Početna stranicaPretraľnik"Novi" Venox 610RegistracijaLogin

"Novi" Venox

Go down 
+15
swileni
Zlac
chipo
Cube
webrider
maxart
merla
palomas
rifireman
mbani83
nenad barinić
Vladek
asy
Bart
DavorS
19 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
DavorS
man
man
DavorS

Broj postova : 428
Godina imam : 41
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Venox
Na forumu od : 29.05.2011

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 20:15

Dragi kolege,

kao sto sam spomenuo na temi u garazi na tapeti je bila kupnja motora.
Prvi izbor je bila Aquila 250. Imao sam je do prije 2 mjeseca, bio zadovoljan itd...
Ali stanje s Aquilama na oglasniku nije bas bilo bajno, jeftini motori su bili totalno unisteni (izvana, hrdja, krpanje izlirkom itd, mehanicki i nisu bili toliko losi, ali u nasoj bransi motora vecina nas pada na dojam).
Tako polako poceo gledati Venox-e. Pogledao tri na sjevernom podrucju, dva bila siva, to mi estetski bas ne odgovara, mada bi Maxart to sredio,ali (svaka cast Maxart) ta solucija mi je bila preskupa...
Uglavnom nasao crnog Venox-a u Splitu, nazvao covjeka u cetvrtak, u petak u 23:20 sjeo na vlak i u subotu ujutro me covjek pokupio na kolodvoru...

Dosli do garaze, izvezli motor, on ga upali, u mojoj glavi posao zakljucen...
Da ne duljim vise puno, covjek (da covjek, lujdina) mi je o motoru rekao sve sto se mze reci, odradili prijepis i polako put Zagreba.

Prva slika:

"Novi" Venox 17032012144
[Vrh] Go down
Bart
cro chopper forum
cro chopper forum
Bart

Broj postova : 1154
Godina imam : 58
Prebivalište : Nova Gradiška
Vozim : BMW R1200RT
Na forumu od : 14.07.2010

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 20:18

Ajde neka ti je sretno, pila dobro izgleda, dobar
Jel to meni izgeda kao da su produžene nožne komande?
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 20:21

Prvih parsto kmm odvalio autoputom da sto prije dodjem do Zagreba

"Novi" Venox 17032012145
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 20:29

Na Krki stao zapalit jednu i pricam s prijateljem na mob i kaze on: koji si ti kreten, prekrasan dan, ti ispred sebe imas jednu od najboljih cesta za motor, a ti tako...

Iako nikad nikog ne slusam, ajde skinem se na Maslenici...

Ljudi moji kojii gust, cesta zakon, polozaj na motoru nenadmasan (covjek je visine kao i ja, produljene nozne komande, prosiren volan...), gue skoro nove, cesta prazna, a zivi sex, razvukao sam osmijeh na naplatnima i nisam ga skidao d Zagreba...

"Novi" Venox 17032012146
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 20:30

Gablec na macoli i druzenje s medom

"Novi" Venox 17032012148
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 20:39

Putem jos stao u Desincu na patiju, tresno rakiju i pivu i pravac doma, bio je mrak pa nisam slikao, zurio se pa nisa trazio nikog od ekipe da se upoznamo... mozda drugi put, uglavnom cinilo se kao dobra festa, ali ja bas ne volim vozit po noci, a nisam mogao ostati do jutra, u nedjelju sam rano morao kod najdraze necjakinje na prvi rockas...

u nedjelju nisam vozio.

Danas opet odvalio nekih 150 km.

Jos jedan photo session na Jezevu

"Novi" Venox 19032012149
"Novi" Venox 19032012150
"Novi" Venox 19032012151
"Novi" Venox 19032012152
"Novi" Venox 19032012153
"Novi" Venox 19032012154
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 20:44

I jos tehnikalije, Kymco Venox, 250 ccm, 20 kw, 2003, 45000km, od drugog vlasnika, otor starno pazen, neki od vas vjerovatno poznaju bivseg vlasnika i njegovu gospodju...

Sve u svemu, hvala svima koji drze visoke cijene Aquila jer inace nebi nikad isprobao ovako dobar motor...

Pozdrav svima

biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2 biker2
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 20:45

Superiška dobar
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 20:48

I kakva je razlika između Aquile i Venoxa?
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 21:00

Vladek je napisao/la:

Na Aquili (6000km,2009.g) nisam imao vizir, noge su mi ile svinute, original gume (cak i za mene kjoji na ravnom vozim 100 a u zavoju 40-80 imaju nedovoljno gripa) bio je ravni volan, tvornicki auspuh, normalna voznja izmedju 7000 i 10000 obrtaja... vozio je samo nekih mjesec i po... nekih 1000 km i nije ostavila neki dojam na mene, mada ne mogu naci neku negativnu osobinu.

Ali Venox...
Ovaj ima sve, dobar , visoki vizir, tako da kod prestizanja kamiona nema turbulencija, produljene komande, dobre, skoro nove gume, prosireni, ne prenizak volan, normalna voznja na nekih 5000 do 7000 obrtaja, odlicni auspusi...
Ma zaljubio sam es u prvih 200 km ko telac
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 21:07

Vladek je napisao/la:

I da, zaboravih napomenuti da mi je Aquila vizualno bila puno ljepsa od Venoxa, ali Venox ima puno ljepsu dusu i na duge staze to je bitnije... a jednog dana nadam se da ce doci do toga da ubodem nekog sportstera i budem miran sto se tice i izgleda i duse
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 21:25

Evo jos da ubacim svoju evoluciju:

Virago 125: 04/2011-11/2011
"Novi" Venox Fotografija0047

Aquila 250: 11/2011-01/2012
"Novi" Venox 10122011138

Venox 250: 03/2012-
"Novi" Venox 17032012145
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

Broj postova : 2936
Godina imam : 52
Prebivalište : vukovar
Vozim : Kawasaki VN2000 2005.
Na forumu od : 30.07.2009

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimepon 19 oľu 2012, 21:46

Neka te služi i oduševljava još puno, puno sretnih kilometara!!!!!
[Vrh] Go down
http://nenadbarinic.com/
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

Broj postova : 668
Godina imam : 55
Prebivalište : split
Vozim : čong-čonga
Na forumu od : 28.02.2010

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimesri 21 oľu 2012, 09:12

Neka te služi duuuuuuuuuuuuuuuuugo i sretno ... dobar

Vizir je od XYR i stvarno mu pristaje ...
Želim ti puno sretnih km s njime , samo sjedni i vooooozi ... biker2 biker2 biker2

Zadnja promjena: mbani83; sub 31 oľu 2012, 18:38; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
rifireman
cro chopper forum
cro chopper forum
rifireman

Broj postova : 510
Godina imam : 57
Prebivalište : Rijeka-Saršoni
Vozim : Suzuki Intruder c800
Na forumu od : 27.07.2008

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimesri 21 oľu 2012, 10:48

Super
Najzad jedna prava usporedba venoxa i aquile
Već dugo razmišljam šta kupiti venox ili aquilu; nakon ovakvog oduševljenja nekoga tko je vozio aquilu i zatim sjeo na venoxa, definitivno venox.
Ako se sve posloži, sljedeće sezone u garažu stiže venox.

Neka te služi dugo i sretno
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimesri 21 oľu 2012, 11:03

Jedna od razlika, koje se najlakše uoče između Aquile i Venoxa je veličina ili promjer zadnjeg pogonskog lančanika. Kod Venoxa je taj lančanik osjetno manjeg promjera, i to je razlog zbog kojeg Venox bolje ubrzava ili vuče, tj. ima "više duše" u krstarenju po lokalnim cestama.

Pošto mi je frend dugo godina vozio Venoxa, on je razmišljao o tome da stavi nešto veći lančanik otraga, jer po njegovim riječima od pete brzine nema "skoro ništa". Druga uočljiva razlika bila je prilično veća potrošnja goriva kod Venoxa, jer on ima vodenu pumpu, dakle još nešto što motor pogoni. Inače, Venox je odličan motor, jedino što su mu rez. dijelovi poprilično skupi.

Sve u svemu, čestitke novom vlasniku Venoxa, želim ti puno ugodnih trenutaka s njime.
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimesri 21 oľu 2012, 11:09

dobar

već sam htio napisati zašto nisi svratio do Desinca da cuga u ime novog motora...
cijelo vrijeme sam pokušavao vidjeti da li dolazi crni venox.
sad vidim da si bio ali se nisi javio Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

to ćeš morati isprati sa par cuga cuga cuga

Very Happy

sretno i uživaj dobar
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimesri 21 oľu 2012, 15:02

rifireman je napisao/la:
Super
Najzad jedna prava usporedba venoxa i aquile
Već dugo razmišljam šta kupiti venox ili aquilu; nakon ovakvog oduševljenja nekoga tko je vozio aquilu i zatim sjeo na venoxa, definitivno venox.
Ako se sve posloži, sljedeće sezone u garažu stiže venox.

Neka te služi dugo i sretno

Neznam koliko ti je pametno odlucivati na bazi onog sto sam ja napisao. Kako i pise, Aquilu sam vozio kratko i lokalnim cestama oko Zagreba, nije bila podesena po mom gustu, bila je zima itd...
Moguce je da ocekujemo razlicite stvari od motora i najvaznije od svega nemam nekih bitnih zamjerki na Aquilu, nego mi je Venox jednostavno bolje sjeo.

Pozdrav
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimesri 21 oľu 2012, 15:08

merla je napisao/la:
dobar

već sam htio napisati zašto nisi svratio do Desinca da cuga u ime novog motora...
cijelo vrijeme sam pokušavao vidjeti da li dolazi crni venox.
sad vidim da si bio ali se nisi javio Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

to ćeš morati isprati sa par cuga cuga cuga

Very Happy

sretno i uživaj dobar

Pivu mislim da u zivotu nisam odbio popit, tako da to nece biti problem, vidjet cemo se vec negdje

nisam provjerio rubriku "kako izgledamo" prije puta pa ti ne znam facu, a i vjerovatno si bio zauzet, pa reko da ne smetam...

Bit ce jos susreta, vidimo se
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimesri 21 oľu 2012, 15:12

palomas je napisao/la:
Jedna od razlika, koje se najlakše uoče između Aquile i Venoxa je veličina ili promjer zadnjeg pogonskog lančanika. Kod Venoxa je taj lančanik osjetno manjeg promjera, i to je razlog zbog kojeg Venox bolje ubrzava ili vuče, tj. ima "više duše" u krstarenju po lokalnim cestama.

Pošto mi je frend dugo godina vozio Venoxa, on je razmišljao o tome da stavi nešto veći lančanik otraga, jer po njegovim riječima od pete brzine nema "skoro ništa". Druga uočljiva razlika bila je prilično veća potrošnja goriva kod Venoxa, jer on ima vodenu pumpu, dakle još nešto što motor pogoni. Inače, Venox je odličan motor, jedino što su mu rez. dijelovi poprilično skupi.

Sve u svemu, čestitke novom vlasniku Venoxa, želim ti puno ugodnih trenutaka s njime.

Razvisljao sam o tebi kad sam pisao "usporedbu" i pazio da nebi rekao koju krivu o Aquili, kao sto sam rekao, Aquila je bila odlicna...

...dok nisam sjeo na ovo...

I opet kad nadjem nesto sto mi bolje pase (a uvijek postoji nesto bolje) reci cu da je taj motor u usporedbi s Venoxom car
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimesri 21 oľu 2012, 18:34

bike ti je stvarnooo ljep dobar
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
webrider
cro chopper forum
cro chopper forum
webrider

Broj postova : 2802
Prebivalište : Vtc
Vozim : Suzuki Intruder VL 800
Na forumu od : 07.01.2008

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimečet 22 oľu 2012, 07:52

Čestitam na Venoxu i želim ti još puuno sretnih km i da te dugo i dobro služi! dobar

Lijepo mu pristaje taj auspuh. cheers
[Vrh] Go down
Cube
man
man
Cube

Broj postova : 319
Godina imam : 39
Vozim : yamaha XJ6n
Na forumu od : 19.08.2011

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimečet 22 oľu 2012, 08:55

DavorS je napisao/la:
palomas je napisao/la:

Razvisljao sam o tebi kad sam pisao "usporedbu" i pazio da nebi rekao koju krivu o Aquili, kao sto sam rekao, Aquila je bila odlicna...

...dok nisam sjeo na ovo...

I opet kad nadjem nesto sto mi bolje pase (a uvijek postoji nesto bolje) reci cu da je taj motor u usporedbi s Venoxom car

Probao sam i jednog i drugog i ono što mi je na Venoxu definitivno draže je zvuk. Aquila mi je nekako s tvorničkom spuljom puno više bicikl nego Venox. Ali ovo kaj palomas kaže. 5. brzina, sic i cijena dijelova mi je najviše igrala ulogu pri kupnji pa sam se odlučio za Aquilu, ali Venox je definitivno bio u top 2.

Još jedanput čestitam i sad obavezno neki crash bar gore, malo mi je praznjikav u prednjem dijelu, isto kao i moja trenutno. Ali niš kaj Kamba ili Kucelj ne mogu riješiti....
[Vrh] Go down
Gost
Gost

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimečet 22 oľu 2012, 10:09

DavorS je napisao/la:
Evo jos da ubacim svoju evoluciju:

Po meni bi evolucija bila da si prešao na 500+ ccm2...

Svejedno Venox ima dosta krasne opreme.. dobar
[Vrh] Go down
mbani83
cro chopper forum
cro chopper forum
mbani83

Broj postova : 668
Prebivalište : split
Vozim : čong-čonga
Na forumu od : 28.02.2010

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitimečet 22 oľu 2012, 10:50

palomas je napisao/la:
Inače, Venox je odličan motor, jedino što su mu rez. dijelovi poprilično skupi.

.

Da sam mislio na cjenu rez. djelova ne bi kupova motor ...
Ja momku želim da motor održava kao ja a isto tako da troši na rez. djelove kao ja ... pljuga
Jednostavno mijenjaj ulje filtere i ... goni ... dobar

Imam poznanika koji vozi aqilu 650 i u prijeđenih 20tkm. treći put minja pločice dok ova kod mene sa 24tkm. još vozi s pločicama stavljenim u eurorenta ...
Venox sa tim kilometrima ima tvorničke pločice a mislim da mogu još toliko ... Twisted Evil
[Vrh] Go down
Sponsored content

"Novi" Venox Empty
PostajNaslov: Re: "Novi" Venox   "Novi" Venox Icon_minitime

[Vrh] Go down

"Novi" Venox
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Moj novi Venox
» Moj Venox 250