|
|
| Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
freebee man
Broj postova : 480 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb/Sibenik Vozim : Aquila GV 250 EFI Na forumu od : 03.10.2012
| Naslov: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu ned 21 lis 2012, 09:04 | |
| Ekipa kao sto naslov kaze treba mi dobra skola da naucim voziti motor. Nisam nikad u zivotu vozio pa mi trebaju i osnove, a ne da netko pretpostavi da sam dosao samo po papir. B sam polozio prije 20 god. u Sibeniku tako da nikad nisam ni dosao u doticaj sa Zagrebackim skolama. Kako sam blizu velesajma sto mislite o AMK Siget, Remetinac i ne znam tko jos ima tu blizu ... | |
| | | lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu ned 21 lis 2012, 20:39 | |
| Hm, baš nikad nisi vozio ni skuter? Nisam siguran koliko su detaljni ili strpljivi u auto/moto školama...na tvom mjestu bih nazvao, recimo AMK Siget, pa ih pitao istu stvar: koliko idu u detalj, te bi im ispričao svoju tužnu priču... Puno sreće i da nam se što prije pridružiš! | |
| | | Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010
| Naslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu ned 21 lis 2012, 21:25 | |
| freebee ništa se ti ne sekiraj, ja sam lani u 6. mjesecu došao u autoškolu u NG, isto su me blijedo gledali jer do tad nikad nisam vozio niti skuter a kamoli motor, sve ćeš ti naučiti a oni bi bar trebali pokazati profesionalno strpljenje sa početnikom, a nakon 10 - tak sati vožnje će već polako stvari doći na svoje mjesto. ZG forumaši će ti valjda preporučiti školu koja može profesionalno odraditi tvoju obuku. Sretno! | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu pon 22 lis 2012, 09:01 | |
| potpuno razumijem tvoje pitanje i situaciju ja sam isto išao polagati vrlo, vrlo kasno... vrlo tužna priča, vozio sam nešto malo skutera i sa 42 odlučio početi voziti motor... zašto to nisam napravio prije - vrlo dobro pitanje na koje nemam neki odgovor, osim da sam se motora zapravo bojao i to iz raznih razloga... moje iskustvo- u školi sam imao instruktora koji je bio biker, i nije mu uopće bilo jasno koji mi je ku..c - rekao bi mi što trebam napraviti i čudio se i pi..io kad je bilo očito da neke stvari jednostavno nemogu izvesti... onda bi sjeo na motor, i pokazao, ali bez objašnjavanja... to je bila škola u Črnomercu na okretištu... čovjek nije bio ništa kriv, osim što nije bio zapravo instruktor... dobar ti je savijet da nazoveš Siget, ili onu školu koja ima poligon kod autobusnog - dakle neku veću koja ima više instruktora, i reci da nemaš pojma i trebaš sve naučiti... i naravno da to možeš naučiti sretno | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu pon 22 lis 2012, 10:27 | |
| Moj prijatelj je prije dvije godine išao polagati (sa 28 god.) A kategoriju. Prije toga isto tako nikad nije vozio ništa što ima 2 kotača i motorni pogon. Upisao je auto školu u AMK Siget. Odvozio 10 sati i položio od prve. Danas bez problema vozi Harley-Davidson od 1200 ccm.
Dakle ne vidim u čemu je problem, da li imaš 18 ili 50 god. | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu pon 22 lis 2012, 15:51 | |
| | |
| | | freebee man
Broj postova : 480 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb/Sibenik Vozim : Aquila GV 250 EFI Na forumu od : 03.10.2012
| Naslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu pon 22 lis 2012, 18:53 | |
| Slazem se ja s vama da nije uopce problem. Samo me zanimalo jel ima nekih iskustava tu da ne izaberem bas najgoru. Jutros bio u AMK Siget, bilo mi usput, pa otišao pitati. Imaju samo A1 i A2. Veći motor u kvaru. Ujutro idem dalje . Kupio sam već kacigu, jaknu, rukavice. Ozbiljno pristupio A sutra cu kupit i motor od jayjaya. Tako da natrag nema. Počinje | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu | |
| |
| | | | Preporuka skole za A kategoriju u Zagrebu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|