam se pridružio)
tak treba...., vrbovat ljude za Čunga-Lunga čapter - Dojčland | |
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 15 srp 2013, 11:46 | |
| Čunga-lunga je posjetila ovogdišnju Dalmatinu evo slikica: Venox pod punom spremom: ...stigo Darko sa suprugom U Karlovcu nam se pridružio Frutkejk Pauza na putu prema Rijeci ... Anita i Djoni su nas počestili u Rijeci s ručkom... da se malo okrijepimo i odmorimo za dalje, U Rijeci nam se pridružio i Reponja ...za to vrijeme i motori odmaraju nažalost , pokvarilo se svijetlo na Djonijevom motoru, ali sve se otklonilo u hodu... majstor Reponja pauziranje u hladu kava u Karlobagu izdržljive pile...i više nego dobri - jedan kinez, dva tajvanca i jedan koreanac .... ali bio je i jedan japanac :-) večera u fastfood u Vodicama - stigli u pol 11 - odojka više nije bilo, ali niti prevelike izbirljivosti...daj što daš :-) jutarnji doručak u debelom hladu smještaj - all exclusives roštiljanje u kampu - DavorS i Vilko - HVALA !!!! ujutro se Darko primio kuhanja kave s obzirom da je već u 5:00 bio budan posljednja fotka na Masleničkom mostu prije nego smo se radvojili prema Zagrebu i Rijeci Još jednom hvala Čunga-Lungašima na prvoj dužoj vožnji.... Bilo je odlično, nadam se da ćemo uskoro opet na kakvo duže putovanje.... ajd sad i ostali sa slikama PS: fali mi Pinky..ne znam kako to da ga nisam uslikao ... | |
| | | darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: čunga lunga vožnje i okupljanja pon 15 srp 2013, 15:30 | |
| Ko kaže da nema Pinkija A evo jedne zjedničke I jedne za album čunga-lungaša | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 15 srp 2013, 17:57 | |
| Grickalice prije večere na koju nismo zakasnili (pao i koji aperitiv) Frut u slobodnim aktivnostima Još jedna sa maslenice Grupa pravac rijeka - "Zašto je ovaj burek tako mali?" Kava u Cesarici ali je...eš nas bitne su pile: Pozdrav svima bili ste super ekipa za vožnju čim prije još jedna vožnja. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja | |
| |
| | | | Čunga Lunga vožnje i okupljanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|