... no vjerovatno ću ove godine prvo pričekati da Jaje i netko iz ekipe KBS zaluta do Zaprešića ...
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
Broj postova : 484 Godina imam : 57 Prebivalište : Lozan (udomljena kod maxarta) Vozim : Siemens 1400w (kawac 750) Na forumu od : 12.11.2010
Naslov: Re: "MK Kraljevi Bijele Stijene" Pakrac 27.-29.7.2012. ned 29 srp 2012, 07:33
Evo jednog "after" komentara! ;
Domačini su se nažalost svrstali među neslavna 2-3 kluba u Hr koji naplačuju ulaz bikerima koji nisu došli motorom na njihov susret!
S obzirom da je to indirektno nepoštivanje tuđeg kluba,boja,prsluka,bikera....revoltirano smo se okrenuli i otišli!
Ne želim podržavati NIKOGA kome je jedini cilj napuniti blagajnu pod svaku cijenu!
Ako svi ostali klubovi u Hr vide razliku između "pješaka iz grada" i bikera ...
Moto susret je ipak nešto drugo ili bi barem trebao biti!
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
Naslov: Re: "MK Kraljevi Bijele Stijene" Pakrac 27.-29.7.2012. ned 29 srp 2012, 22:54
Kuma je napisao/la:
Domačini su se nažalost svrstali među neslavna 2-3 kluba u Hr koji naplačuju ulaz bikerima koji nisu došli motorom na njihov susret!
S obzirom da je to indirektno nepoštivanje tuđeg kluba,boja,prsluka,bikera....revoltirano smo se okrenuli i otišli!
Ne želim podržavati NIKOGA kome je jedini cilj napuniti blagajnu pod svaku cijenu!
Podržavam kritiku. Ako im se prave koncerti koje će naplatiti od lokalnih nebikera, onda neka prave koncerte.
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
..s obzirom da nisam bio, ne zelim, niti necu komentirati susret i domacina, osim da ne bi bilo sve samo crno, mogu samo reci da je drva za ogrijev bilo u dovoljnim kolicinama 'for free'
Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010
Bio sam u subotu, nasreću motorom, mislim da bi bajkeri trebali imati free ulaz bez obzira kako došli (autom, pješice ili vlakom), naročito ako imaju boje kluba na sebi, ali sve je do organizatora i često nemogu dokučiti kojim se sve interesima i idejama bave pojedini u organizacijskim odborima. Susret kao susret je bio OK, dobra lokacija, dobra glazba , šank isto, dolazim i dogodine nadam se motorom.
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
..s obzirom da nisam bio, ne zelim, niti necu komentirati susret i domacina, osim da ne bi bilo sve samo crno, mogu samo reci da je drva za ogrijev bilo u dovoljnim kolicinama 'for free'
Upravu si , bio sam u petak , bilo je odlično i nisam platio ulaz .
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
Moto party je za bikere a to si sa motorom ili bez motora,životna filozofija a ne samo prijevozno sredstvo toga trena! A skuteraši ionako nisu plačali...dakle---
Kicho je dobro rekao , moto party a ne koncert...na ovakav način gubi se smisao.
S obzirom da ovo radi tek mali broj klubova a svi ostali ne ,jasno je šta je u redu a šta nije. Svi ostali klubovi na prvo mjesto stavljaju boje na leđima te se tako i ponašaju kao domačini i imaju respekt prema istima!
Pritom uopče nije bitno koliko se plača,ma neka je i 5kn, u pitanju je princip!!!!
To Safety: ma drva su i zakuhala sve, imali sa sobom plinsku grijalicu koja nije stala na bike i zato došli autom!!!!! (eto za sve je kriva grijalica!!!))
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Moto party je za bikere a to si sa motorom ili bez motora,životna filozofija a ne samo prijevozno sredstvo toga trena! A skuteraši ionako nisu plačali...dakle---
Kicho je dobro rekao , moto party a ne koncert...na ovakav način gubi se smisao.
S obzirom da ovo radi tek mali broj klubova a svi ostali ne ,jasno je šta je u redu a šta nije. Svi ostali klubovi na prvo mjesto stavljaju boje na leđima te se tako i ponašaju kao domačini i imaju respekt prema istima!
Pritom uopče nije bitno koliko se plača,ma neka je i 5kn, u pitanju je princip!!!!
To Safety: ma drva su i zakuhala sve, imali sa sobom plinsku grijalicu koja nije stala na bike i zato došli autom!!!!! (eto za sve je kriva grijalica!!!))
maryyo man
Broj postova : 25 Godina imam : 32 Prebivalište : Lipik Vozim : Hyosung GV 250 Aquila, Qingqi Vista 125 Na forumu od : 24.01.2012
Naslov: Re: "MK Kraljevi Bijele Stijene" Pakrac 27.-29.7.2012. pet 03 kol 2012, 10:16
Kuma je napisao/la:
Meni je jako žao zbog neugodnog iskusva! Nama je ovo bio 3. susret, a svi mi znamo koliko sitnica i detalja postoji koji se iz godine u godinu slažu i popavljaju! Drago mi je zbog komentara, jer ćemo to sad razmotrit za nagodinu. Žao mi je što ste došli i otišli. Ipak, komentar u smislu "napunit blagajnu pod svaku cijenu" me poprilično vređa, jer da nam je o cilj, onda bi kao 2-3 neslavna kluba naplaćivali ulaz i vozačima i suvozačima! I eto mala napomena, da ne mislite da smo se obogatili od moto susreta...nas 20 članova još svaki trebamo dati puno više od cijene jedne ulaznice da bi podmiili sve troškove! ;-) Što nam ni milimera teško ne pada, jer je većina posjetitelja bila zadovoljna, najavili su se za iduću godinu u još većem broju! Ugl. obećavam da ćemo problem bikera s alternativnim prevoznim sredstvima riješit za nagodinu i sugeriram svima da ubuduće, ako imaju bilo kakav problem, tipa plinske grijalice, pokvarenog motora, janjca koji ne stane u bisage i slično, pošalju poruku, nazovu, jave se i sve ćemo dogovorit! Jer ipak, koliko se god nekima činilo suprotno, nama je cilj napraviti moto susete, a ne napuniti blagajnu!
Vilko cro chopper forum
Broj postova : 2333 Godina imam : 51 Prebivalište : Podvinje Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec. Na forumu od : 08.10.2008
Naslov: Re: "MK Kraljevi Bijele Stijene" Pakrac 27.-29.7.2012. pet 03 kol 2012, 11:38
Bili smo prisutni kao klub u petak na susretu i sve što želim reci je da je lokacija odlicna vidi se da je uloženo truda i da ekipa hoce raditi. Šta reci prebolite te "djecje" bolesti i nemojte biti od onih koji naplacuju ulaz bajkerima.
Puno srece u daljnjem radu.
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Re: "MK Kraljevi Bijele Stijene" Pakrac 27.-29.7.2012. pet 03 kol 2012, 12:19
... biker se razlikuje od ne bikera po mnogočemu, njega se prepoznaje, on daje respect i uzvratiće ga (ili neće);
sve ostalo ću s Jajetom!
(stvar koja pogoršava situaciju; G.O. u tijeku, recesija, druge obveze, dogovorimo se da ipak iz kluba netko dođe i onda taj mora okrenuti pete (napraviti preko 150 km je puno za uzaludno vozikanje, ali obogatilo nam je iskustvo ..........)
... i tjedan prije su Miner MC naplaćivali civilima, nebikerima, imali smo dva člana bez motora i nikome nije palo na pamet da ih traži upad ! Miners MC
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
Naslov: Re: "MK Kraljevi Bijele Stijene" Pakrac 27.-29.7.2012. pet 03 kol 2012, 14:05
maryyo je napisao/la:
Kuma je napisao/la:
Meni je jako žao zbog neugodnog iskusva! Nama je ovo bio 3. susret, a svi mi znamo koliko sitnica i detalja postoji koji se iz godine u godinu slažu i popavljaju! Drago mi je zbog komentara, jer ćemo to sad razmotrit za nagodinu. Žao mi je što ste došli i otišli.
Ipak, komentar u smislu "napunit blagajnu pod svaku cijenu" me poprilično vređa, jer da nam je o cilj, onda bi kao 2-3 neslavna kluba naplaćivali ulaz i vozačima i suvozačima! I eto mala napomena, da ne mislite da smo se obogatili od moto susreta...nas 20 članova još svaki trebamo dati puno više od cijene jedne ulaznice da bi podmiili sve troškove! ;-) Što nam ni milimera teško ne pada, jer je većina posjetitelja bila zadovoljna, najavili su se za iduću godinu u još većem broju! Ugl. obećavam da ćemo problem bikera s alternativnim prevoznim sredstvima riješit za nagodinu i sugeriram svima da ubuduće, ako imaju bilo kakav problem, tipa plinske grijalice, pokvarenog motora, janjca koji ne stane u bisage i slično, pošalju poruku, nazovu, jave se i sve ćemo dogovorit! Jer ipak, koliko se god nekima činilo suprotno, nama je cilj napraviti moto susete, a ne napuniti blagajnu!
šta se mene osobno , moje bolje polovice i ekipice tiće netrebate ništa mjenjati jer zasigurno nečemo provjeravati Vaš stav prema bikerima ponovnim dolaskom ,jedino mi žao šta sam ekipicu od sedam motora preusmjerio kod vas (dajmo im potporu mladi su klub ) Nadalje shvačam da mladići u japankama imaju veču slobodu kretanja od nas sa klupskim oznakama , oprostie ali za mene je to ponižavajuće jer za mene je na prvom mjestu druženje a svirka i tko svira manje mi bitno .
Sponsored content
Naslov: Re: "MK Kraljevi Bijele Stijene" Pakrac 27.-29.7.2012.
"MK Kraljevi Bijele Stijene" Pakrac 27.-29.7.2012.