Početna stranicaPretraľnikhonda cb 750 cafe roadster by rašpa 610RegistracijaLogin

honda cb 750 cafe roadster by rašpa

Go down 
+8
pinky
chopperman
Kingman
Hedo
i.k.b
Zlac
Kicho
rašpa
12 posters
Autor/icaPoruka
rašpa
man
man
rašpa

Broj postova : 16
Godina imam : 38
Prebivalište : istra
Vozim : honda cb 750
Na forumu od : 11.09.2012

honda cb 750 cafe roadster by rašpa Empty
PostajNaslov: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 07 lis 2012, 17:57

dakle honda je 1982 750f supersport (nekad, ili bolje rečeno(h)onda, danas preradica za se vozikat tu i tamo )preradio sam joj zadnju felgu da je upašem u vilicu,
napravio poklopce sa strane, sic, podignuo rezervar da bude u razini volana da izgleda ravnije, i još puno sitnih zajebancija koje počnu kad kupiš stari motor i ideš prerađivat, još mislim stavit druge vilice ako budem mogo upasat od kakve sportive tako da ga još malo spustim i felge sa kočnicama, zapravo cijeli prednji kraj jer bi imao bolje kočnice. i još moram stavit neki mini brzinomjer i obrtomjer. slikao sam s mobitelom kad smo isli djir ja i frend.[img]honda cb 750 cafe roadster by rašpa Hondacb750caferoadster1 [/img]

cafe roadster tako je ja zovem Bohmann

[img]honda cb 750 cafe roadster by rašpa Hondacb750caferoadster3 [/img]

iako još imam par sitnica mislim da je uglavnom gotova

[img]honda cb 750 cafe roadster by rašpa Hondacb750caferoadster4 [/img]

[img]honda cb 750 cafe roadster by rašpa Hondacb750caferoadster5 [/img]

[img]honda cb 750 cafe roadster by rašpa Hondacb750caferoadster2 [/img]

[img]honda cb 750 cafe roadster by rašpa Img20121007001n [/img]

Zadnja promjena: rašpa; uto 16 lis 2012, 19:20; ukupno mijenjano 5 put/a.
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

Broj postova : 2249
Godina imam : 53
Prebivalište : Vukovar/Vinkovci
Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT
Na forumu od : 24.05.2011

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 07 lis 2012, 18:06

Još slika, još slika! Very Happy
[Vrh] Go down
http://www.hr-moto.com
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 07 lis 2012, 18:40

baš je dobar honda cb 750 cafe roadster by rašpa 373618 honda cb 750 cafe roadster by rašpa 382293
[Vrh] Go down
i.k.b
man
man
i.k.b

Broj postova : 133
Godina imam : 30
Prebivalište : Duga Resa
Vozim : qingqi qm125
Na forumu od : 06.09.2012

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 07 lis 2012, 18:41

iagree
brutala roker odlična prerada,nisam još vidio nešto slično, svaka čast dobar dancingbanana
[Vrh] Go down
Hedo
cro chopper forum
cro chopper forum
Hedo

Broj postova : 3302
Godina imam : 37
Prebivalište : Santa Domenica
Vozim : Cruisera
Na forumu od : 16.07.2009

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 07 lis 2012, 19:35

Twisted Evil
[Vrh] Go down
Kingman
cro chopper forum
cro chopper forum
Kingman

Broj postova : 541
Godina imam : 49
Prebivalište : Sesvete
Vozim : GSX 1400
Na forumu od : 31.05.2009

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 07 lis 2012, 19:43

Fora pila dobar
[Vrh] Go down
chopperman
man
man
chopperman

Broj postova : 122
Godina imam : 36
Prebivalište : Vukovar (okolica)
Vozim : Suzuki GS 750 E, Honda CBX 750 F,Suzuki GSXR 750
Na forumu od : 11.11.2010

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 07 lis 2012, 20:08

Kicho je napisao/la:
Još slika, još slika! Very Happy

A mogao bi i nekakav video zvuka mislim da se iz ovih topova pravo čuje dobar
[Vrh] Go down
pinky
cro chopper forum
cro chopper forum
pinky

Broj postova : 2862
Godina imam : 56
Prebivalište : Banja Luka
Vozim : Keeway Cruiser 250
Na forumu od : 23.01.2010

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 07 lis 2012, 20:11

Uuuuuuu izgleda predobro, dobar dobar
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 07 lis 2012, 20:13

dobro je ispalo dobar
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 07 lis 2012, 21:27

Inač mi Bol d"Or drag motor i volim ih vidjeti uređene ,ovo mi je super samo me malo sic bode u oko (po meni bi trebao biti crni ) dobar
sory nastojim biti kritičan prema tuđim radovima kao i prema svojima Embarassed
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
rašpa
man
man
rašpa

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimepon 08 lis 2012, 10:08

maxart mislio sam ga stavit i u crno ali onda sam se odlučio z a smedze jer joj nekako daje retro štih, a mogao bi sad napravit i crnog pošto sam ga poderao sa strane pljuga
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimepon 08 lis 2012, 10:34

rašpa je napisao/la:
maxart mislio sam ga stavit i u crno ali onda sam se odlučio z a smedze jer joj nekako daje retro štih, a mogao bi sad napravit i crnog pošto sam ga poderao sa strane pljuga
ma to je moje mišljenje ali uvjek poštujem autorovu ideju , bitno je da posao dobro odrađen .Nadam se da mi nisi uzeo za zlo , to je samo moja sugestija Twisted Evil
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
johnny_v4
man
man
johnny_v4

Broj postova : 39
Prebivalište : Pula
Vozim : Yamaha V-Max ; XJR 1300 (na prodaju)
Na forumu od : 09.07.2008

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimepet 12 lis 2012, 23:09

Ono sta je uvijek zanimljivo kod prerade je to da je svatko vidi na svoj nacin i ima neku ideju ili viziju kako bi i sta bi napravio po svom "gustu".. Reci cu ti i moje skromno misljenje..

Dakle, imas motor koji je odlicna baza za napraviti "pravu stvar" i mislim da trenutno nije iskoristeno ni 10% potencijala kako to moze izgledati.. sa zadnjom felgom si odlicno krenuo i tu prica prestaje, sve ostalo je "ogoljen" motor.. ja recimo nebi mjenjao prednje vilice, samo felgu, i to samo zato da bude u stilu sa zadnjom, jer jednostavno "caffe" pita klasicnu vilicu (moje misljenje), a uvijek se moze malo spustiti na trokutima ako trazis da bude nizi.. ovakav motor jednostavno pita i neki rep u retro stilu, kao i boju sa naglasenim detaljima (tanka linija kao okvir na rezervaru u drugoj boji), ili nesto sto sam smislis.. umjesto podizanja rezervara, ja bi stavio "hvataljke" umjesto ravnog volana, jer to "caffe" trazi.. ima jos stvari di se sa detaljima moze cijela prica promjeniti totalno.. ovako na prvi pogled mi to vise djeluje ko da je motor na "silu" izrezan samo da ne izgleda ko original, a ne da je radjen sa nekom idejom, mozda grijesim.. u svakom slucaju, da me se krivo ne shvati, svaka cast, treba pohvaliti svaki rad u koji je ulozeno ppaznje i truda..

Opet kazem, tako ja gledam, i kao sta je rekao maxart, volim dati kritiku, isto kao sto je vrlo rado i prihvatim za neki svoj rad.. zivile prerade.. cheers
[Vrh] Go down
rašpa
man
man
rašpa

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 14 lis 2012, 11:59

johny hvala ti na ovom sirokom odgovoru i kritici , da malo pojasnim, cafe roadster mi je prvo palo na pamet kao naziv za ovaj motor pa ga se i nebi predoslovno trebalo držat za jezik ili riječ jer zapravo neznam kojem bi stilu pripisao motor.
vilice bi mjenjao jer bi s drugim vilicama dobio deblji i niži izgled a da ne govorimo koliko bi se kočenje poboljšalo kad bi stavio cijeli prednji kraj drugi dakle vilice trokute širu gumu i 2 diska kako treba. promjena vilice nije samo zbog vizualnog dojma,
spustit vilice na ovim trokutima se nemože više jer su spuštene maksimalno koliko volan dozvoljava
kaj se tiče boje mislim da ako si pogledo moj drugi post o keewayu i vidio njegovu boju (crna) i vidiš koji avatar imam (native indian blackbird ili ti po naše črna tica) vidiš boju na ovom motoru to je boja koja mora bit na mom motoru mat crna bez airbrusheva tribala ili crta.
i volim minimalizam na motoru volim mali sic, ne volim blatobrane, ne volim plastike, volim mašinu među nogama i vjetar u očima cuga
[Vrh] Go down
johnny_v4
man
man
johnny_v4

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 14 lis 2012, 14:15

dobar
[Vrh] Go down
chopperman
man
man
chopperman

Broj postova : 122
Godina imam : 36
Prebivalište : Vukovar (okolica)
Vozim : Suzuki GS 750 E, Honda CBX 750 F,Suzuki GSXR 750
Na forumu od : 11.11.2010

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 14 lis 2012, 14:25

rašpa je napisao/la:
johny hvala ti na ovom sirokom odgovoru i kritici , da malo pojasnim, cafe roadster mi je prvo palo na pamet kao naziv za ovaj motor pa ga se i nebi predoslovno trebalo držat za jezik ili riječ jer zapravo neznam kojem bi stilu pripisao motor.
vilice bi mjenjao jer bi s drugim vilicama dobio deblji i niži izgled a da ne govorimo koliko bi se kočenje poboljšalo kad bi stavio cijeli prednji kraj drugi dakle vilice trokute širu gumu i 2 diska kako treba. promjena vilice nije samo zbog vizualnog dojma,
spustit vilice na ovim trokutima se nemože više jer su spuštene maksimalno koliko volan dozvoljava
kaj se tiče boje mislim da ako si pogledo moj drugi post o keewayu i vidio njegovu boju (crna) i vidiš koji avatar imam (native indian blackbird ili ti po naše črna tica) vidiš boju na ovom motoru to je boja koja mora bit na mom motoru mat crna bez airbrusheva tribala ili crta.
i volim minimalizam na motoru volim mali sic, ne volim blatobrane, ne volim plastike, volim mašinu među nogama i vjetar u očima cuga

Dijelim isto mišljenje sa tobom dobar
[Vrh] Go down
johnny_v4
man
man
johnny_v4

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimened 14 lis 2012, 14:28

Probao sam poslati na PP ali ne mogu, nesto steka..

Uglavnom.. ako ti treba, imam ti jedan komplet USD vilice, felga, diskovi, ustvari kompletan prednji kraj fale samo klijesta.. diskovi su 320 mm..

Pozdrav!!! cheers
[Vrh] Go down
Felix
cro chopper forum
cro chopper forum
Felix

Broj postova : 1270
Godina imam : 50
Prebivalište : požarevac,srbija
Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs
Na forumu od : 12.01.2010

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimepon 15 lis 2012, 19:36

.... CB je vrh za preraditi, ja posek'o jednu istu k'o tvoju pre neki dan ..... čak i godište isto k'o kod tebe a mnogo ugodnih trenutaka proveo sa starom ....dve godine ..... ono si skroz u pravu za mašinu među nogama ..... felna zadnja sve pet, far nije po mom, ogledalce do jaja, sedište i sama zadnjina, hmmmmm, nije po mom daleko od Cafe Racera, boja vrh, auspusi ... mora da čujem, krateži mora da ubijaju ...... sigurno će mi se svideti ..... kad se sve sabere i oduzme dobar ....... ja bih na tvom mestu drugu i vilu i kočnice možda i prednju felnu .... kritike k'o moje ko hebe, bitno je da ti uživaš u Fourki i da je tvojih ruku delo i to je za ful respekt ....
[Vrh] Go down
rašpa
man
man
rašpa

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimeuto 16 lis 2012, 19:38

johnny poslao sam ti poruku ali ni ja nisam siguran dali ti je došla na pm ili pp ili kaj već
uglavnom ako nisi dobio javi se se tu pa cemo se dogoovorit cuga
[Vrh] Go down
johnny_v4
man
man
johnny_v4

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitimeuto 16 lis 2012, 20:11

Ma dobio sam ali ti ne mogu poslat.. nesto steka.. kaze da ne postojis.. hehe..

Ajde ovako, moj broj ti je 095/885-3681, nazovi pa se dogovorimo..
cheers
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: honda cb 750 cafe roadster by rašpa   honda cb 750 cafe roadster by rašpa Icon_minitime

[Vrh] Go down

honda cb 750 cafe roadster by rašpa
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Cagiva Roadster 521 (125)
» Honda CB 400 N
» Virago cafe racer
» Cafe racer jaketa