Slavonka cro chopper forum
Broj postova : 1514 Godina imam : 60 Prebivalište : D. Miholjac Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 11.08.2008
| Naslov: MK Kamikaze, Donji Miholjac, winter party, 27.10.2012 pet 14 ruj 2012, 18:40 | |
| Evo konačno i mi dogovorili zimski party, iako ne bude još zima... lokacija-susjedno mjesto Sv. Đurađ,party će se odvijati u mjesnom domu s početkom u 14 sati. Ako bude lijpog vremena i jedan mali defile dolazi u obzir. Za sad toliko, ako nekog što zanima više o tome neka se obrati Zvonetu na br. mob.091 1600977. Kad bude sve definirano, javit ću vam. Za sad samo toliko.
malo druženja, glazbe i vožnje da zaokružimo ovu godinu. Ako bude lijepog vremena, defile, piće u obližnjem kafiću...
Malo više informacija : Sviraju najvjerojatnije Gardensi, besplatni grah za bykere, blizina kross staze - mogučnost upotrebe, madraci za spavanje onima koji žele ostati.
Evo konačnog rasporeda, ovako Garden NE svira, idemo redom: 14 sati bespatan grah za bykere, takođe osiguran smjestaj (besplatni) tko želi prenočiti amaterska cross vožnja u podolju, igre ispijanja piva, balot
20,00 rokijada - Zoran Mišič, ako sam dobro razumjela i nama svima dobro poznata i naaaajbolja grupa Plagijat iz Sl. Broda, te naši lokalni dečki. Ponuda cuge po promotivnim cijenama, klopa s roštilja...
za civile ulaz 10,00 kn | |
|