|
|
| razliciti brzinomjeri? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: razliciti brzinomjeri? ned 08 srp 2012, 15:39 | |
| kako si trazim brzinomjer za moj motor, naisao sam na neke probleme vidjam po netu raznih brzinomjera sa raznim omjerima tipa ;1:2 itd. sad kako da je znam koji meni pase? sta bi ja trebao gledati valjda ste razumjeli moje pitanje | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: razliciti brzinomjeri? ned 08 srp 2012, 16:23 | |
| original - nemožeš pogriješiti osim, ako (jelte) se isti kači na prednji zupčanik, a mjenjani su omjeri. After market, koliko sam skužio, moraš upisati parametre - večinom se kaće na prednju osovinu, na tebi je da ukucaš promijer gume... |
| | | buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: razliciti brzinomjeri? ned 08 srp 2012, 16:38 | |
| - .koshchall. je napisao/la:
- original - nemožeš pogriješiti osim, ako (jelte) se isti kači na prednji zupčanik, a mjenjani su omjeri.
After market, koliko sam skužio, moraš upisati parametre - večinom se kaće na prednju osovinu, na tebi je da ukucaš promijer gume...
ne razumijem ovo za parametre kako se upisuje? imam boldorku 900, i original "puz" i sajlu, sad me zanima dali ja mogu kupiti neki drugi brzinomjer i da to pokazuje dobro? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: razliciti brzinomjeri? ned 08 srp 2012, 16:50 | |
| ne bih ti znao reći ako misliš ugraditi brzinomjer od jednog motora na drugi. govorim o aftrmarket brzinomjerima kojima se senzori montiraju na kotač i potrebno je upisati promjer kotača. Ovi su gotovo svi digitalni.
|
| | | buralee cro chopper forum
| Naslov: Re: razliciti brzinomjeri? ned 08 srp 2012, 19:22 | |
| e vidis takve nisam nasao.. hvala | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: razliciti brzinomjeri? ned 08 srp 2012, 19:50 | |
| http://www.louis.de/_30de2aa9e7c06f981c8051b05061db8840/index.php?topic=wgr&grwgr=480 |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: razliciti brzinomjeri? | |
| |
| | | | razliciti brzinomjeri? | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|