Pozdrav forumaši...
nisam se već dugo javio biti će to sad već 3-4 godine možda kak sam zadnji puta tu nešto pisao
( sada će ispast : ''
gle ovog mlatimudana javlja se samo kad dotjera neš drugo u dvorište
''
)- žao mi je al.... al nek selo
priča što god hoće
U to vrijeme sam pisao o Hyosung Aquili 125 koju sam relativno dosta morao dotjerati i u zadnjih 3 i cca pol godine dobrano izvozao...
U prošli petak sam se rastao od moje Orlice, i na njeno mjesto je jučer došla :
Yamaha XT 600 E , 1993.g. , motocikl koji sam želio i prije Hyosunga...
I kao neki deja vu... s XT-ejkom će biti slična priča kao i sa Hyosungom... mnoštvo estetskih operacija da bi ju doveo
u pristojnu partnericu za kruzanje po cesti i makadamu...
Mislim da će mi taj motocikl sa svojih 33 kW koliko daje na raspolaganje biti sasvim dovoljan za moje potrebe... ( a tu je i problem A2 kategorije)
Znam ono što svi pričaju da se brzo zasitiš motora ... pa prelaziš na jače i nikad dosta bla bla ... ja sam s prijašnjih 11 kw rijetko poželio
da je motor jači ... bar duplo
...
Vjerujem da svi znate da uzbrdice ( one vražje pred Kutinom
ili kod Lončarice ) i preticanja sa 125 ccm ( 4T) morate dobro odmjeriti i izračunati da bi sve prošlo po P.S.-u bez ikakvog ugrožavanja sebe i drugih)
Sviđa mi se položaj sjedenja... nekažem da je na GV125 bio loš ... al mi se čini da će mi ovaj još bolje pasat...
Vjetar je druga priča... ali da se nešto iskemijat po tom pitanju...
Visina vozila: hmmm
Gume: dobre i ne traže još zamjenu...
Da bih komentirao ostatak vitalnih i estetskih dijelova moram prespavati još bar 7 noći da bih mogao s razumom nešto napisati... jer
sam još uvijek očaran i zasljepljen uopće i na pomisao da je gospođica XT tu negdje pored mene... ( vjerujem da vam je poznat taj osjećaj)
U biti... dakle novi projekt kreće ovih dana ( normalno što brže jer su topli dani tu odmah iza ćoška ) i mislim da ću s veseljem
pisati tu na forumu kako što teče i što sam sve htio/morao napraviti da bih postigao ono što želim ...
Slike će biti kasnije...
S poštovanjem Brada Jr.