| Čunga Lunga vožnje i okupljanja | |
|
+27Safet(y) izigoing Vilko i.k.b Genesis051 DavorS palac Tarze Ivan-Shadow merla martinx vroc-bobi Drifter freddie Bosqeto custom rider rikitumba Danijel darko68 Reponja sklopka222 Vladek crocopzmaj frutkejk TommyZG Lars_Viking pinky 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pon 16 ruj 2013, 22:16 | |
| | |
|
| |
rikitumba man
Broj postova : 285 Godina imam : 61 Prebivalište : split Vozim : kawasaki en 500 Na forumu od : 07.05.2013
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja uto 17 ruj 2013, 21:33 | |
| | |
|
| |
TommyZG cro chopper forum
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja sri 18 ruj 2013, 08:18 | |
| - rikitumba je napisao/la:
- Putnici s Ohrida stigli do Splita
lijepo se vi zabavljate popite jedno i u naše ime koji šljakaju | |
|
| |
rikitumba man
Broj postova : 285 Godina imam : 61 Prebivalište : split Vozim : kawasaki en 500 Na forumu od : 07.05.2013
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja sri 18 ruj 2013, 13:58 | |
| Nakon ugodnog druženja dragi nam osti moraju dalje.Lifan-mali div je ponosno dosad odradio njihovo putovanje.Mi smo im se malo pridružili u vožnji i jednim dijelom ih otpratili a onda smo se morali oprostiti u madi da će mo se uskoro ponovo zajedno voziti Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us | |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja sri 18 ruj 2013, 14:48 | |
| | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja sri 18 ruj 2013, 20:54 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja sri 18 ruj 2013, 23:31 | |
| Eto konačno doma u Rijeci kuhamo juhu iz vrećice i nazdravljamo slijedećim: 1. Rikitumba (ramo) pravi biker u duši i čovjek sa zlatnim rukama; 2. dečki iz MK Dvije Rote (to treba doživjeti) 3. Tommy Pinky i Darko68 na moralnoj i logističkoj poptopri; 4. Dečki iz Vatrogasci Podgora (i to treba doživjeti) 5. Svim ljudima dobre volje koje smo otkrili na ovom putovanju. popis je proizvoljan nema značenja tko je na kojem mjestu samo prvi dojmovi. Skraćeno odrađeno 2500 km za 250 cm3 - kinez. Tko mi nešto kaže protiv kineza dobije šljivu ali ne u čaši prvo par slika na čunga lunga potom putopis i razjašnjenje svega navedenog. Ekipa pozz |
|
| |
darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 11:25 | |
| Dobro vi nama došli natrag i čekamo slike i dojmove sa putovanja | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 11:54 | |
| čekamo detaljnija iskustva. p.s. sad si valjda shvatio da te ljudi ne smatraju "nižom vrstom" zato što voziš "kineza od 250 ccm" | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 12:31 | |
| Put je odrađen i dojmovi su super. Ovo stvarno treba doživjeti. Evo par slikica sa putovanja: Split pri odlasku: MK Dvije Rote: Skadar: Ohrid: Zaljev kostiju: Boka Kotorska: Detaljnije u putopisu do tada samo da je ovo trebalo doživjeti. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 12:42 | |
| - merla je napisao/la:
-
p.s. sad si valjda shvatio da te ljudi ne smatraju "nižom vrstom" zato što voziš "kineza od 250 ccm" Ne na našim Čunga Lunga stranicama zato smo i oformili grupu dječijih motora, a to što drugi misle nije mi bitno budući da postoji Čunga Lunga grupa pa svatko sa svojima ili po volji. Da li sam shvatio da nisam niža vrsta? Nisam - budući da nisam to nikada ni mislio. Drugih koji to misle sigurno ima ali je to njihov problem ne moj. U Splitu me jedan poznati mehaničar koji je pogledao lanac nakon silne kiše i pjeska sa Albanskih cesti samo pitao: "Recite mi kakav je to entuzijazam za motorima da vas dvoje sa malom makinom odradite toliki put". Odgovorio sam da je prosječna putna brzina na dobrim cestama 70 - 90 km/s na što sam dobio odgovor "Logično dovoljno za magistrale i putovanja". |
|
| |
Broj postova : 1131 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb - Podsused Vozim : kolica - djecja Na forumu od : 27.12.2008
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 13:05 | |
| Djoni - dobrodošao ti nama nazad ! a ako sve bude prema planu Čunga-lungaši ovaj vikend napadaju Istru čekamo na izvještaj s puta uživo ! okvirni je plan posjetiti i MK Templars-e u Vrsaru predviđa se lijepo vrijeme, pa šteta propustiti još malo sunca prije zimske hibernacije | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 13:16 | |
| Dogovoreno pokušat ću organizirati spavanje petak večer kod mene za sve još moram pozvati Rikitumbu (Ramo) da nam se priključi - subotu palimo za Istru i moto susret. |
|
| |
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 13:17 | |
| - Djoni_Gitara je napisao/la:
- Dogovoreno pokušat ću organizirati spavanje petak večer kod mene za sve još moram pozvati Rikitumbu (Ramo) da nam se priključi - subotu palimo za Istru i moto susret.
Chapter Zagreb i chapter Krapina-Rovno stižu u subotu Petak nam je bukiran s poslom | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 13:23 | |
| - TommyZG je napisao/la:
- Djoni_Gitara je napisao/la:
- Dogovoreno pokušat ću organizirati spavanje petak večer kod mene za sve još moram pozvati Rikitumbu (Ramo) da nam se priključi - subotu palimo za Istru i moto susret.
Chapter Zagreb i chapter Krapina-Rovno stižu u subotu Petak nam je bukiran s poslom
OK ručak kod mene (grah sa kobasicama salate piva) pa palimo na susret ili kako se dogovorimo danas i sutra? |
|
| |
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 14:52 | |
| I normalno uz kavicu iz prve ruke čujemo dojmove sa putovanja | |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 18:09 | |
| [/quote]Chapter Zagreb i chapter Krapina-Rovno stižu u subotu [/quote] Dobra fora ovo sa chapterima.....jos malo pa nece biti lako negdje doci sa cung-lunga ekipom. | |
|
| |
pinky cro chopper forum
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 18:55 | |
| Djoni prijatelju, dobro došli kući i ti i Anita, nadam se da ste prezadovoljni učinjenim i da ste odmor iskoristili, baš onako za sebe i svoju dušu... Nažalost ja nisam u mogućnosti ovaj vikend za put do Istre, a jako bi volio da se ponovo sretnemo i družimo, a tek onaj tvoj čuveni, nezaboravni grah sa kobajom i slaninicom, uh njam, njam,... Puno pozdrava i sjetite se i spomenite i Pinkija i Pinkicu i u naše zdravlje popite bar po jednu, svi redom.~ | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 18:58 | |
| - pinky je napisao/la:
- Djoni prijatelju, dobro došli kući i ti i Anita, nadam se da ste prezadovoljni učinjenim i da ste odmor iskoristili, baš onako za sebe i svoju dušu...
Nažalost ja nisam u mogućnosti ovaj vikend za put do Istre, a jako bi volio da se ponovo sretnemo i družimo, a tek onaj tvoj čuveni, nezaboravni grah sa kobajom i slaninicom, uh njam, njam,... Puno pozdrava i sjetite se i spomenite i Pinkija i Pinkicu i u naše zdravlje popite bar po jednu, svi redom.~ Legendo žao mi što ne dolaziš ali valjda od Tommy-ja čujem vaš put na Faaker - ima dana do kraja 10. mjeseca pa se ti i Pinkica samo najavite |
|
| |
rikitumba man
| |
| |
pinky cro chopper forum
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 19:01 | |
| - Djoni_Gitara je napisao/la:
- pinky je napisao/la:
- Djoni prijatelju, dobro došli kući i ti i Anita, nadam se da ste prezadovoljni učinjenim i da ste odmor iskoristili, baš onako za sebe i svoju dušu...
Nažalost ja nisam u mogućnosti ovaj vikend za put do Istre, a jako bi volio da se ponovo sretnemo i družimo, a tek onaj tvoj čuveni, nezaboravni grah sa kobajom i slaninicom, uh njam, njam,... Puno pozdrava i sjetite se i spomenite i Pinkija i Pinkicu i u naše zdravlje popite bar po jednu, svi redom.~ Legendo žao mi što ne dolaziš ali valjda od Tommy-ja čujem vaš put na Faaker - ima dana do kraja 10. mjeseca pa se ti i Pinkica samo najavite Dogovoreno, i čujemo se:hapy1: | |
|
| |
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 21:05 | |
| | |
|
| |
rikitumba man
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja čet 19 ruj 2013, 21:35 | |
| https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RR0BlQzbOUk#t=43 | |
|
| |
rikitumba man
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pet 20 ruj 2013, 19:11 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja pet 20 ruj 2013, 21:56 | |
| - rikitumba je napisao/la:
- I JA BIH S VAMA
Uploaded with ImageShack.us Dobro došao OK čuo sam se sa Tommy-jem i Drakom plan je slijedeći ekipa iz pravca Zagreb dolazi cca 12 sati ili nešto tako u Rijeku kod mene. Nakon malo odmora i osvježenja krećemo u Istru .... Milord je uz put do obilaznice i dobar je za jednu kavicu, postam kada se dogovorimo tko ima moj mob može se javiti za direkt info (svi iz Ri imaju moj mob) Reponja ide sa frendom na Templare i nije siguran za ostalo. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Čunga Lunga vožnje i okupljanja | |
| |
|
| |
| Čunga Lunga vožnje i okupljanja | |
|