|
|
| 2003 Harley-Davidson XL Custom | |
|
+16dac lunaroid Zlac Bosqeto MP86 pinky Emil Vladek poč85 stain Safet(y) ica cro.chopper jsimic nenad barinić hrg 20 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
hrg man
Broj postova : 14 Godina imam : 50 Prebivalište : Dubrovnik Vozim : Harley-Davidson Sportster Custom Na forumu od : 08.03.2012
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pet 30 oľu 2012, 18:56 | |
| Registracija je ostala ista, pa nisam lud da prijavljujem vecu kubikazu, ionako je preskupo | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pet 30 oľu 2012, 19:05 | |
| - hrg je napisao/la:
- Registracija je ostala ista, pa nisam lud da prijavljujem vecu kubikazu, ionako je preskupo
Pa normalno nisam ni mislio. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| | | | hrg man
Broj postova : 14 Godina imam : 50 Prebivalište : Dubrovnik Vozim : Harley-Davidson Sportster Custom Na forumu od : 08.03.2012
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pet 30 oľu 2012, 19:55 | |
|
Zadnja promjena: hrg; pet 30 oľu 2012, 19:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pet 30 oľu 2012, 19:55 | |
| ljepooooooooo | |
| | | Dule man
Broj postova : 198 Godina imam : 57 Prebivalište : Koper Vozim : HD / Yamaha Na forumu od : 26.01.2012
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pet 30 oľu 2012, 21:07 | |
| sve je super ( osim tablice.... ) bravo | |
| | | lunaroid cro chopper forum
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pet 30 oľu 2012, 23:16 | |
| Zakon! Dok sam imao Irona razmišljao sam o tom kitu za povećanje zapremine...koliko si dobio na snazi? Da li si u nekom trenu bio na stolu s njim?
| |
| | | hrg man
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom sub 31 oľu 2012, 11:16 | |
| - lunaroid je napisao/la:
- Zakon! Dok sam imao Irona razmišljao sam o tom kitu za povećanje zapremine...koliko si dobio na snazi? Da li si u nekom trenu bio na stolu s njim?
razlika u snazi i okretnom momentu je stvarno velika, tako da bih to preporučio svima. Ja sam stavio originalne kovane klipove bas namijenjene za tu preradu na 1200, nove cilindre a glave su ostale iste, promijenio sam i prednji prijenos - stavio 29 zuba a bilo je 27 i to je to, motor 30 000 km nakon prerade radi ko sat. na stol ga nisam vodio, nije mi toliko bitno koliko ima konja. sve ovo sam radio jer sam relativno jeftino nabavio dijelove iz USA - komplet originalnih kovanih klipova i cilindara me dosao 550$, pa zasto ga onda ne pojačati | |
Broj postova : 547 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagabria Vozim : Harley Davidson Na forumu od : 29.08.2009
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom sub 31 oľu 2012, 20:42 | |
| Super. Hvala ti na odgovoru, baš me to zanimalo! Radio si sve sam? Čini mi se kao popriličan zahvat, pogotovo sa mijenjanjem pogonskog zupčanika... | |
| | | hrg man
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom ned 01 tra 2012, 22:47 | |
- Super. Hvala ti na odgovoru, baš me to zanimalo! Radio si sve sam? Čini mi se kao popriličan zahvat, pogotovo sa mijenjanjem pogonskog zupčanika...
nisam mijenjao sam, ali moze se, nije problem. zupcanik odnosno remenicu isto nije problem promijeniti, samo bi bilo dobro imati kompresorski pistolj | |
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pon 02 tra 2012, 10:23 | |
| Hvala na odgovoru! I zadnje pitanje, u kitu su i ležajevi radilice ili se koriste postojeći? | |
| | | hrg man
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pon 02 tra 2012, 16:53 | |
- Hvala na odgovoru! I zadnje pitanje, u kitu su i ležajevi radilice ili se koriste postojeći?
ne, radilica i lezajevi ostaju isti, u biti jedina razlika izmedju 883 i 1200 masine je u cilindrima, klipovima, glavama i razlicitoj remenici. za preradu imas vise opcija, mozes uzeti 1200 aluminijske klipove kakvi su na 1200 modelima, ali onda treba mijenjati i glave jer bi kompresija bila prevelika ili preraditi postojece glave. ja sam uzeo isto orignalne klipove ali namijenjene preradi kada ne mislis dirati glave, ti klipovi su kovani i nesto skuplji nego obicni ali sam isao na tu opciju jer nisam htio kupovati nove niti obradjivati stare. remenica moze ostati i ista, ja sam moju promijenio, smanjio mi se broj okretaja motora a na okretnom momentu sam dobio preradom na 1200. sa originalnim prijenosom bi jos bolje primao ali bi puno vise motor vrtio... paljenje moze ostati isto, ja sam moje naknadno zamijenio twin-tec programabilnim, ali i s originalnim je radio odlicno. | |
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pon 02 tra 2012, 19:55 | |
| Puno hvala na iscrpnom i preciznom odgovoru! | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pon 02 tra 2012, 20:36 | |
| - hrg je napisao/la:
- lunaroid je napisao/la:
- Hvala na odgovoru! I zadnje pitanje, u kitu su i ležajevi radilice ili se koriste postojeći?
ne, radilica i lezajevi ostaju isti, u biti jedina razlika izmedju 883 i 1200 masine je u cilindrima, klipovima, glavama i razlicitoj remenici.
za preradu imas vise opcija, mozes uzeti 1200 aluminijske klipove kakvi su na 1200 modelima, ali onda treba mijenjati i glave jer bi kompresija bila prevelika ili preraditi postojece glave.
ja sam uzeo isto orignalne klipove ali namijenjene preradi kada ne mislis dirati glave, ti klipovi su kovani i nesto skuplji nego obicni ali sam isao na tu opciju jer nisam htio kupovati nove niti obradjivati stare.
remenica moze ostati i ista, ja sam moju promijenio, smanjio mi se broj okretaja motora a na okretnom momentu sam dobio preradom na 1200. sa originalnim prijenosom bi jos bolje primao ali bi puno vise motor vrtio...
paljenje moze ostati isto, ja sam moje naknadno zamijenio twin-tec programabilnim, ali i s originalnim je radio odlicno.
...znači postojeće cilindre si honoval po novim klipovima, jesi moral kaj modificirat na ventilima, povećavat ih ili kaj drugo?..., nego kolko nofca su cca ti kovani klipovi..di si ih nabavio...'ko ti je napravil sve to ili si se sam upustil u preradu....čini mi se prilčno "jednostavno" s opcijom kovanih klipova obzirom da netreba frezat glave... ..baš me interesira!... Nego ljepi Sporty, reci mi kak' windshild funkcionira, jel ima vrtloženja pri određenim brzinama oko glave..?
Zadnja promjena: mrljo#2; pon 02 tra 2012, 20:40; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pon 02 tra 2012, 20:39 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- hrg je napisao/la:
ne, radilica i lezajevi ostaju isti, u biti jedina razlika izmedju 883 i 1200 masine je u cilindrima, klipovima, glavama i razlicitoj remenici.
za preradu imas vise opcija, mozes uzeti 1200 aluminijske klipove kakvi su na 1200 modelima, ali onda treba mijenjati i glave jer bi kompresija bila prevelika ili preraditi postojece glave.
ja sam uzeo isto orignalne klipove ali namijenjene preradi kada ne mislis dirati glave, ti klipovi su kovani i nesto skuplji nego obicni ali sam isao na tu opciju jer nisam htio kupovati nove niti obradjivati stare.
remenica moze ostati i ista, ja sam moju promijenio, smanjio mi se broj okretaja motora a na okretnom momentu sam dobio preradom na 1200. sa originalnim prijenosom bi jos bolje primao ali bi puno vise motor vrtio...
paljenje moze ostati isto, ja sam moje naknadno zamijenio twin-tec programabilnim, ali i s originalnim je radio odlicno.
...znači postojeće cilindre si honoval po novim klipovima, jesi moral kaj modificirat na ventilima, povećavat ih ili kaj drugo?..., nego kolko nofca su cca ti kovani klipovi..di si ih nabavio...'ko ti je napravil sve to ili si se sam upustil u preradu....čini mi se prilčno "jednostavno" s opcijom kovanih klipova obzirom da netreba frezat glave... ..baš me interesira!... slabo pratiš temu | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom pon 02 tra 2012, 20:45 | |
| ....a je max, jebiga nisam od petka niš pratil tak da,...eto vidim cijenu gore,...ma skužajte... | |
| | | hrg man
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom uto 03 tra 2012, 16:25 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- hrg je napisao/la:
...znači postojeće cilindre si honoval po novim klipovima, jesi moral kaj modificirat na ventilima, povećavat ih ili kaj drugo?..., nego kolko nofca su cca ti kovani klipovi..di si ih nabavio...'ko ti je napravil sve to ili si se sam upustil u preradu....čini mi se prilčno "jednostavno" s opcijom kovanih klipova obzirom da netreba frezat glave... ..baš me interesira!...
Nego ljepi Sporty, reci mi kak' windshild funkcionira, jel ima vrtloženja pri određenim brzinama oko glave..? Ne, stavio sam nove cilindre i klipove, donio prijatelj iz USA, cijena kovanih klipova je bila negdje oko 300$ a cilindri su bili oko 200-250, ne sjecam se tocno. Obični klipovi su bili duplo jeftiniji, negdje oko 150$-ali onda treba obraditi glave. Windshield je super, puno pomaze na dužim turama | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: 2003 Harley-Davidson XL Custom | |
| |
| | | | 2003 Harley-Davidson XL Custom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|