Početna stranicaPretraľnikpomoć oko sissy bara za intrudera 610RegistracijaLogin

pomoć oko sissy bara za intrudera

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
marconny
man
man

Broj postova : 19
Godina imam : 47
Prebivalište : Zagreb
Vozim : intruder m800 2k6
Na forumu od : 13.05.2008

pomoć oko sissy bara za intrudera Empty
PostajNaslov: pomoć oko sissy bara za intrudera   pomoć oko sissy bara za intrudera Icon_minitimepet 06 lip 2008, 10:49

Ako ima koja dobra duša da mi da mjere za ovo? pa, ima li?
Image hosted by servimg.com
[Vrh] Go down
http://www.verkko.hr/
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera   pomoć oko sissy bara za intrudera Icon_minitimepet 06 lip 2008, 15:03

pa jel problem sam izmjeriti? Nekidan sam uzeo komadinu kartona i izrezao ga kako treba izgledati stitnik lanca, odnio majstoru i ovaj to slozio za par min. Sada sam napravio nacrt paktregera u prirodnoj velicini i kad uhvatim vremena isti postupak.
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
custom rider
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3324
Godina imam : 45
Prebivalište : Pula
Vozim : vozim crni motor
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera   pomoć oko sissy bara za intrudera Icon_minitimepet 06 lip 2008, 15:04

Kako misliš mjere,radiš po nacrtu,imaš nešto,opiši nekako svoj problem.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera   pomoć oko sissy bara za intrudera Icon_minitimepet 06 lip 2008, 15:33

custom rider je napisao/la:
Kako misliš mjere,radiš po nacrtu,imaš nešto,opiši nekako svoj problem.

Ja sam kolegi is kluba konstruirao taj nosač naslona od kartona na intruderu . pohvatao sam dimenzije da nosač ne iziruje iz niklovanih ukrasa na blatobranu i izmjerio razmak rupa na kojem se taj ukrasni dio drži za blatobran . Jako jednostavna radnja . Ali neznam od kuda ti ovaj dio koji si nam pokazao i ako možeš do toga doći jednostavno precrtaj na papir i odredi dimenzije . Ovako kako je na slici izgleda mi da je namjenski slinuto i odvojeno od ostatka naslona upravo iz razloga precrtavanja .

Ako ti nije pri ruci barem preko slike znaš kako mora izgledati pa ga sam konstruiraj ili to prpusti nekome tko tom može .
[Vrh] Go down
marconny
man
man

PostajNaslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera   pomoć oko sissy bara za intrudera Icon_minitimepet 06 lip 2008, 15:53

fala na idejama. kak se nisam tog sjetil. napravil bum s kartonom. a kaj se tiče naslona brijem napravit nekaj kao onaj u easy rideru (goli u sedlu) od p. fonde
[Vrh] Go down
marconny
man
man

PostajNaslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera   pomoć oko sissy bara za intrudera Icon_minitimeuto 10 lip 2008, 23:38

zgleda da je problem riješen. kontaktirao sam majstora kambu i zgleda da bum prepustil posao u njegove ruke
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera   pomoć oko sissy bara za intrudera Icon_minitime

[Vrh] Go down

pomoć oko sissy bara za intrudera
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» sissy bar
» Izrada sissy bara, Rijeka
» Izrada sissy bara za Aquilu