|
|
| da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? sub 02 lip 2012, 00:41 | |
| pretpostavljam ali nisam siguran, da li sva 4 navedena otvorena zracna filtera imaju istu funkciju ,a samo razlicit dizajn? ili medju njima ipak postoje neke razlike, tipa u performansama,izdrzljivosti i kvaliteti znam da je Hypercharger kao dokazano najbolji, ali meni se i ostali dopadaju,ali nisam siguran da li su dovoljno kvalitetni i pouzdani kao on [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img]
Zadnja promjena: Bosqeto; ned 03 lip 2012, 09:12; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? sub 02 lip 2012, 00:48 | |
| Sve to igra.
Bitno je podesiti fergazer i peri po plinu.
U kombinaciji sa otvorenim auspuhom, još bolje. | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? sub 02 lip 2012, 07:34 | |
| Ista im je funcija..dati plućima više zraka jedino što je Hyper zaštičeniji od od vode i vožnje po kiši | |
| | | crocopzmaj cro chopper forum
Broj postova : 946 Godina imam : 42 Prebivalište : matulji Vozim : Yamaha XVS 1300a midnightstar Na forumu od : 08.12.2011
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? sub 02 lip 2012, 08:02 | |
| jedino što znam je da hyper ide na zimu na motor, a dalje ću saznat iz osobnog iskustva | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? sub 02 lip 2012, 08:33 | |
| Nije. Prva tri su filteri zraka za motor a zadnji je filter za klimu na goldwingu | |
| | | lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? sub 02 lip 2012, 08:34 | |
| Ako je Hypercharger nekom na srcu, toplo preporučujem Janbo Moto iz vlastitog iskustva.... | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? sub 02 lip 2012, 09:02 | |
| 1. "Otvoreni" zracni filter, potrebna rekalibracija/rejetting
2 i 3: "Otvoreni" zracni filteri, potrebna rekalibracija/rejetting, no zahebancija je velika po kisi i nisu bas preporucljivi, vise su onako za show bike
4. Tesko je ocijeniti sa slike, no gotovo sam 100% siguran da je ovo regularni, obicni, serijski filter (nije potrebna rekalibracija/rejetting), lici na obicni, serijski H-D filter. Kazem, nije sigurno, tesko je znati vise bez pratece dokumentacije........ | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? ned 03 lip 2012, 09:07 | |
| hvala svima na odgovorima i ucestvovavnju | |
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? ned 03 lip 2012, 09:13 | |
| - magna je napisao/la:
- Nije. Prva tri su filteri zraka za motor a zadnji je filter za klimu na goldwingu
evo Magna zamijenio sam sliku | |
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? ned 03 lip 2012, 09:17 | |
| - emirharley je napisao/la:
- 1. "Otvoreni" zracni filter, potrebna rekalibracija/rejetting
2 i 3: "Otvoreni" zracni filteri, potrebna rekalibracija/rejetting, no zahebancija je velika po kisi i nisu bas preporucljivi, vise su onako za show bike
4. Tesko je ocijeniti sa slike, no gotovo sam 100% siguran da je ovo regularni, obicni, serijski filter (nije potrebna rekalibracija/rejetting), lici na obicni, serijski H-D filter. Kazem, nije sigurno, tesko je znati vise bez pratece dokumentacije........ evo zamijenio sam 4 sliku sto se tice toga, samo bih dodao da mi je tvoj odgovor uz ostale potvrdio dilemu, ipak je Hypercargher as medju otvorenim filterima, ona otvorena *gljiva* mi se najvise dopada ali nikada ne znas gdje ce te kisa uhvatiti,sta onda a kakav je ovaj zadnji 4-ti mislim da je sada dobra slika [img] [/img] | |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? ned 03 lip 2012, 10:31 | |
| Kako sam rekao, tesko je dati ocjenu bez uvida u pratecu dokumentaciju proizvodjaca. Primjera radi, onaj drugi i treci su haman isti, samo sto treci ima ukrasnu "kapicu" navucenu preko filtera, a i proizvodjac H-D MoCo jasno i glasno kaze da je ta vrsta filtera osjetljiva i da ce ubrzo nakon postavljanja poceti gubiti boju i pravcu sivog. To su zamjenski filteri koje treba redovno MIJENJATI (strana 448, H-D katalog 2012), dok recimo moj filter je Screamin' Eagle nauljeni, ali nije od papira/kartona, vec od malo drugacijim materijala, malo je skuplji, ali je trajan, nije potrebno redovno odrzavanje (pogotovo ne zamjena) i cisti se tek nakon nekoliko desetina tisuca kilometara. | |
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? ned 03 lip 2012, 11:11 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Kako sam rekao, tesko je dati ocjenu bez uvida u pratecu dokumentaciju proizvodjaca. Primjera radi, onaj drugi i treci su haman isti, samo sto treci ima ukrasnu "kapicu" navucenu preko filtera, a i proizvodjac H-D MoCo jasno i glasno kaze da je ta vrsta filtera osjetljiva i da ce ubrzo nakon postavljanja poceti gubiti boju i pravcu sivog. To su zamjenski filteri koje treba redovno MIJENJATI (strana 448, H-D katalog 2012), dok recimo moj filter je Screamin' Eagle nauljeni, ali nije od papira/kartona, vec od malo drugacijim materijala, malo je skuplji, ali je trajan, nije potrebno redovno odrzavanje (pogotovo ne zamjena) i cisti se tek nakon nekoliko desetina tisuca kilometara.
kod tebe je isto otvoreni filter,ali se nigdje vani sam filter ne nazire, bas kao u Hyperchargera zato je vjerojatno i dugotrajniji jer je u principu i zasticeniji,onako kontam, a pri tome pruza jednako dobru performansu, kao i ovi koji su *skroz vani,odnosno na *zraku** | |
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? ned 03 lip 2012, 12:07 | |
| Principijelno, meni se najvise svidja "velocity stack" (zguglaj), ali on je definitivno SAMO za show bike.
(http://www.google.ba/search?q=velocity+stack&hl=bs&site=webhp&prmd=imvnsfd&source=lnms&tbm=isch&ei=WDfLT9TpMZH24QSn8Pw7&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CEEQ_AUoAQ&biw=930&bih=593) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? | |
| |
| | | | da li sva 4 zracna filtera sa slika imaju istu funkciju? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|