Početna stranicaPretraľnikPreporuka skole za A kategoriju u Zagrebu 610RegistracijaLogin

Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
freebee
man
man
freebee

Broj postova : 480
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb/Sibenik
Vozim : Aquila GV 250 EFI
Na forumu od : 03.10.2012

Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu Empty
PostajNaslov: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu   Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu Icon_minitimened 21 lis 2012, 09:04

Ekipa kao sto naslov kaze treba mi dobra skola da naucim voziti motor.
Nisam nikad u zivotu vozio pa mi trebaju i osnove, a ne da netko pretpostavi da sam dosao samo po papir. B sam polozio prije 20 god. u Sibeniku tako da nikad nisam ni dosao u doticaj sa Zagrebackim skolama. Kako sam blizu velesajma sto mislite o AMK Siget, Remetinac i ne znam tko jos ima tu blizu ...
[Vrh] Go down
lunaroid
cro chopper forum
cro chopper forum
lunaroid

Broj postova : 547
Prebivalište : Zagabria
Vozim : Harley Davidson
Na forumu od : 29.08.2009

PostajNaslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu   Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu Icon_minitimened 21 lis 2012, 20:39

Hm, baš nikad nisi vozio ni skuter?

Nisam siguran koliko su detaljni ili strpljivi u auto/moto školama...na tvom mjestu bih nazvao, recimo AMK Siget, pa ih pitao istu stvar: koliko idu u detalj, te bi im ispričao svoju tužnu priču...

Puno sreće i da nam se što prije pridružiš!

biker2
[Vrh] Go down
Bart
cro chopper forum
cro chopper forum
Bart

Broj postova : 1154
Godina imam : 58
Prebivalište : Nova Gradiška
Vozim : BMW R1200RT
Na forumu od : 14.07.2010

PostajNaslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu   Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu Icon_minitimened 21 lis 2012, 21:25

freebee ništa se ti ne sekiraj, ja sam lani u 6. mjesecu došao u autoškolu u NG, isto su me blijedo gledali jer do tad nikad nisam vozio niti skuter a kamoli motor, sve ćeš ti naučiti a oni bi bar trebali pokazati profesionalno strpljenje sa početnikom, a nakon 10 - tak sati vožnje će već polako stvari doći na svoje mjesto.
ZG forumaši će ti valjda preporučiti školu koja može profesionalno odraditi tvoju obuku. Sretno!
[Vrh] Go down
Jack
cro chopper forum
cro chopper forum
Jack

Broj postova : 3028
Prebivalište : Zagreb
Vozim : više ne vozim
Na forumu od : 29.04.2008

PostajNaslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu   Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu Icon_minitimepon 22 lis 2012, 09:01

potpuno razumijem tvoje pitanje i situaciju Razz

ja sam isto išao polagati vrlo, vrlo kasno... vrlo tužna priča, vozio sam nešto malo skutera i sa 42 odlučio početi voziti motor...
zašto to nisam napravio prije - vrlo dobro pitanje na koje nemam neki odgovor, osim da sam se motora zapravo bojao i to iz raznih razloga...

moje iskustvo- u školi sam imao instruktora koji je bio biker, i nije mu uopće bilo jasno koji mi je ku..c - rekao bi mi što trebam napraviti i čudio se i pi..io kad je bilo očito da neke stvari jednostavno nemogu izvesti...
onda bi sjeo na motor, i pokazao, ali bez objašnjavanja...
to je bila škola u Črnomercu na okretištu...
čovjek nije bio ništa kriv, osim što nije bio zapravo instruktor...

dobar ti je savijet da nazoveš Siget, ili onu školu koja ima poligon kod autobusnog - dakle neku veću koja ima više instruktora, i reci da nemaš pojma i trebaš sve naučiti...
i naravno da to možeš naučiti Very Happy

sretno Very Happy
[Vrh] Go down
http://www.alanmatuka.com
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu   Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu Icon_minitimepon 22 lis 2012, 10:27

Moj prijatelj je prije dvije godine išao polagati (sa 28 god.) A kategoriju. Prije toga isto tako nikad nije vozio ništa što ima 2 kotača i motorni pogon. Upisao je auto školu u AMK Siget. Odvozio 10 sati i položio od prve. Danas bez problema vozi Harley-Davidson od 1200 ccm.

Dakle ne vidim u čemu je problem, da li imaš 18 ili 50 god.
[Vrh] Go down
Jack
cro chopper forum
cro chopper forum
Jack

Broj postova : 3028
Prebivalište : Zagreb
Vozim : više ne vozim
Na forumu od : 29.04.2008

PostajNaslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu   Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu Icon_minitimepon 22 lis 2012, 15:51

iagree
[Vrh] Go down
http://www.alanmatuka.com
freebee
man
man
freebee

Broj postova : 480
Prebivalište : Zagreb/Sibenik
Vozim : Aquila GV 250 EFI
Na forumu od : 03.10.2012

PostajNaslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu   Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu Icon_minitimepon 22 lis 2012, 18:53

Slazem se ja s vama da nije uopce problem. Samo me zanimalo jel ima nekih iskustava tu da ne izaberem bas najgoru. Jutros bio u AMK Siget, bilo mi usput, pa otišao pitati. Imaju samo A1 i A2. Veći motor u kvaru. Ujutro idem dalje Smile.
Kupio sam već kacigu, jaknu, rukavice. Ozbiljno pristupio dancingbanana dancingbanana dancingbanana
A sutra cu kupit i motor od jayjaya. Tako da natrag nema. Počinje biker2
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu   Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu Icon_minitime

[Vrh] Go down

Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» GPS - preporuka
» Preporuka za kacigu
» Preporuka za vulkanizera i automehanirara zadarsko podrucje
» preporuka i savjet za servis