Početna stranicaPretraľnikUdubina na rezervaru.  610RegistracijaLogin

Udubina na rezervaru.

Go down 
+5
johnny_v4
izigoing
gaso999
zed12
Kronos0x
9 posters
Autor/icaPoruka
Kronos0x
man
man
Kronos0x

Broj postova : 46
Godina imam : 33
Prebivalište : Split
Vozim : Kawasaki ZL600 ELIMINATOR
Na forumu od : 03.02.2012

Udubina na rezervaru.  Empty
PostajNaslov: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimesri 01 svi 2013, 04:58

Evo ovako iman jednu udubinu na rezervaru goriva koja je nastala preko noci prije jedno godinu i nesto mjeseci i od tada mi ide strahovito na zivce.
Lak se nije ostetio samo je udubljeno.

Udubina na rezervaru.  P4280465

Sad moje je pitanje dali se da to rijesit bez bojanja.Bar da se umanji da mi ide manje na zivce.
Ima li ko preporuciti mestra u Splitu ili okolici.
Zahvaljujem svima unaprijed.
[Vrh] Go down
zed12
cro chopper forum
cro chopper forum
zed12

Broj postova : 1932
Godina imam : 50
Prebivalište : ni vrit ni mimo
Vozim : da
Na forumu od : 02.03.2010

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimesri 01 svi 2013, 07:41

Pain heals, glory lasts forever and chicks dig scars. sory of
[Vrh] Go down
gaso999
cro chopper forum
cro chopper forum
gaso999

Broj postova : 853
Prebivalište : Slav.Brod
Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A
Na forumu od : 07.08.2012

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimesri 01 svi 2013, 08:37

Moralo bi se dati rjesiti kao i udubine od leda bez ostecenja laka samo nadi tko to radi !
[Vrh] Go down
gaso999
cro chopper forum
cro chopper forum
gaso999

Broj postova : 853
Prebivalište : Slav.Brod
Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A
Na forumu od : 07.08.2012

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimesri 01 svi 2013, 08:39

Moralo bi se dati rjesiti kao i udubine od leda bez ostecenja laka samo nadi tko to radi !
[Vrh] Go down
izigoing
cro chopper forum
cro chopper forum
izigoing

Broj postova : 733
Godina imam : 39
Prebivalište : Split / Dugopolje
Vozim : HD Low Rider S(T)
Na forumu od : 18.08.2012

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimesri 01 svi 2013, 10:05

ima ona firma iz zg, tuča.hr, dolaze u st svako nekoliko, pa im pošalji slike... iako po mom iskustvu rezevar je pretvrd da ga se tako izvuče... al probaj ih kontaktirat
[Vrh] Go down
johnny_v4
man
man
johnny_v4

Broj postova : 39
Godina imam : 37
Prebivalište : Pula
Vozim : Yamaha V-Max ; XJR 1300 (na prodaju)
Na forumu od : 09.07.2008

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimesri 01 svi 2013, 11:07

Daj sliku di se bolje vidi, prema ovoj slici mogu reci da se to bez ikakvih problema moze izvuci.. Cool
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

Broj postova : 2249
Godina imam : 53
Prebivalište : Vukovar/Vinkovci
Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT
Na forumu od : 24.05.2011

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimesri 01 svi 2013, 13:06

Da se riješit lako, ali nikako bez bojanja. Doduše, možda netko zna nešto što ja ne znam, ali mislim da nema postupka koji će to riješit bez bojanja, a da ne ostavi barem mali vidljivi trag.

Znam šta te muči... Imaš baš lijepe ambleme na tanku i ne bi htio ostati bez njih. Jbg.

[Vrh] Go down
http://www.hr-moto.com
vroc-bobi
cro chopper forum
cro chopper forum
vroc-bobi

Broj postova : 1317
Godina imam : 56
Prebivalište : dalmacija
Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE
Na forumu od : 09.10.2011

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimesri 01 svi 2013, 19:53

Slazem se ,lak ce vjerojatno puci kad se izravna . A ambleme zagrij fenom , pa najlonom od udice ih odlijepi . I poslije ih vratis , imas od 3M ljepilo na ebayu za takve stvari : http://www.ebay.com/itm/3M-Ultrapro-Trim-Emblem-Adhesive-08063-/140751060206?pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr&hash=item20c56abcee
[Vrh] Go down
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Godina imam : 44
Prebivalište : split
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimesri 01 svi 2013, 21:24

...negdje sam pisa na forumu o tome...
..imaju alatke za izvlačenje takvih udubina koje rade na principu ljepljenja na vruće lipilo i uz pomoć izvlakača čupaju manja udubljenja..
...al moraš bit svjestan da se neće vratit 100% uvik ostaje malo vidljivo na laku...
[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
Scratchy1
man
man
Scratchy1

Broj postova : 285
Godina imam : 40
Prebivalište : Vukovar
Vozim : XVS950 Midnight Star
Na forumu od : 22.10.2012

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimesri 01 svi 2013, 22:48

Imao sam sličnu situaciju na automobilu. U biti ima veze kakva je udubina.. ako je više okrugla ima šanse da je izvuku bez da pukne lak iako sumnjam, no ako je udubina više ovalnog oblika s crtom po sredini nema teorije da je izvuku a da ti ne pukne lak. Najbolje odeš do majstora i posavjetuješ se s njim. Možda bolje da ne gledaš u tu udubinu dok ne skupiš love za farbanje. Staviš cvike Cool i biker2
[Vrh] Go down
Kronos0x
man
man
Kronos0x

Broj postova : 46
Godina imam : 33
Prebivalište : Split
Vozim : Kawasaki ZL600 ELIMINATOR
Na forumu od : 03.02.2012

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitimečet 02 svi 2013, 13:21

Slika ce doci danas.
Hvala svima na odgovorima.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Udubina na rezervaru.    Udubina na rezervaru.  Icon_minitime

[Vrh] Go down

Udubina na rezervaru.
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-