|
|
| Novi "Via Michelin" | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Novi "Via Michelin" čet 05 lip 2008, 07:54 | |
| Imam problem sa Michelinom, na kojeg link imamo na portalu. Naime već je neko vrijeme nova stranica aktivna i neke stvari su poboljšali. Meni je karta 5 puta bolja, i možeš je pomicat i povečavat koliko ti srce želi za razliku od one ranije. Ali kad upišem rutu koja me zanima i kad mi ju prezentira, na karti više nije ucrtana onom debelom crvenom crtom, već samo stoji karta i onaj prozor u kom detaljno možeš čitat gdje i na koju cestu skrenuti ? Jel to ja zaboravljam nešto uključiti ili? edit: možda sam ovo trebao staviti u birtiju? Ako je tako molim moderatore da ma presele. | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Novi "Via Michelin" čet 05 lip 2008, 17:05 | |
| Meni ta karta uopće ne funkcionira. KAd ukucam lokaciju na Tajvanu, ne želi je prikazati - ozbiljno! | |
| | | stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| | | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Novi "Via Michelin" čet 05 lip 2008, 20:33 | |
| Našel sam ja državu i grad, ali mi ne želi odrediti rutu. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Novi "Via Michelin" čet 05 lip 2008, 21:21 | |
| izgleda da vise ne otvara novi prozor s kartom. Bas sam to primjetio nekidan. Jos nisam uspio istraziti novotarije, picim po starim postavkama (iskljuci autoceste, naplate, ukljuci makadam....) i sve sljaka. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Novi "Via Michelin" čet 05 lip 2008, 21:22 | |
| e, da, ako ti se ne svidja ruta ubacis neki skroz shebani stopover i da vidis veselice | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novi "Via Michelin" | |
| |
| | | | Novi "Via Michelin" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|