|
|
| pomoć oko sissy bara za intrudera | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
marconny man
Broj postova : 19 Godina imam : 47 Prebivalište : Zagreb Vozim : intruder m800 2k6 Na forumu od : 13.05.2008
| Naslov: pomoć oko sissy bara za intrudera pet 06 lip 2008, 10:49 | |
| Ako ima koja dobra duša da mi da mjere za ovo? pa, ima li? | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera pet 06 lip 2008, 15:03 | |
| pa jel problem sam izmjeriti? Nekidan sam uzeo komadinu kartona i izrezao ga kako treba izgledati stitnik lanca, odnio majstoru i ovaj to slozio za par min. Sada sam napravio nacrt paktregera u prirodnoj velicini i kad uhvatim vremena isti postupak. | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera pet 06 lip 2008, 15:04 | |
| Kako misliš mjere,radiš po nacrtu,imaš nešto,opiši nekako svoj problem. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera pet 06 lip 2008, 15:33 | |
| - custom rider je napisao/la:
- Kako misliš mjere,radiš po nacrtu,imaš nešto,opiši nekako svoj problem.
Ja sam kolegi is kluba konstruirao taj nosač naslona od kartona na intruderu . pohvatao sam dimenzije da nosač ne iziruje iz niklovanih ukrasa na blatobranu i izmjerio razmak rupa na kojem se taj ukrasni dio drži za blatobran . Jako jednostavna radnja . Ali neznam od kuda ti ovaj dio koji si nam pokazao i ako možeš do toga doći jednostavno precrtaj na papir i odredi dimenzije . Ovako kako je na slici izgleda mi da je namjenski slinuto i odvojeno od ostatka naslona upravo iz razloga precrtavanja . Ako ti nije pri ruci barem preko slike znaš kako mora izgledati pa ga sam konstruiraj ili to prpusti nekome tko tom može . |
| | | marconny man
Broj postova : 19 Godina imam : 47 Prebivalište : Zagreb Vozim : intruder m800 2k6 Na forumu od : 13.05.2008
| Naslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera pet 06 lip 2008, 15:53 | |
| fala na idejama. kak se nisam tog sjetil. napravil bum s kartonom. a kaj se tiče naslona brijem napravit nekaj kao onaj u easy rideru (goli u sedlu) od p. fonde | |
| | | marconny man
| Naslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera uto 10 lip 2008, 23:38 | |
| zgleda da je problem riješen. kontaktirao sam majstora kambu i zgleda da bum prepustil posao u njegove ruke | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: pomoć oko sissy bara za intrudera | |
| |
| | | | pomoć oko sissy bara za intrudera | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|