| Kratke rute oko Zg | |
|
+8Drifter cro.chopper Mr. Mrgud Gjuro lord Jack Cube DavorS 12 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
DavorS man
Broj postova : 428 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Venox Na forumu od : 29.05.2011
| Naslov: Kratke rute oko Zg sri 21 oľu 2012, 15:29 | |
| Ne znam postoji li ovdje tako nesto, ali rasmisljam o rutama tipa "preko tjedna poslije posla"
Konkretno za zagrebacki prsten ja ovisno o vremenu vozim na par strana:
Zg-Dug selo-Klostar-ivanic-Ivanic grad-Martinska Ves-Rugvica-Zg
Zg-Soblinec-Zelina-Vrbovec-Dubrava-Cazma-Ivanic-Zg
Zg-Soblinec-Laz-Marija bistrica-Zabok-Zg
i varijacije na ove rute. To su sve rute 1-3 sata sa pauzama za cigaru ili nesto tekuce...
Nakon nekog vremena te ceste postanu dosadne pa me zanimaju Vasi prijedlozi itd..
| |
|
| |
Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg sri 21 oľu 2012, 16:19 | |
| - DavorS je napisao/la:
Ne znam postoji li ovdje tako nesto, ali rasmisljam o rutama tipa "preko tjedna poslije posla"
Konkretno za zagrebacki prsten ja ovisno o vremenu vozim na par strana:
Zg-Dug selo-Klostar-ivanic-Ivanic grad-Martinska Ves-Rugvica-Zg
Zg-Soblinec-Zelina-Vrbovec-Dubrava-Cazma-Ivanic-Zg
Zg-Soblinec-Laz-Marija bistrica-Zabok-Zg
i varijacije na ove rute. To su sve rute 1-3 sata sa pauzama za cigaru ili nesto tekuce...
Nakon nekog vremena te ceste postanu dosadne pa me zanimaju Vasi prijedlozi itd.. Ja s dragom u subotu nabacio zg - samobor - rude - žumberak - jastrebarsko - zagreb.... predivna panorama, malo brda, malo ravno.... Onak za mozak na pašu.... Imaš i: zg - marof - bistirca - zg zg - sisak - popovača - zg zg - karlovac - krnjak - glina - petrinja - gorica - zg | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg sri 21 oľu 2012, 16:42 | |
| kad sam ja postavio takovo pitanje dobio sam komentar ' da me se nemože uzeti za ozbiljno jer pitam gdje da se idem voziti ' pa smo cura i ja odlučili napraviti vodič za bikere koji bi obradio Zagreb i okolicu... | |
|
| |
Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| |
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg sri 21 oľu 2012, 16:58 | |
| vodič je u nastanku...
u međuvremenu sam prodao motor, pa sumnjam da će ugledati svjetlo dana... | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg sub 24 oľu 2012, 10:09 | |
| Meni je lijepo prema pisarovini pa negdje skreneš i voziš prema sljemenu, nikad istim putem (samo pazi na gorivo), ili đir oko sljemena po zagorskim brežuljcima pored zagorskih dućančića | |
|
| |
DavorS man
Broj postova : 428 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Venox Na forumu od : 29.05.2011
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg sub 24 oľu 2012, 10:44 | |
| Danas na repertoaru (nije bas oko Zagreba): Zg- Dugo selo-Klostar ivanic-popovaca-kutina-Zdenci-Grubisno-Vt Sutra: Vt-Grubisno-Barna-Grdjevac-Bjelovar-Cazma-Ivanic-Martinska ves-Rugvica-Zg
Prijedlog - izbjegavajte Bjelovar-Djurdjevac-Vt, posebno sa slabijim motorima, dosta izbrazdanog asvalta i jako puno kamiona, slabijiim motorom, ili se vozis iza njih 20 km, ili ti jasu na guzici ili te obilaze s razmakom od 2 cm.
Mozda sam u krivu ali eto imam losa iskustva s tog poteza | |
|
| |
Gjuro man
Broj postova : 154 Godina imam : 43 Prebivalište : Zgb Vozim : Yamahu Dragstar 1100 Na forumu od : 18.09.2008
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg uto 27 oľu 2012, 13:45 | |
| po meni se najvise isplati otici juzno, prema Kupi. nije bitno kojim putem (preko pisarovine ili pokupsko, kravarsko, ima hrpetina mjesta za obici), bitno je da ima lijepih brezuljaka, jako malo prometa, suma i naravno, kupa, kraj koje se fino popije ovisno o zelji i volji voznjica moze trajati duze ili krace, ali je jako opustajuca i meni osobno puno draza nego se ganjat periferijom zagreba sa hrpetinom svakakvih ljudi kaj se vracaju s posla (jer kako kaze OP, voznjica je posle posla) | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg uto 19 vel 2013, 11:15 | |
| evo informacije moguće destinacije za vožnju... www.putpodnoge.hr stranica koja prezentira razne moguće i relativno dostupne destinacije... nadam se da će nekome koristiti | |
|
| |
Mr. Mrgud man
Broj postova : 141 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV250S Na forumu od : 14.10.2012
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg uto 19 vel 2013, 16:16 | |
| - Gjuro je napisao/la:
- po meni se najvise isplati otici juzno, prema Kupi. nije bitno kojim putem (preko pisarovine ili pokupsko, kravarsko, ima hrpetina mjesta za obici), bitno je da ima lijepih brezuljaka, jako malo prometa, suma i naravno, kupa, kraj koje se fino popije
ovisno o zelji i volji voznjica moze trajati duze ili krace, ali je jako opustajuca i meni osobno puno draza nego se ganjat periferijom zagreba sa hrpetinom svakakvih ljudi kaj se vracaju s posla (jer kako kaze OP, voznjica je posle posla) Često sam na toj ruti i stvarno je krasan krajolik i mirna cesta. | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg uto 19 vel 2013, 17:57 | |
| - Jack je napisao/la:
- evo informacije moguće destinacije za vožnju...
www.putpodnoge.hr
stranica koja prezentira razne moguće i relativno dostupne destinacije... nadam se da će nekome koristiti ovo je super | |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg pon 04 oľu 2013, 11:00 | |
| Bas si mislim kako imamo postove za Dalmatince, Rijecane,... koji se dogovaraju za kavice i voznje, a sta s ekipom iz ZG.
I krenem traziti post jer si mislim mora nesto biti i nadjem ovo.
Jel ima kakvih kratkih voznji, kavica i druzenja po i oko Zagreba????
Kaze Aladin 16 stupnjeva za vikend.
Ja nisam stalno u HR, ali kada jesam onda mogu tokom cijelog dana.
Ovaj petak - ako bude vrijeme ok?? (16 stupnjeva ali mogucnost neke kisice) | |
|
| |
izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg pon 04 oľu 2013, 12:45 | |
| iza 15og dolazim u Zg na 5,6 dana.. pa ako ko bude za đir da vidim i ja te vaše okolokućne rutice | |
|
| |
DavorS man
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg sub 29 kol 2015, 16:55 | |
| Ne znam jei isao netko u zadnje vrijeme od Popovca do Marije Bistrice... Novi asvalt (osim prvih 7-8 km), uzbrdo, lijepi zavoji, promet subotom popodne 0... Spustam se opet dole i idem jos jednom... | |
|
| |
DavorS man
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg sub 29 kol 2015, 16:56 | |
| | |
|
| |
DonQuijote man
Broj postova : 180 Godina imam : 61 Prebivalište : Zgb Vozim : Honda CBF Na forumu od : 05.06.2016
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg ned 03 srp 2016, 09:22 | |
| Jučer sam odvozio baš lijepu malu vožnjicu. ZG-Sesvete-Kašina-Marija bistrica sa obaveznim zaustavljanjem i kupovinomlicitarskog srčeka za ženu da ne pizdi što je sama dok se ja vozam unaokolo. Stubičke toplice -Oroslavlje- Zabok -Zaprešić- Zg.
Taman tura za subotnje popodne, onako laganini guštanje i opuštanje. | |
|
| |
croKnight man
Broj postova : 96 Godina imam : 35 Prebivalište : Varaždin Vozim : Yamaha Na forumu od : 20.06.2015
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg uto 12 srp 2016, 21:15 | |
| ako koga zanima, ja se dosta điram po Zagorskoj strani, ako nekoga zanima kud ima dobra ruta cesta nek se javi, al za sada najljepsa ruta je iz smjera Zagreba - Soblinec, Marija Bistrica (pa po volji preko Zlatar Bistirce ili direktno), Konjšćina, Budinščina, Podrute pa smjer Ivanec ja preporučam, ima jedna fina dionica nije duga al je odlična vožnja korz šumu i novi asfalt (doduše nije cijelo vrijeme ali jbg živimo u Hrvatskoj)
dakle vožnju možete od mjesta Podrute preko Bele, za Salinovec i onda Ivanec ili kao što sam naveo tu gore malo prije, od mjesta Bela, Lovrečan, Tužno, Greda smjer Vinica do Donje Ladanje, i tu na semaforu skrenete prema Donjoj Voći i i korz šumu prije Donje Voće skretanje za Ivanec kroz mjesto Horvatsko, pa Bednja i Trakoščan obavezan do Gornjeg Maclja i uz autoput se spuštate do Zaboka, pa smjer Bedekovčina do Zlatar Bistrice gdje se opet možete zaputiti na Mariju Bistricu i preko Soblinca za Zagreb eto ovo je meni odlicna Chopper ruta... naravno ima i drndave ceste tak da nije sve med i mlijeko ako treba pojasniti jos malo pitajte, makar sumnjam, kud se vozili nećete pogriješiti | |
|
| |
deda bum man
Broj postova : 134 Godina imam : 62 Prebivalište : donje jesenje Vozim : hyosung agila 250 efi Na forumu od : 18.03.2012
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg pet 23 ruj 2016, 17:38 | |
| Za kratke vožnje je odlična cesta Zagreb-Zabok-Krapinske Toplice-Pregrada.Sutra 24.09.2016 u Pregradi se održava moto alka u 15h,u sklopu manifestacije Branje Grojzdja.Cesta je odlična za jače i za slabije motore. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kratke rute oko Zg | |
| |
|
| |
| Kratke rute oko Zg | |
|