phoenix_dreamer man
Broj postova : 487 Godina imam : 44 Prebivalište : Rijeka Vozim : Honda Shadow VT750C Na forumu od : 28.04.2008
| Naslov: Re: Crtanje "LOGA" čet 19 lip 2008, 08:41 | |
| - HyperCube je napisao/la:
- Evo sad cemo malo komentirat. Slika je skroz ok jedino malo probaj ovaj tekst izdvojit. Dosta je necitljiv sto zbog fonta ali i zbog boje i pozadine. Izmjeni boju ili preseli slova.
Što se crne pozadine tiče to bi trebala biti jakna na koju bi ovo išlo. Iz istog razloga ne želim slova preseliti nekamo izvan slike da se ne "poveća površina slike", tj. da ne leđima ne ispadne onda premala slika. Pod pozadinu si vjerojatno mislio vatru ili phoenixa na kojima je stvarno teško čitati slova. Slova su doduše tanka i trebala bi biti deblja (biti će) ali možda bi trebalo uzeti neke dvije ili tri druge boje koje bi predstavljale vatru i vatrenu pticu? Ocekujem tvoje skice i prijedloge :cyclops: dobro su došli! | |
|
phoenix_dreamer man
Broj postova : 487 Godina imam : 44 Prebivalište : Rijeka Vozim : Honda Shadow VT750C Na forumu od : 28.04.2008
| Naslov: Re: Crtanje "LOGA" pet 20 lip 2008, 23:09 | |
| - HyperCube je napisao/la:
- Ja sam ti nacrtal neki znakic sam me zajebava fotoaparat(ja crtam na papiru prvo). pa kad sredim bum ti poslal...
Znam da nestrpljivost nije vrlina ali ... | |
|
HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: Crtanje "LOGA" sub 21 lip 2008, 12:58 | |
| Skicu sam ti poslao na mail.... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Crtanje "LOGA" | |
| |
|