|
|
| aluminijski fuzić | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
huš cro chopper forum
Broj postova : 969 Godina imam : 58 Prebivalište : zagreb,dubrava Vozim : suzuki v strom 1000 dl Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: aluminijski fuzić uto lip 17, 2008 7:32 pm | |
| e imo sam kipanje preko ležećeg policajca ne policajke pa sa skršio fuzić ljevi.fuzić je od aluminija pa me zanima dal neko zna di se može u zg dati variti takove stvari .narućio sam novi ali moram ga ćekat 10 dana a to znaći i petnaest pa bi dal ovog spovarit da se mogu vozit dok ne stigne novi | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: aluminijski fuzić uto lip 17, 2008 9:23 pm | |
| Jelinić, iza Ciboninog tornja ti vari sve vrste metala. Znam da vare alu felge, a tam sam nosil i dve glave motora (od auta) na brušenje. | |
| | | Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: aluminijski fuzić uto lip 17, 2008 9:30 pm | |
| Specijalna zavarivanja "Vidović" ... ideš npr. iznad bolnice Sv. Duh prema Šestinama i cca 3 km od bolnice na lijevo ti je tabla (ako se dobro sječam ima znak za Audi i VW)
VIDOVIĆ BRANKO , automehaničarska radionica 10000 Zagreb, Matuni 20
Meni čovjek prije skoro 10 godina na starom audiu dizelu (pet cilindara) vario AL glavu na nekoliko mjesta, radio i uprešavao vodilice ventila i hoblao glavu i sve vrhunski odradio
Znam da ih ima još ali ja za druge neznam | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: aluminijski fuzić uto lip 17, 2008 11:18 pm | |
| - huš je napisao/la:
- e imo sam kipanje preko ležećeg policajca ne policajke pa sa skršio fuzić ljevi.fuzić je od aluminija pa me zanima dal neko zna di se može u zg dati variti takove stvari .narućio sam novi ali moram ga ćekat 10 dana a to znaći i petnaest pa bi dal ovog spovarit da se mogu vozit dok ne stigne novi
...bitno da si nam ti živ i zdrav!!! | |
| | | sef-sale man
Broj postova : 210 Godina imam : 41 Prebivalište : zagreb Vozim : drag star xvs 1100 custom Na forumu od : 17.04.2008
| Naslov: Re: aluminijski fuzić sri lip 18, 2008 7:58 am | |
| imaš u španskom (selu) specijalna zavarivanja brundić | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: aluminijski fuzić sri lip 18, 2008 8:48 am | |
| Kako ne spominješ da i kod tebe ima nekih oštečenja predpostavljam da si čitav i fala bogu da je tako . |
| | | huš cro chopper forum
Broj postova : 969 Godina imam : 58 Prebivalište : zagreb,dubrava Vozim : suzuki v strom 1000 dl Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: Re: aluminijski fuzić čet lip 19, 2008 7:29 pm | |
| evo danas rješio kod jelinića iza ciboninog tornja , 60kn dok ne stigne novi bit će okej . tnx | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: aluminijski fuzić | |
| |
| | | | aluminijski fuzić | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|