|
|
| h-d vrsca? | |
|
+5One Night Stand maxart lunaroid asy *zlari* 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
*zlari* cro chopper forum
Broj postova : 4 Godina imam : 45 Prebivalište : Zadar Vozim : Harley Davidson Softail Deuce Na forumu od : 02.03.2013
| Naslov: h-d vrsca? sub 02 oľu 2013, 17:18 | |
| jeli netko zna nesto o ovome? http://www.njuskalo.hr/chopperi/harley-davidson-vrsca-v-rod-vr-1-1131-cm3-oglas-6225560 cini mi se dobra ponuda...ali opet...vec se dugo prodaje i nista.. pa mi malo sumnjivo | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: h-d vrsca? sub 02 oľu 2013, 19:09 | |
| Ne mora bit ništa sumnjivo, ljudi nemaju tih para možda samo... Slavko i dalje gazi... | |
| | | lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: h-d vrsca? uto 05 oľu 2013, 15:58 | |
| Moj savjet bi bio, pogledaj ga sa mehaničarom...da nebude skuplja pita od tepsije.
Za tu lovu imaš već i novog HD Iron-a...
Sretno!
| |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: h-d vrsca? uto 05 oľu 2013, 19:30 | |
| - lunaroid je napisao/la:
- Moj savjet bi bio, pogledaj ga sa mehaničarom...da nebude skuplja pita od tepsije.
Sretno!
da ali nije V-Rod , osim ako se ne kupuje H-D natpis Znam ja dio novije povjesti - Sandi je bio vlasnik do prošle godine kad je kupio dećko iz Pitomaće kod Janbe gdje je i servisran, ja sam ga lakirao u crnu metalik mat sa kockicama , prednji blatobran imao tragove peglanja kao i desna boćna zaštita hladnjaka ostalih tragova nekog karambola nije imao Šta se tiće rada motora ne radi mi baš savršeno i djelovao mi je zapušteno , krajem prošle godine je bio prodan (neki dil sa auto kućom) vjerojatno je zbog toga i manja cjena jer je motor bio plaćen 13 000 evropskih novčića plus lakiranje i ostalo, eto toliko od mene | |
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: h-d vrsca? uto 05 oľu 2013, 19:33 | |
| Moje mišljenje -vrjedi te novce svakako , stime da raćunaš na jedan dobar servis | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: h-d vrsca? sri 06 oľu 2013, 01:57 | |
| - maxart je napisao/la:
- lunaroid je napisao/la:
- Moj savjet bi bio, pogledaj ga sa mehaničarom...da nebude skuplja pita od tepsije.
Sretno!
da ali nije V-Rod , osim ako se ne kupuje H-D natpis Znam ja dio novije povjesti - Sandi je bio vlasnik do prošle godine kad je kupio dećko iz Pitomaće kod Janbe gdje je i servisran, ja sam ga lakirao u crnu metalik mat sa kockicama , prednji blatobran imao tragove peglanja kao i desna boćna zaštita hladnjaka ostalih tragova nekog karambola nije imao Šta se tiće rada motora ne radi mi baš savršeno i djelovao mi je zapušteno , krajem prošle godine je bio prodan (neki dil sa auto kućom) vjerojatno je zbog toga i manja cjena jer je motor bio plaćen 13 000 evropskih novčića plus lakiranje i ostalo, eto toliko od mene Jesi siguran da je to taj za kojeg misliš? Tj. da je to od Sandija bio motor? Ja sam prije dvije godine gledao takav sivi, sa otprilike takvim oštećenjima, tu negdje lova, i bio je vlasnik tam negdje s Kvatrića, ne sječam se kak se zove! A Sandi je do nedavno vozio v-rod muscle sa malo drugačijim kockicama! | |
| Naslov: Re: h-d vrsca? sri 06 oľu 2013, 08:41 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- maxart je napisao/la:
- lunaroid je napisao/la:
Sretno!
da ali nije V-Rod , osim ako se ne kupuje H-D natpis Znam ja dio novije povjesti - Sandi je bio vlasnik do prošle godine kad je kupio dećko iz Pitomaće kod Janbe gdje je i servisran, ja sam ga lakirao u crnu metalik mat sa kockicama , prednji blatobran imao tragove peglanja kao i desna boćna zaštita hladnjaka ostalih tragova nekog karambola nije imao Šta se tiće rada motora ne radi mi baš savršeno i djelovao mi je zapušteno , krajem prošle godine je bio prodan (neki dil sa auto kućom) vjerojatno je zbog toga i manja cjena jer je motor bio plaćen 13 000 evropskih novčića plus lakiranje i ostalo, eto toliko od mene Jesi siguran da je to taj za kojeg misliš? Tj. da je to od Sandija bio motor? Ja sam prije dvije godine gledao takav sivi, sa otprilike takvim oštećenjima, tu negdje lova, i bio je vlasnik tam negdje s Kvatrića, ne sječam se kak se zove! A Sandi je do nedavno vozio v-rod muscle sa malo drugačijim kockicama! to je taj sivi , znam da prjenos išao sa Sandija , dali ga je netko vozio bez prjenosa to neznam . Ima i dvije rupe na zadnjem blatobranu samo sa desne strane a i poznajem svoje radove Muscle je prošlog proljeća novog uzeo koliko sam informiran | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: h-d vrsca? sri 06 oľu 2013, 08:52 | |
| ...čiji god bio, da bio, činjenica je da je motor star 12 god. i da je to nekakva, 'ajmo reć normalna cijena… drugo je što je naša percepcija poimanja vrijednosti malo izobličena pa neki" mitovi i legende" diktiraju cijenu posebice vozila… tipa švabo je švabo i tsl. a taj isti švabo se drugje van naših granica tretira više-manje kao i svako drugo prijevozno sredstvo.. …tak ti je i ovaj slučaj, pa kaj ak je to "Arli" nije niš poseban i cijena je takva kakva je! ..…međutim veći problem kod ljubitelja ovog brenda, gdije i sebe svrstavam bez obzira na kritičnost, je da taj model Harley-a voliš ili ne voliš, on ti se sviđa ili ne, meni osobno nikad nije sjeo, no poštujem svakog tko misli drugačije… o ukusima se jednostavno ne raspravlja, kaže stara mudra!… | |
| Naslov: Re: h-d vrsca? sri 06 oľu 2013, 11:37 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- ...čiji god bio, da bio, činjenica je da je motor star 12 god. i da je to nekakva, 'ajmo reć normalna cijena… drugo je što je naša percepcija poimanja vrijednosti malo izobličena pa neki" mitovi i legende" diktiraju cijenu posebice vozila… tipa švabo je švabo i tsl. a taj isti švabo se drugje van naših granica tretira više-manje kao i svako drugo prijevozno sredstvo..
…tak ti je i ovaj slučaj, pa kaj ak je to "Arli" nije niš poseban i cijena je takva kakva je! ..…međutim veći problem kod ljubitelja ovog brenda, gdije i sebe svrstavam bez obzira na kritičnost, je da taj model Harley-a voliš ili ne voliš, on ti se sviđa ili ne, meni osobno nikad nije sjeo, no poštujem svakog tko misli drugačije… o ukusima se jednostavno ne raspravlja, kaže stara mudra!… ali cjene diktira tržište , je da je star 12 godina ali je i cjena 60-tak % manja , no da nejdemo u off toliko od mene | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: h-d vrsca? sri 06 oľu 2013, 11:59 | |
| ..cijena nije losa.. a o stanju motora ne mogu naravno nista reci ovako preko slika... | |
| | | *zlari* cro chopper forum
Broj postova : 4 Godina imam : 45 Prebivalište : Zadar Vozim : Harley Davidson Softail Deuce Na forumu od : 02.03.2013
| Naslov: Re: h-d vrsca? sri 06 oľu 2013, 13:04 | |
| Hvala svima! Ipak smo saznali neku povijest motora (hvala maxartu) sad imam neku predodbu o stanju motora prije daljnjeg raspitivanja kod prodavaca, sto je bila i bit ove teme. | |
| | | Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: h-d vrsca? sri 06 oľu 2013, 22:57 | |
| meni se cini da je svaki HD precijenjen ili preskup za ono sto objektivno nudi, ali onda dodje ono subjektivno pa ga ipak kupis. I ja sam nasjeo na foru, sto bi ti bio bolji.... Cini mi se da je V-Roda svatko ko ga je vozio probao "nategnuti" i voziti vise kao Naked nego custom, ali s druge strane Porsche im je napravio motor pa se valjda moze lijepo vrtjeti bez vecih posljedica. | |
| | | Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: h-d vrsca? sri 06 oľu 2013, 23:42 | |
| Ja, ma stariji Harley-i imaju neku kvalitetu i povijest i nema tehnologije koju moraš uzimat laptop da bi popravio ili naštimao.
A i fora su, pogotovo oni policijski.
Ovi današnji idu na šminku itd. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: h-d vrsca? | |
| |
| | | | h-d vrsca? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|