| Dragec Vragec | |
|
+25debeli140 Inspektor Dane fire fox Vladek Rocker-C pinky Safet(y) Kingman ica chipo webrider magna Mr. Mrgud medo zeljko asy Bart Slavonka zlatkobuci@ne.hr Wolf83 Kicho Zlac cro.chopper lukylipik besmrtni 29 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: Dragec Vragec pon 22 tra 2013, 20:46 | |
| Puno bolje izgleda ovako podignut! Lipi je to bike!!! | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| |
| |
Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010
| Naslov: Re: Dragec Vragec pon 22 tra 2013, 22:27 | |
| Motor je prva liga, zaista prekrasan primjerak! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dragec Vragec uto 23 tra 2013, 08:20 | |
| uuuuuuuuu stari mojo ovo izgleda extra
topovi su ???? |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Dragec Vragec uto 23 tra 2013, 08:31 | |
| puno mi je ljepši bez "kreša" , ali ...... znam | |
|
| |
zlatkobuci@ne.hr man
Broj postova : 152 Godina imam : 40 Prebivalište : zagreb Vozim : xvs 650 Na forumu od : 24.11.2011
| Naslov: Re: Dragec Vragec uto 23 tra 2013, 22:06 | |
| | |
|
| |
besmrtni man
Broj postova : 325 Godina imam : 48 Prebivalište : Zagreb Vozim : kad god stignem... Na forumu od : 22.02.2013
| Naslov: Re: Dragec Vragec čet 25 tra 2013, 13:12 | |
| hvala, hvala eto danas ide na oranice u HD na štelanje chargera da mu malo dam zraka | |
|
| |
besmrtni man
Broj postova : 325 Godina imam : 48 Prebivalište : Zagreb Vozim : kad god stignem... Na forumu od : 22.02.2013
| Naslov: Re: Dragec Vragec čet 25 tra 2013, 13:18 | |
| - intruderprofa je napisao/la:
- uuuuuuuuu stari mojo ovo izgleda extra
topovi su ???? topovi su Thunderbike Competition "Flat" chrome http://shop.thunderbike.de/en/Thunderbike-Parts/Exhaust-Air-cleaner-Tuning/Exhaust-systems/Competition-Flat-chrome.html?force_sid=bde3523ffd6261a0b017eed418afaeee | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: Dragec Vragec sub 22 lip 2013, 08:38 | |
| eto stiglo ljeto pa smo stavili nove šlapice iskreno... bilo me je strah šta će biti kad ih stavim, da nije to onak kak sam mislio jer bojanje u photoshopu je jedno a u živo druga stvar ali onog trena kad su sjele to je bilo to iako nije tipično za ovu vrstu motora , po meni mu je baš sjelo a vi prosudite sami prije i sada | |
|
| |
fire fox man
Broj postova : 363 Godina imam : 52 Prebivalište : PGŽ Vozim : trenutno ništa Na forumu od : 05.08.2012
| Naslov: Re: Dragec Vragec sub 22 lip 2013, 10:53 | |
| | |
|
| |
Inspektor Dane man
Broj postova : 120 Godina imam : 53 Prebivalište : Osječko-baranjska Vozim : Honda shadow spirit 750 Na forumu od : 16.11.2012
| Naslov: Re: Dragec Vragec sub 22 lip 2013, 13:59 | |
| | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
debeli140 man
Broj postova : 269 Godina imam : 46 Prebivalište : vuka(osijek) Vozim : nažalost auto Na forumu od : 14.05.2012
| Naslov: Re: Dragec Vragec sub 22 lip 2013, 20:14 | |
| | |
|
| |
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Dragec Vragec sub 22 lip 2013, 21:30 | |
| me like:hapy1:, a koje si gume uzo.. | |
|
| |
Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: Dragec Vragec sub 22 lip 2013, 22:46 | |
| - Zlac je napisao/la:
- me like:hapy1:, a koje si gume uzo..
Po šari bi rekao da je Metzeler. | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: Dragec Vragec ned 23 lip 2013, 09:27 | |
| ME 880 Marathon Metzeler eto da ima je od sada i WW nakon što je nekoliko puta proglašena gumom godine (880 Marathon ) odlučili su raditi i u WW verziji jer do sada je bilo samo obična 880 WW | |
|
| |
andropg man
Broj postova : 22 Godina imam : 35 Prebivalište : Podgorica Vozim : dragstar 650 Na forumu od : 04.09.2013
| Naslov: Re: Dragec Vragec pet 06 ruj 2013, 11:38 | |
| Odlican bike Ne sumnjam da mu je i zvuk takav sa ovim topovima | |
|
| |
izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: Dragec Vragec pet 06 ruj 2013, 12:06 | |
| ovu san propustija temu... lip lip i gledam sic.. nešto ja sad kombiniram sa svojim.. koliko ti je udoban tako tanak sic? vožnje od cca 400 km ? volim taj tanki profil sica.. super mi izgledaju..al ja dosta vozim dalje rute pa me malo straj.. | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: Dragec Vragec pet 06 ruj 2013, 12:25 | |
| to me svi pitaju a i sam nisam vjerovao da ću moći prijeći ni 100 km a da mi ne izraste nokat na dupetu za neko blago čudo sic je udoban i nakon bilo koje vožnje i do 300 km (nisam vozio dužu rutu u komadu) i nepredstavlja nikakav problem tako da ni još cent dva ili deset centi spužve i debljine vjeruj nebi ništa pridonijelo.. e sad dali je do debljine sala na mom zatku to neznam trebao bi ga provesti noko koščatiji pa reći svoj sud mada ga je vozio Mrgud i isto kaže da je sve pet a i sam položaj mu je ok jer je njemu taman malo je viši od mene pa mu paše stvarno nevjerovatno ali tako je jer da nije već bi ga podebljao :)ipak većinu neravnina odlično apsorbira zadnja vilica tako da samo plovi
veći problem mi je sam položaj tijela u vožnji ( na moju visinu produžene komande i ravan upravljač ) tu sam na knap pa sam malo napet i to je ono na čemu sad radim nekako se trebam još mrvicu izravnati a to ću postići pomakom upravljaća za do 5 cm unazad te zadebljanjem na sicu u lumbalnom dijelu tako da me drži prema naprijed jer prilikom svakog ubrzanja dupe ode nazad i tu mi je jedini problem za duže rute | |
|
| |
izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: Dragec Vragec pet 06 ruj 2013, 12:31 | |
| vjerojatno je kvalitetna spužva tvrđa malo pretpostavljam..da ne takne guzica dno :-P | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dragec Vragec pet 06 ruj 2013, 13:22 | |
| |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: Dragec Vragec pet 06 ruj 2013, 13:29 | |
| - andropg je napisao/la:
- Odlican bike
Ne sumnjam da mu je i zvuk takav sa ovim topovima zvuk mi je taman nije extreman kako mnogi očekivaju od ovih topova, paše mi taj tonalitet jer ni na duže rute čak i sa otvorenim kacigama ne ubija glavu od buke nego samo prede i o da itekako se okreću za njim... Iako nije brutalno bučan ipak rezonira lijep zvuk osobito one dublje tonove, dok ga vozim ko da imam neki dobar woofer pa svaki takt motora prenosi na vozača i stvara onu lijepu ugodu u trbuhu... baš ga guštam vozit osobito predveče u nekom akustičnom krajoliku iznimke su tuneli i tunelćići e tu mi suza krene od miline tonskog traga koji ostavljam za sobom ahhh | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: Dragec Vragec pet 06 ruj 2013, 13:37 | |
| - intruderprofa je napisao/la:
- tko je radio sic
i kolike repa:raz1: tako sam ga dobio i nije neki trud baš uložen u njega jer ja ću ga još malo dotjerati ionako ga se mora presvući jer je na par mjesta malo podrapan to je na originalno postolje sjedala odnosno na samu plastiku nakeljena spužvica i onak nabrzaka nategnut skaj preko toga i samo zaklamano u plastiku ispod , totalno neuredno bilo je i boljih rješenja ali pošto je to prvom vlasniku bio bajk za šminku a ne vožnju kao meni nije baš puno truda uložio u sjedalo i općenito je cijeli bajk sfušaren jer je to tatek švabo kupio jednom sineku i ovaj se očito išao igrati custom shopa ko na Discoveriju tako da ga ja sad samo vozim i otklanjam bubice koje itekako ima a što se tiće sica prvobitni plan mi je bilo ovak nešto ali nakon razmišljanja odustao jer ja ipak vozim solo i to preferiram (mislim nemam putnike) a veći mi je problem prtljaga zbog daljih i dužih ruta nego dodatni sic koji je uvijek prazan jer žena neća,za ljubavnice sam preružan a mudonje mi ne pada na pamet vozit pokušavam da izbjegnem ruksake i tank torbe a i netrebam previše prtljage tak da će sic ostati takav osim što ću mu kako sam rekao malo dotjerati i podebljati lubmarni dio te iza solo sica ubaciti neki pak treger ali ne klasični roštiljku jer nepaše za ovaj stil motora nego nešto ovako tako da i kad sam na kraćim rutama odnosno tu jednodnevne rute skidam torbu i imam svoj bajk kojem ruku na srce nepašu nikakve bisage a ovaj tip solo racka mu neće nagrditi izgled štoviše mislim da će ga još malo podići s obzirom na dugi zadnji podignuti blatobran i stoga idem na nešto u ovom stilu mislim idejno u tom stilu znaći solo sic,solo paktreger i neki opet custom bag dali rolo ili neš slično budem vidio ali znači kad idem na rutu puknem gore leđa ne trpe imam naslon a imam i di sa stvarima a opet kad sam doma skinem torbak i ostaje mi moj nenagrđen stil al opet ima se tu dosta za kemijat i uvijek čovjeku ponešto sine samo treba odvagat za šta mu bajk točno služi jer meni ovaj definitivno nije za šminku al opet nisam ni neki svjetski putnik, rado bi ošao na par dana negdja a za sad to nemogu komotno
Zadnja promjena: besmrtni; pet 06 ruj 2013, 14:27; ukupno mijenjano 4 put/a. | |
|
| |
darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: Dragec Vragec pet 06 ruj 2013, 13:46 | |
| Ja sam vidio tvoj bike u srijedu i mogu ti reči da jako lijepo izgleda a zvuk mu je jedino mu ti sad daješ svoj štih i to je ok. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dragec Vragec | |
| |
|
| |
| Dragec Vragec | |
|