Evo konačno se ostvario moj dugogodišnji plan da posjetim Dalmaciju,svake godine sam si govorio da idem al me uvijek nešto spriječilo.Ove godine sam si čvrsto obečao da ču posjetit Dalmaciju. I to se dogodilo 7.06.08. odlučio sa zapalit za doli pa kud puklo da puklo,vrijeme nam nije nikako išlo na ruku,cijelu sedmicu kiša,kiša i samo kiša.
Samnom su došli još par prijatelja koji doduše ne voze custome ali i oni su izrazili želju da ''skočimo '' do Dalmacije.Krenuli smo rano ujutro još po suhim i praznim cestama,prolazimo Istru i nastavljamo dalje sve uz obalu.
Vrijeme je bilo idealno za vožnju,nema prometa,suha cesta,sve uz obalu,ma idila.Ali naša idila nije baš trajala dugo u Senju nas počinje močit i zaustavljamo se na benzinskoj oblačimo kišne odjela,koje više nečemo skidat do Vodica.
Lovice po Dalmaciji
Kako se cesta več počela punit raznim prevoznim sredstvima morali smo se malo i lovit po cesti,ja sam bio jedini na customu i malo sam teže prolazio kratke đireve dok su drugi bili malo brži(Vstrom,KTM,XJR),naše lovice su trajale do ulaza u Zadar di smo morali prisilno stat zbog proloma oblaka,a ništa drugo nego stat i marendat dok ne prođe oblak.Čuo sam se sa jednim članom sa našeg foruma(Dragger) da se raspitam za vrijeme,a on mi potvrđuje sumlje,kiša,kiša i samo kiša.
Konačno stižemo na naše odredište i čim smo se zustavili kiša prestaje,odlazimo se raspakirat u apartmane i malo se odmorimo.Tokom dana se javio i Magma da se nađemo i upoznamo,uspjeli smo se nač tokom popodneva di zajedno pjemo na rivi i guštamo u konačno ljepom vremenu a njemu su se pridružili i Dragger još jedan član kojem nisam zapamtio ime.
Bikeri su bili ok ali nekako je bilo manje posjetitelja(to sam čuo od stalnih posjetitelja) organizator se maksimalno potrudio i za taj trud palac gore.Mi smo odlučili otič još malo na rivu di nam se pridružuje i Magma,ostatak večeri smo tamo i snimamo,gledamo lipe Dalmatinke.
Ranojutarnje sunce me probudilo i kad sam pogledao kroz prozor vidim da je sve suho.brzo smo se spremili i zaputili se prema Istri,do doma nas je poslužilo ljepo vrijeme, a meni je bilo jako drago da sam posjetio Dalmaciju i upoznao dobre ljude.