Početna stranicaPretraľnikh-d vrsca? 610RegistracijaLogin

h-d vrsca?

Go down 
+5
One Night Stand
maxart
lunaroid
asy
*zlari*
9 posters
Autor/icaPoruka
*zlari*
cro chopper forum
cro chopper forum
*zlari*

Broj postova : 4
Godina imam : 45
Prebivalište : Zadar
Vozim : Harley Davidson Softail Deuce
Na forumu od : 02.03.2013

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimesub 02 oľu 2013, 17:18

jeli netko zna nesto o ovome?
http://www.njuskalo.hr/chopperi/harley-davidson-vrsca-v-rod-vr-1-1131-cm3-oglas-6225560

cini mi se dobra ponuda...ali opet...vec se dugo prodaje i nista.. pa mi malo sumnjivo scratch
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimesub 02 oľu 2013, 19:09

Ne mora bit ništa sumnjivo, ljudi nemaju tih para možda samo... Slavko i dalje gazi...
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
lunaroid
cro chopper forum
cro chopper forum
lunaroid

Broj postova : 547
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagabria
Vozim : Harley Davidson
Na forumu od : 29.08.2009

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimeuto 05 oľu 2013, 15:58

Moj savjet bi bio, pogledaj ga sa mehaničarom...da nebude skuplja pita od tepsije.

Za tu lovu imaš već i novog HD Iron-a...

Sretno!
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimeuto 05 oľu 2013, 19:30

lunaroid je napisao/la:
Moj savjet bi bio, pogledaj ga sa mehaničarom...da nebude skuplja pita od tepsije.

Sretno!
da ali nije V-Rod , osim ako se ne kupuje H-D natpis
Znam ja dio novije povjesti - Sandi je bio vlasnik do prošle godine kad je kupio dećko iz Pitomaće kod Janbe gdje je i servisran, ja sam ga lakirao u crnu metalik mat sa kockicama , prednji blatobran imao tragove peglanja kao i desna boćna zaštita hladnjaka ostalih tragova nekog karambola nije imao
Šta se tiće rada motora ne radi mi baš savršeno i djelovao mi je zapušteno , krajem prošle godine je bio prodan (neki dil sa auto kućom) vjerojatno je zbog toga i manja cjena jer je motor bio plaćen 13 000 evropskih novčića plus lakiranje i ostalo,
eto toliko od mene
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimeuto 05 oľu 2013, 19:33

Moje mišljenje -vrjedi te novce svakako , stime da raćunaš na jedan dobar servis
[Vrh] Go down
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Godina imam : 41
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimesri 06 oľu 2013, 01:57

maxart je napisao/la:
lunaroid je napisao/la:

Sretno!
Znam ja dio novije povjesti - Sandi je bio vlasnik do prošle godine kad je kupio dećko iz Pitomaće kod Janbe gdje je i servisran, ja sam ga lakirao u crnu metalik mat sa kockicama , prednji blatobran imao tragove peglanja kao i desna boćna zaštita hladnjaka ostalih tragova nekog karambola nije imao
Šta se tiće rada motora ne radi mi baš savršeno i djelovao mi je zapušteno , krajem prošle godine je bio prodan (neki dil sa auto kućom) vjerojatno je zbog toga i manja cjena jer je motor bio plaćen 13 000 evropskih novčića plus lakiranje i ostalo,
eto toliko od mene
Jesi siguran da je to taj za kojeg misliš? Tj. da je to od Sandija bio motor? Ja sam prije dvije godine gledao takav sivi, sa otprilike takvim oštećenjima, tu negdje lova, i bio je vlasnik tam negdje s Kvatrića, ne sječam se kak se zove! A Sandi je do nedavno vozio v-rod muscle sa malo drugačijim kockicama!
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimesri 06 oľu 2013, 08:41

One Night Stand je napisao/la:
maxart je napisao/la:
lunaroid je napisao/la:

Sretno!
eto toliko od mene
Jesi siguran da je to taj za kojeg misliš? Tj. da je to od Sandija bio motor? Ja sam prije dvije godine gledao takav sivi, sa otprilike takvim oštećenjima, tu negdje lova, i bio je vlasnik tam negdje s Kvatrića, ne sječam se kak se zove! A Sandi je do nedavno vozio v-rod muscle sa malo drugačijim kockicama!
to je taj sivi , znam da prjenos išao sa Sandija , dali ga je netko vozio bez prjenosa to neznam . Ima i dvije rupe na zadnjem blatobranu samo sa desne strane a i poznajem svoje radove Twisted Evil Muscle je prošlog proljeća novog uzeo koliko sam informiran
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Godina imam : 52
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimesri 06 oľu 2013, 08:52

...čiji god bio, da bio, činjenica je da je motor star 12 god. i da je to nekakva, 'ajmo reć normalna cijena… drugo je što je naša percepcija poimanja vrijednosti malo izobličena pa neki" mitovi i legende" diktiraju cijenu posebice vozila… tipa švabo je švabo i tsl. a taj isti švabo se drugje van naših granica tretira više-manje kao i svako drugo prijevozno sredstvo..
…tak ti je i ovaj slučaj, pa kaj ak je to "Arli" nije niš poseban i cijena je takva kakva je!
..…međutim veći problem kod ljubitelja ovog brenda, gdije i sebe svrstavam bez obzira na kritičnost, je da taj model Harley-a voliš ili ne voliš, on ti se sviđa ili ne, meni osobno nikad nije sjeo, no poštujem svakog tko misli drugačije… o ukusima se jednostavno ne raspravlja, kaže stara mudra!… iloveharleydavidson
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimesri 06 oľu 2013, 11:37

mrljo#2 je napisao/la:
...čiji god bio, da bio, činjenica je da je motor star 12 god. i da je to nekakva, 'ajmo reć normalna cijena… drugo je što je naša percepcija poimanja vrijednosti malo izobličena pa neki" mitovi i legende" diktiraju cijenu posebice vozila… tipa švabo je švabo i tsl. a taj isti švabo se drugje van naših granica tretira više-manje kao i svako drugo prijevozno sredstvo..
…tak ti je i ovaj slučaj, pa kaj ak je to "Arli" nije niš poseban i cijena je takva kakva je!
..…međutim veći problem kod ljubitelja ovog brenda, gdije i sebe svrstavam bez obzira na kritičnost, je da taj model Harley-a voliš ili ne voliš, on ti se sviđa ili ne, meni osobno nikad nije sjeo, no poštujem svakog tko misli drugačije… o ukusima se jednostavno ne raspravlja, kaže stara mudra!… iloveharleydavidson
iagree ali cjene diktira tržište , je da je star 12 godina ali je i cjena 60-tak % manja , no da nejdemo u off toliko od mene rendeer
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimesri 06 oľu 2013, 11:59

..cijena nije losa.. a o stanju motora ne mogu naravno nista reci ovako preko slika...
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
*zlari*
cro chopper forum
cro chopper forum
*zlari*

Broj postova : 4
Godina imam : 45
Prebivalište : Zadar
Vozim : Harley Davidson Softail Deuce
Na forumu od : 02.03.2013

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimesri 06 oľu 2013, 13:04

Hvala svima!

Ipak smo saznali neku povijest motora (hvala maxartu) sad imam neku predodbu o stanju motora prije daljnjeg raspitivanja kod prodavaca, dobar sto je bila i bit ove teme.

hvalax
[Vrh] Go down
Drifter
cro chopper forum
cro chopper forum
Drifter

Broj postova : 1541
Godina imam : 52
Prebivalište : Zagreb
Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107
Na forumu od : 28.09.2012

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimesri 06 oľu 2013, 22:57

meni se cini da je svaki HD precijenjen ili preskup za ono sto objektivno nudi, ali onda dodje ono subjektivno pa ga ipak kupis. I ja sam nasjeo na foru, sto bi ti bio bolji....
Cini mi se da je V-Roda svatko ko ga je vozio probao "nategnuti" i voziti vise kao Naked nego custom, ali s druge strane Porsche im je napravio motor pa se valjda moze lijepo vrtjeti bez vecih posljedica.
[Vrh] Go down
https://www.youtube.com/watch?v=qHg6pEhDguE
Lars_Viking
cro chopper forum
cro chopper forum
Lars_Viking

Broj postova : 1379
Godina imam : 36
Prebivalište : Matulji
Vozim : Kawa VN 800
Na forumu od : 09.06.2012

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitimesri 06 oľu 2013, 23:42

Ja, ma stariji Harley-i imaju neku kvalitetu i povijest i nema tehnologije koju moraš uzimat laptop da bi popravio ili naštimao.

A i fora su, pogotovo oni policijski.

Ovi današnji idu na šminku itd.
[Vrh] Go down
http://lazarusboink.webs.com/
Sponsored content

h-d vrsca? Empty
PostajNaslov: Re: h-d vrsca?   h-d vrsca? Icon_minitime

[Vrh] Go down

h-d vrsca?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics