Početna stranicaPretraľnikPrljavština na diskovima 610RegistracijaLogin

Prljavština na diskovima

Go down 
+3
Kicho
Karlo
nenad barinić
7 posters
Autor/icaPoruka
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

Broj postova : 2936
Godina imam : 52
Prebivalište : vukovar
Vozim : Kawasaki VN2000 2005.
Na forumu od : 30.07.2009

Prljavština na diskovima Empty
PostajNaslov: Prljavština na diskovima   Prljavština na diskovima Icon_minitimečet 14 lip 2012, 21:33

Što napraviti kada se između kočionih kliješta na motoru nakon vožnje po kišnom vremenu ili kroz prašinu na nekoj kaldrmi uvali neka prljavština u vidu kamenčića ili nekog drugog trunja koji pri vožnji ispušta strugajuće zvukove na diskovima? Struže, cijuče, grebe.... ubi mi mozak, a tek pomisao da mi možda i nešto oštećuje.... što je najbolje napraviti da se diskovi i kliješta iščiste od toga trunja????
[Vrh] Go down
http://nenadbarinic.com/
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: Prljavština na diskovima   Prljavština na diskovima Icon_minitimečet 14 lip 2012, 22:27

nenad barinić je napisao/la:
Što napraviti kada se između kočionih kliješta na motoru nakon vožnje po kišnom vremenu ili kroz prašinu na nekoj kaldrmi uvali neka prljavština u vidu kamenčića ili nekog drugog trunja koji pri vožnji ispušta strugajuće zvukove na diskovima? Struže, cijuče, grebe.... ubi mi mozak, a tek pomisao da mi možda i nešto oštećuje.... što je najbolje napraviti da se diskovi i kliješta iščiste od toga trunja????
Najbolje je odstraniti trunje . nemoj me glup
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

Broj postova : 2249
Godina imam : 53
Prebivalište : Vukovar/Vinkovci
Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT
Na forumu od : 24.05.2011

PostajNaslov: Re: Prljavština na diskovima   Prljavština na diskovima Icon_minitimepet 15 lip 2012, 00:59

Karlo je napisao/la:

Khm... Bariniću, al te čiča handri... nemoj me nemoj me glup glup
[Vrh] Go down
http://www.hr-moto.com
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Prljavština na diskovima   Prljavština na diskovima Icon_minitimepet 15 lip 2012, 01:55

Karlo je napisao/la:

Šaljivdžija.... pljuga
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: Prljavština na diskovima   Prljavština na diskovima Icon_minitimepet 15 lip 2012, 06:34

Karlo je napisao/la:

Šaljivdžija.... pljuga
nemoj me no ipak samo minivašem ispereš ako prije toga imaš sprej za pranje felgi i naslaga na kočnicama(imaš ih na b.pumpama) super Twisted Evil
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Prljavština na diskovima   Prljavština na diskovima Icon_minitimepet 15 lip 2012, 07:00

brake cleaner spray - 30 kn
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: Prljavština na diskovima   Prljavština na diskovima Icon_minitimepet 15 lip 2012, 07:03

Kompresor za zrak i onaj mali pištolj za ispuhivanje su jako dobra stvar za odstranjivanje trunja, naslaga prašine i kamenčića s takvih mjesta. Navineš tlak zraka na 6 bara, i sve leti dolje bez problema.

A postoji i sprej (samo) za čišćenje (odmašćivanje) kočnica, ja ga kupio u auto-dijelovima, cca. 50 kn. Taj odmašćuje obloge, diskove, pločice.. Bremze poslije toga rade bolje nego nove.
[Vrh] Go down
mrljo#2
cro chopper forum
cro chopper forum
mrljo#2

Broj postova : 1668
Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I
Vozim : HD - FLHTCUI '97
Na forumu od : 14.08.2010

PostajNaslov: Re: Prljavština na diskovima   Prljavština na diskovima Icon_minitimepet 15 lip 2012, 09:20

...ili skini klijesta i plocice te lijepo kistom namocenim u ivasol ili kakvo sredstvo za odmascivanje koje nece nagristi gumicu klipa, te lagono isperi vodom...
..ak' vec peres minivosem, pazi da, ukoliko dodjes preblizu s sapnicom, ne ostetis gumicu kocionog klipa...
[Vrh] Go down
https://dragonflynsg.weebly.com
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Prljavština na diskovima   Prljavština na diskovima Icon_minitimepet 15 lip 2012, 10:27

Hvala Very Happy
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Prljavština na diskovima   Prljavština na diskovima Icon_minitime

[Vrh] Go down

Prljavština na diskovima
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.