| Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? ned 24 vel 2013, 12:23 | |
| Zna li netko kada MK S. Karabaja ima u planu motosusret u Bihaću???? Bitno mi je radi susreta vlasnika Čunga Lunga motora - znam da je Bihać obično u lipnju ................ |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? ned 24 vel 2013, 12:27 | |
| jučer | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? ned 24 vel 2013, 17:59 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? ned 24 vel 2013, 18:53 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? ned 24 vel 2013, 20:31 | |
| Pogotovu sam napisao u lipnju??? |
|
| |
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? pon 25 vel 2013, 15:18 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? pon 25 vel 2013, 16:59 | |
| Ma sve OK platim cugu kada se sretnemo da ne misliš da sam svađalica ali mi stvarno treba obavijest ako netko zna ili zna koga pitati - vidi se da dogovaramo Čunga Lunga party pa mi je bitno želim i u Bihać prošle godine je bilo suuuuuper a nadam se i da će još po netko sa foruma doći .... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? pon 25 vel 2013, 17:00 | |
| Mislio sam i Merli i Kitchy - cugu. |
|
| |
bole999 man
Broj postova : 11 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : KeeWay Cruiser250 Na forumu od : 13.05.2013
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? pon 20 svi 2013, 23:31 | |
| nisam 100% siguran, ali mislim da je zadnji vikend u 6.mjesecu. Uglavnom, isti dan kad i Una regata. navodno će spojiti oba događaja i mora biti "lom" kad saznam više, javim... i naravno, ako imate kakvih pitanjaca u vezi grada, tu sam.. jerbo mi je Bihać rodni grad | |
|
| |
flipy-sb man
Broj postova : 18 Godina imam : 64 Prebivalište : slavonski brod Vozim : kawasaki gpz 900 r Na forumu od : 01.09.2010
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? uto 21 svi 2013, 06:50 | |
| - Djoni_Gitara je napisao/la:
- Zna li netko kada MK S. Karabaja ima u planu motosusret u Bihaću???? Bitno mi je radi susreta vlasnika Čunga Lunga motora - znam da je Bihać obično u lipnju ................
5-7 srpnja 2013 | |
|
| |
intruder700 man
Broj postova : 17 Godina imam : 32 Prebivalište : Bihać, BiH Vozim : Suzuki Intruder VS700 Na forumu od : 24.05.2013
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? ned 26 svi 2013, 21:58 | |
| 05-07. 07. Lokacija kao i prosle godine, imali smo malih problema sa gradom oko organizacije ali sad je sve dogovoreno, takodjer sve obavijesti mozete pratiti na klubskim facebook profilima, te na web stranici kluba www.mkstarakarabaja.com Dobro nam dosli! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? uto 28 svi 2013, 18:18 | |
| - intruder700 je napisao/la:
- 05-07. 07. Lokacija kao i prosle godine, imali smo malih problema sa gradom oko organizacije ali sad je sve dogovoreno, takodjer sve obavijesti mozete pratiti na klubskim facebook profilima, te na web stranici kluba www.mkstarakarabaja.com Dobro nam dosli!
Hvala ti na obavijesti dobio sam mail od Koste (UBM) sa linkom za vaše nevolje sa gradom pa se i pitao što će biti od susreta - drago mi da je sve OK prošle godine bilo suuuuuuuper. |
|
| |
intruder700 man
Broj postova : 17 Godina imam : 32 Prebivalište : Bihać, BiH Vozim : Suzuki Intruder VS700 Na forumu od : 24.05.2013
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? uto 28 svi 2013, 21:32 | |
| - Djoni_Gitara je napisao/la:
- intruder700 je napisao/la:
- 05-07. 07. Lokacija kao i prosle godine, imali smo malih problema sa gradom oko organizacije ali sad je sve dogovoreno, takodjer sve obavijesti mozete pratiti na klubskim facebook profilima, te na web stranici kluba www.mkstarakarabaja.com Dobro nam dosli!
Hvala ti na obavijesti dobio sam mail od Koste (UBM) sa linkom za vaše nevolje sa gradom pa se i pitao što će biti od susreta - drago mi da je sve OK prošle godine bilo suuuuuuuper. Koliko vidim na moto sceni jedini smo moto klub kojeg vlastiti grad ne podrzava nego naprotiv ga pokusava unistiti na kulturan nacin, ali izgladili smo stvari koliko se moglo izgladiti, ocekuje vas velika zabava!! Pa se vidimo!!! Stara Karabaja mora dalje! | |
|
| |
Dejo man
Broj postova : 25 Godina imam : 52 Prebivalište : Bihac, BiH Vozim : suzuku intruder 750 Na forumu od : 29.09.2011
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? pet 05 srp 2013, 13:19 | |
| Danas počinje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? | |
| |
|
| |
| Zna li netko KADA MK S. Karabaja ?? | |
|