|
|
| Colni alat | |
|
+5chopperman Vladek emirharley maxart DarioI 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
DarioI man
Broj postova : 42 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb Vozim : Harley-Davidson Dyna Street Bob Na forumu od : 04.07.2011
| Naslov: Colni alat pon 01 lis 2012, 20:34 | |
| Imam pitanje u vezi colnog alata. Jel se može negdje u Zagrebu kupiti onaj komplet colnog alata? Onak, kofer sa bar osnovnim ključevima, gedorama i imbusima? Već me nervira da za svaki šaraf kaj hoću odvit ili pritegnut moram kod Janba. | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Colni alat pon 01 lis 2012, 20:39 | |
| rješenje je Louis | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Colni alat pon 01 lis 2012, 20:46 | |
| Snazno preporucujem bez sekunde dieme:
http://www.louis.de/_20ce6ccc87d099e5c0e02c61c53fb1f00b/index.php?topic=artnr&artnr=10003242
Cijena upravo fantasticna!!!
Louis je car! | |
| | | DarioI man
Broj postova : 42 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb Vozim : Harley-Davidson Dyna Street Bob Na forumu od : 04.07.2011
| Naslov: Re: Colni alat uto 02 lis 2012, 13:45 | |
| ništa, ipak izgleda bez Louisa ništa, hvala | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Colni alat uto 02 lis 2012, 14:38 | |
| a Biker moto -shop?
http://www.bikermotoshop.com/shop/index.php?route=product/category&path=41&page=1
HDbiker može nabaviti nešto i van ove ponude koja je na internetu. | |
| | | chopperman man
Broj postova : 122 Godina imam : 36 Prebivalište : Vukovar (okolica) Vozim : Suzuki GS 750 E, Honda CBX 750 F,Suzuki GSXR 750 Na forumu od : 11.11.2010
| Naslov: Re: Colni alat uto 02 lis 2012, 15:57 | |
| - Vladek je napisao/la:
- a Biker moto -shop?
http://www.bikermotoshop.com/shop/index.php?route=product/category&path=41&page=1
HDbiker može nabaviti nešto i van ove ponude koja je na internetu. Mislim da je u Louisu veći izbor imam njihov katalog 2012 alata ima par strana raznog | |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Colni alat uto 02 lis 2012, 18:19 | |
| Tko hoce da baca novac moze kupiti colski alat na mnogo mjesta, primjera radi u BiH se moze kupiti i "Merkuru", u OBI-ju, samo spremite mnogo, mnogo vise novaca no sto biste to platili u "Louisu", a takodjer kompletan colski program alata se moze kupiti i u Zagrebu u prodavnici Harley-Davidson, Oranice 104. | |
| | | lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: Colni alat uto 02 lis 2012, 18:38 | |
| ...ili, Dario: sastavi popis, pa kad sam u GB kupim i donesem ...Kao sto sam ti i rekao... | |
| | | DarioI man
| Naslov: Re: Colni alat sri 03 lis 2012, 10:56 | |
| - lunaroid je napisao/la:
- ...ili, Dario: sastavi popis, pa kad sam u GB kupim i donesem ...Kao sto sam ti i rekao...
Ma htio bih onak komplet, običan kofer sa osnovnim alatom i imbusima | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Colni alat sri 03 lis 2012, 11:32 | |
| ...pa šta h-d ne daje osnovni komplet alata uz motor,koliko znam svi prizvođači daju...ili h-d želi i tu zaradit? | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Colni alat sri 03 lis 2012, 12:41 | |
| ...ja sam imao srece pa sam od prijasnjeg vlasnika dobio osnovni odnosno najpotrebniji set vilastih, okastih kljuceva te imbuse male papagajke ii tak... ..da stvar bude bolja sve Hazetov kvalitetniji alat....a torax nasadnih kljuceva ima za kupit u baumaxu solidne kvalitete ii cvrstoce... ..ovaj set iz Louisa izgleda super, no znas sam da dobar alat kosta vise.....ako nis barem torax kljucevi neka ti budu bojle kvalitete...zasto!?
..kad sam kupio motor isao sam provjeriti nivo ulja u mjenjacu, to su 4 toraxa koja drze poklopac kvacila..., kupio sam Proxonnov nasadni torax T27 a proxon je kakti neka srednja klasa alata, medjutim onaj ko' je zaserafio poklopac, zaserafio ga je jebacki!...toliko da se je torax zafrknul oko svoje osi ii na posljetku shebo glavu serafa....veselje....normalno svaki je seraf bio tuckan kako bi eventualno odpeko, je spoj aluminija zeljeza zna bit zahebana srvar...poslije sam se zajebaval s rezanjem glave serafa biaksom.....na kraju uspio.....BTW baja je stavio zeleni Loctite!! ....da ne duljim, moj savjet da kao sto sam rekao, imbuse toraxe kupis kvalitetnije, obzirom na konstrukciju glave serafa istih, kako nebi napravio vise stete nego koristi u slucaju da serafi zapeku. | |
| Naslov: Re: Colni alat sri 03 lis 2012, 18:27 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- ..ovaj set iz Louisa izgleda super, no znas sam da dobar alat kosta vise.....ako nis barem torax kljucevi neka ti budu bojle kvalitete...zasto!?
. Kako sam rekao, a ponovicu ne radi sebe, nego radi drugih jer zelim da pomognem, ovaj komplet iz Luoisa je NEREALNO jeftin, a DOKAZAN je u praksi kao kvalitetan, s tim da ove dvije tvrdnje nisu kompatibilne, ali je tako kako kazem, pa tko voli nek' izvoli. I ja sam mislio da tako to treba, pa sam u brzini i svome neznanju, onomad kada sam kupio H-D motocikl prije mnogo godina, porucio od brata iz Nizozemske SVEGA NEKOLIKO okastih kljuceva i platio sam ih u svom neznanju 250 eura (dvjestopedeseteuro), jesam kupio nesto najbolje sto postoji na svijetu, dozivotna garancija, nema sanse da se iskrivi ili izlize ili pukne, 100% profesionalno, i sad imam alat od 250 euro, ali koji ce mi qrac alat po ovoj cijeni, kada me jednako dobro sluzi i ovaj iz Louisa (koji sam naknadno kupio), a u krajnjoj instanci, obadva alata mi sluze hobija radi, a ako se nesto ozbiljnije sje*e, svakako bih isao u servis. Just sayin'..... | |
| | | Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
| Naslov: Re: Colni alat sri 03 lis 2012, 18:36 | |
| E, a jel opsujete kad Harleya, kad vam pofali ključ da stegnete nešto otpušteno? :-p | |
| | | lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: Colni alat sri 03 lis 2012, 18:42 | |
| - Kicho je napisao/la:
- E, a jel opsujete kad Harleya, kad vam pofali ključ da stegnete nešto otpušteno? :-p
Nikad! Da mi ne zamjeri... | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Colni alat sri 03 lis 2012, 18:45 | |
| ..e moj Emire, nisam ja tebe kritiziro nit' mi je namjera bilo kog kritizirat i sam bi rado imal ovak nekaj u kočegu ljepo posloženo a kaj se tiče profesionalnog alat ni sam ga ne kupujem u garniturama, dobri su mi i oni okasto vilasti ključevi iz Lidla,....no neke stvari imam od "bolje" kvalitete koje se daju kupit pojedinačno ili manji komplet! ....a set colovih vilasto-okastih ključeva sam kupio još pred dobrih 20 godina, kad se baja vratio iz amerike i otvorio benzinsku pumpu u Draganiću... .... kupio sam ih samo zato jer su se prodavali u kompletu s metričkim ključevima.....i eto nakon "cvancik jare" ključevi ko novi neupotrbljavani, zlata vrijedni....eh.... | |
| Naslov: Re: Colni alat sri 03 lis 2012, 18:53 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- ..e moj Emire, nisam ja tebe kritiziro nit' mi je namjera bilo kog kritizirat
Ma prijatelju, nisam niti pomislio, nije mi ni na kraj pameti da pomislim da si me krtizirao, samo razmjenjujemo iskustva, da pomognemo drugima, u cemu uzivam i rado dijelim svoja saznanja sa drugim i ne cuvam to ljubomorno samo za sebe..... | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Colni alat pet 12 lis 2012, 13:43 | |
| Evo naišao sam na ovo ako pomaže:
http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/harley-davidson-alat-komplet-vilasto-okasti-imbusi-oglas-6185726 | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Colni alat | |
| |
| | | | Colni alat | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|