|
|
| VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Vjerna Učiteljica girl
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija ned 13 svi 2012, 17:50 | |
| VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motociklistička kolonija
„Vukovi za Vilu“ jest prva hrvatska likovna motociklistička kolonija humanitarnog karaktera koju organiziraju Moto klub Crazy Wolfs u Smiljanu kraj Gospića, 26. i 27. svibnja 2012. Pozivaju se likovni umjetnici-motoristi da se okupe u srcu lijepe naše gdje bi uz zajedničko druženje u prirodi u prijateljskom ozračju stvorili umjetnička djela koja će se na Dan grada Gospića, 22. srpnja, prodati na javnoj dražbi. Prihod od prodanih umjetnina donirat će se udruzi oboljelih od malignoma Vila za Liku. Svim sudionicima ove likovne kolonije domaćini MK Crazy Wolfs omogućuju smještaj, hranu i potreban slikarski materijal (paket osnovnih akrilnih boja i platna). Mole se potencijalni sudionici da ponesu vlastite palete i kistove i svoj materijal, ukoliko se žele izraziti nekim drugim likovnim tehnikama. Svi posjetitelji, znatiželjnici i simpatizeri su dobrodošli. Krajnji rok za prijavu za sudjelovanje u ovoj plemenitoj akciji jest srijeda, 23. svibnja 2012.
Kontakt-osobe za prijave i podrobnije informacije: Mile 098/756-050 , Ana 091/152 66 71
VUKOVI ZA VILU First Croatian Charity Motorcycle Art Colony
"Vukovi za Vilu" is the first Croatian motorcycle art colony on charity purpose organized by MotorCycleClub Crazy Wolfs in Smiljan near Gospić, Croatia, the 26th and 27th of May 2012. We invite artists- bikers to gather in the very heart of Croatia where they would socialize in the friendly atmosphere and beautiful scenery and create artworks that will be sold at public auction on the day of the town of Gospić, 22nd of July 2012 . The revenue from art sales will be donated to an association of people with cancer „Vila za Liku“. To all participants of this art colony the hosts MCC Crazy Wolfs provide accommodation, food and necessary painting supplies (basic package of acrylic paint and canvases). Potential participants are kindly requested to bring their own palette and brushes, and their own material if they want to express themselves in some other art techniques. All visitors, supporters and the curious are welcome. The deadline for application for participation in this noble action is Wednesday, the 23rd of May 2012.
Contact person for registration and further information: Mile 098/756-050, Ana 091/152 66 71
| |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija ned 13 svi 2012, 20:07 | |
| | |
| | | Vjerna Učiteljica girl
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: Re: VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija pon 14 svi 2012, 09:19 | |
| Spread the word, javite svima potencijalnim interesentima, molim vas. | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija pon 14 svi 2012, 10:04 | |
| hoćemo ,a vidčemo za termin 50-50 prijaviti se ili ne | |
| Naslov: Re: VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija pon 14 svi 2012, 16:54 | |
| | |
| Naslov: Re: VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija pet 25 svi 2012, 10:34 | |
| Sutra je kolonija u Smiljanu i kiša nas neće omesti. Imamo na raspolaganju natkriveni prostor. | |
| | | aleksandra goreta art girl
Broj postova : 184 Godina imam : 51 Prebivalište : karlovac Vozim : honda shadow 600 Na forumu od : 19.04.2012
| Naslov: Re: VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija pet 25 svi 2012, 10:41 | |
| AKo budete radili koloniju druge godine svakako ću doći. Jako mi se viđa ideja ali sam na žalost ovaj vikend zauzeta tako da ne mogu doći. Želim vam puno lijepih slika.
Aleksandra Goreta, akademska slikarica | |
| Naslov: Re: VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija pet 25 svi 2012, 10:45 | |
| Hvala na lijepim željama, računaj za dogodine. | |
| | | Kuma girl
Broj postova : 484 Godina imam : 57 Prebivalište : Lozan (udomljena kod maxarta) Vozim : Siemens 1400w (kawac 750) Na forumu od : 12.11.2010
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija | |
| |
| | | | VUKOVI ZA VILU 1. hrvatska humanitarna likovna motokolonija | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|