Nakon moje malenkosti, vrijeme je i za predstavljanje mojeg veselja; Yamaha Virago XV250 (od milja - Sonja).
Kupljena pred otprilike godinu dana, još uvijek me razveseli kad ju i samo pogledam. Znam, to je mala kubikaža, i nekom logikom bi mogla brzo dosaditi, ali nekako ne vidim da ću je prodavati. Mala potrošnja, jeftino održavanje, jeftina registracija i dobar izgled će me držati još dugo vremena. Da sam mislio uzimati motor koji ide 200, kupio bi drugi tip motora...
O povijesti znam da ju je vlasnik prije mene držao oko godinu dana u garaži, napravivši jedva par stotina km, a prije njega je bila u posjedu mog "obiteljskog mehaničara" koji ju je doveo u današnje stanje, i po pitanju dodatne opreme i po pitanju mehanike.
Riječani će možda i prepoznati motor sa skupova, dok je Dean (ilitiga Johnny) vadio dušu Marvinzima (na opće veselje)...
Da ne duljim, evo slika (jer tema bez slika je kao pivo bez alkohola);
Prva slika je sa skoro kompletnom opremom. Gajba je prazna...
Ajmo reći jedna romantična, u zalazu sunca (sa lošim mobitelom)
Pripremljena za putovanje
I jedna bratska za kraj
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
Imao sam 250-icu sa Marving auspusima kakve ti imas,i znam da zvuci izvrsno.Ako putujes sam,nemora nuzno znaciti da ce ti dosaditi,barem ne tako skoro.Uglavnom,puno srece sa bajkom
gaso999 cro chopper forum
Broj postova : 853 Godina imam : 50 Prebivalište : Slav.Brod Vozim : Yamaha Midnightstar 1300A Na forumu od : 07.08.2012
O, hvala, hvala... Da, za 250 zvuči nevjerojatno dobro, po zvuku se nikada nebi reklo da je kvarat zapremnine. Većinom vozim sam ili ponekad sa prijateljem, koji je isto na Viragici 250, tako da nemam neke traume od nedostatka snage za pratiti na cesti. Iskreno, meni je sasvim dovoljno, ubrzanje bi moglo biti malo bolje (navikao sam na svoj naturpijan usisavač, do 70 ga rijetko tko može pratiti), ali na Sonji guštam u laganim đirevima. Za brzinska probijanja (na posao/s posla) mi služi skuter.
Godište je '93 (ajd, barem sam od nečega stariji, kad već nisam od nekoga).
Nego, imam pitanje vezano za kilometražu; Znam da je motor bio karamboliran u jednom periodu svog postojanja, mijenjana je urica, tako da mi je njegova stvarna kilometraža apsolutna nepoznanica. Da se razumijemo, nije mi to toliko bitna stvar, ali bi htio doznati ako za to postoji neki jednostavan način... Napravljena je generalka, tako da zapravo to nije ni bitna stavka, ali nekako me opet kopka, zbog znatiželje.
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
lijep motoric.. vidi se da uzivas u njemu i to me izuzetno raduje..
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
Je, to je taj zvuk (mislim, nije to-to preko videa)! Do sada mi se nije dogodilo da moram dvaput zaturirati, na prvu primjete i seljoberi sklopljenih retrovizora..
Mr. Mrgud man
Broj postova : 141 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV250S Na forumu od : 14.10.2012
Naslov: Re: Yamaha Virago XV250 '93 sri 06 vel 2013, 22:21
Reponja je napisao/la:
Nakon moje malenkosti, vrijeme je i za predstavljanje mojeg veselja; Yamaha Virago XV250 (od milja - Sonja). Mala potrošnja, jeftino održavanje, jeftina registracija i dobar izgled će me držati još dugo vremena.
I ja sam sa svojom jako zadovoljan i baš sam u procesu nabavke Marving Legend-a!