|
|
| Purgeri kaj sad, anketa | |
|
+13Free Spirit magna Vladek Hellcat lukylipik vj1x rshiver1 Gjuro cro.chopper klesoo dragger MP86 Cube 17 posters | |
Redovita ZG okupljanja? | Superduper ideja, ja sam za svaku srijedu | | 54% | [ 14 ] | Duper ideja, ja sam za svaku prvu srijedu u mjesecu | | 27% | [ 7 ] | Mutava ideja, ne da mi se ili fukam | | 19% | [ 5 ] |
| Ukupno glasova : 26 | | |
| Autor/ica | Poruka |
---|
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| | | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa čet 19 tra 2012, 22:23 | |
| znači srijedom u sakatoj???? a onda moram koji put svratiti... radi vas, a bome nisam ni tamo dugo bio... | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa čet 19 tra 2012, 22:26 | |
| - merla je napisao/la:
- znači srijedom u sakatoj????
a onda moram koji put svratiti... radi vas, a bome nisam ni tamo dugo bio... nije! Srijedom na jugoistocnom uglu NSB-a, kod SKUNKA.... cca od 19-20h, pa onda kud koji ili gdje god vec... | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa čet 19 tra 2012, 23:40 | |
| | |
| | | Vjerna Učiteljica girl
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa pet 20 tra 2012, 00:02 | |
| - klesoo je napisao/la:
- merla je napisao/la:
- znači srijedom u sakatoj????
a onda moram koji put svratiti... radi vas, a bome nisam ni tamo dugo bio... nije!
Srijedom na jugoistocnom uglu NSB-a, kod SKUNKA.... cca od 19-20h, pa onda kud koji ili gdje god vec...
Kod S PUNKA misliš? | |
| | | | Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa pet 20 tra 2012, 01:13 | |
| - vj1x je napisao/la:
- Suhi je napisao/la:
- Nisam čuo za Sakatu neman
Di je to?
Po slikama...samo dvojica nepoznatih, valjda "mlađih" forumaša. Koji ste!!??? Predstavite se!!!! Sve ostalo stara dobra, već dobro poznata ekipa predstavih se davnih dana, provjeri
Nisam mislio općenito da se netko, bilo tko, na forumu nije predstavio. Nego ono, po onom slajdu fotki, sam mislio, da netko, ko možda sam sebe nađe u opisu "novijeg" forumaša, veli; eeeee onaj sam sa karlovačkom u ruci i pljugom u ustima...karikiram ... | |
| | | Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa pet 20 tra 2012, 01:15 | |
| | |
| | | Suhi cro chopper forum
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa pet 20 tra 2012, 01:24 | |
| - Vjerna Učiteljica je napisao/la:
- Suhi je napisao/la:
Di je to?
Sakata ti se nalazi na Radničkoj, nasuprot zagrade Generali osiguranja i onog šminkeraja People's-a, a po danu se može tamo doći i preko Zavrtnice. Imaju očajan sanitarni čvor, ali je mjuza super i ugodna je atmosfera.Gazda je stari zagrebački rokabilić. Sad mi je malo i dekor, oko kojeg se luky buni, jasniji! Pa rockabilly je bio, u nekim krugovima, popularan u YU tj. njenim zadnjim godinama. Kuži se nostalgija ali... | |
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa pet 20 tra 2012, 07:51 | |
| - Suhi je napisao/la:
- Vjerna Učiteljica je napisao/la:
- Suhi je napisao/la:
Di je to?
Sakata ti se nalazi na Radničkoj, nasuprot zagrade Generali osiguranja i onog šminkeraja People's-a, a po danu se može tamo doći i preko Zavrtnice. Imaju očajan sanitarni čvor, ali je mjuza super i ugodna je atmosfera.Gazda je stari zagrebački rokabilić. Sad mi je malo i dekor, oko kojeg se luky buni, jasniji! Pa rockabilly je bio, u nekim krugovima, popularan u YU tj. njenim zadnjim godinama. Kuži se nostalgija ali... On je devedesteih pjevao u Greaseballsima u kojima je svirao i Viduka iz Kawasaki 3pa, a nedavno su imali reunion u Jabuci, bila sam na tom koncertu. Totalna nostalgija od glazbe. Lik voli i klasičan punk i rock i sve što ide uz to, a ekipa koja mu dolazi u birc su ti između ostalog, stari pankeri, režiseri, muzičari i sl. @Klesoo: Spunk je odlično mjesto, super mjuza (ima i rockabillyja i r'n'r i punka i svega zanimljivog), ima i koncerata, a sanitarni čvor je pristojan, pogotovo onaj novi u prostoru do (u proširenju kluba), gazda i osoblje su jako uljudni, toplo preporučujem. | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa pet 20 tra 2012, 14:12 | |
| | |
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa pet 20 tra 2012, 14:55 | |
| - Vjerna Učiteljica je napisao/la:
- Suhi je napisao/la:
- Vjerna Učiteljica je napisao/la:
- Suhi je napisao/la:
Di je to?
Sakata ti se nalazi na Radničkoj, nasuprot zagrade Generali osiguranja i onog šminkeraja People's-a, a po danu se može tamo doći i preko Zavrtnice. Imaju očajan sanitarni čvor, ali je mjuza super i ugodna je atmosfera.Gazda je stari zagrebački rokabilić. Sad mi je malo i dekor, oko kojeg se luky buni, jasniji! Pa rockabilly je bio, u nekim krugovima, popularan u YU tj. njenim zadnjim godinama. Kuži se nostalgija ali...
On je devedesteih pjevao u Greaseballsima u kojima je svirao i Viduka iz Kawasaki 3pa, a nedavno su imali reunion u Jabuci, bila sam na tom koncertu. Totalna nostalgija od glazbe. Lik voli i klasičan punk i rock i sve što ide uz to, a ekipa koja mu dolazi u birc su ti između ostalog, stari pankeri, režiseri, muzičari i sl.
@Klesoo: Spunk je odlično mjesto, super mjuza (ima i rockabillyja i r'n'r i punka i svega zanimljivog), ima i koncerata, a sanitarni čvor je pristojan, pogotovo onaj novi u prostoru do (u proširenju kluba), gazda i osoblje su jako uljudni, toplo preporučujem. onda cu uci jednom... na tvoj nagovor, ali i uz tvoju odgovornost!!! | |
| | | | Hellcat man
Broj postova : 211 Godina imam : 47 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 Na forumu od : 09.04.2009
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa sri 25 tra 2012, 19:18 | |
| dali tko dolazi večeras ? | |
| | | vj1x man
Broj postova : 36 Godina imam : 46 Prebivalište : Zg Vozim : Aquila 250 Na forumu od : 23.10.2010
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa sri 25 tra 2012, 19:58 | |
| - Hellcat je napisao/la:
- dali tko dolazi večeras ?
doletio bi ja na cugu da je bilo ranije spomenuto, sad sam došao treninga.. a i druženje samo nas dvojice mi je preobvious gay | |
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa pet 11 svi 2012, 23:25 | |
| jel ovo zivi ili treba svaki put posebne molbe pisati? | |
| | | vj1x man
Broj postova : 36 Godina imam : 46 Prebivalište : Zg Vozim : Aquila 250 Na forumu od : 23.10.2010
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa uto 22 svi 2012, 20:46 | |
| - klesoo je napisao/la:
- jel ovo zivi ili treba svaki put posebne molbe pisati?
ja sam uvijek za pivicu-dvije, al ruku na srce, zadnjih par srijeda (uključivo sutrašnju) je vrijeme kataklizmično | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Purgeri kaj sad, anketa | |
| |
| | | | Purgeri kaj sad, anketa | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|