|
|
| CCA na bateriji | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
jsimic cro chopper forum
Broj postova : 584 Godina imam : 55 Prebivalište : Split Vozim : yamaha road star warrior 1700 Na forumu od : 05.01.2010
| Naslov: CCA na bateriji ned 19 vel 2012, 15:34 | |
| CCA ili cold cracking amp ili amperaža kod hladnog starta koliko je bitna jer vidim na warrioru je 130 cca ,a na većini HD kojima je kubikaža manja od moje baterije imaju oko 260 cca i stvarno motor zavrti kako bi se reklo na zub.
Ajmo forumaši dali gledate na to ili kao ja razmišljate kada crkne baterija (ova zadnja trajala 3 god što mi se čini malo). | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: CCA na bateriji ned 19 vel 2012, 16:09 | |
| Ma jasno da gledamo, jako je vazna "kranking" snaga, ali je zato H-D baterija 250 euro. Probao sam sve opcije ne bih li se provukao sa manje love, vjerujte, sta god sam probao, a nisam bas poznat kao nesposobnjakovic, uvijek sam se vracao na H-D bateriju i cijenu od 250 euro. Sve zamjenske, ovakve, onakve, sve se pokazalo kao promasaj. Odnosno, ima zamjesnkih, ali nema dobrih, a jeftinijih, odnosno, ima i jeftinijih, ali ili nemaju dobru "kranking" snagu, ili imaju neodgovarajucu amperazu ili na kraju balade ne odgovaraju dimenzijom......baš ovjde se na baterijama pokazuje ona stara engleska poslovica "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari". Moje mišljenje, sto ne znaci da sam u pravu, no ovo je moje iskustvo i to je tako kako sam napisao.... | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: CCA na bateriji uto 13 oľu 2012, 17:35 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Ma jasno da gledamo, jako je vazna "kranking" snaga, ali je zato H-D baterija 250 euro. Probao sam sve opcije ne bih li se provukao sa manje love, vjerujte, sta god sam probao, a nisam bas poznat kao nesposobnjakovic, uvijek sam se vracao na H-D bateriju i cijenu od 250 euro. Sve zamjenske, ovakve, onakve, sve se pokazalo kao promasaj. Odnosno, ima zamjesnkih, ali nema dobrih, a jeftinijih, odnosno, ima i jeftinijih, ali ili nemaju dobru "kranking" snagu, ili imaju neodgovarajucu amperazu ili na kraju balade ne odgovaraju dimenzijom......baš ovjde se na baterijama pokazuje ona stara engleska poslovica "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari".
Moje mišljenje, sto ne znaci da sam u pravu, no ovo je moje iskustvo i to je tako kako sam napisao.... samo ljudi nevjeruju pa reklamiraju čak i alnasere mjenjaju | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: CCA na bateriji uto 13 oľu 2012, 20:51 | |
| zasto ne zamjenski? Ja sam, kada je dotrajao yuasa, lijepo kupio kinesko smece i radi vec tri godine besprijekorno. Obzirom na razliku u cijeni, prosao sam bar tri puta jeftinije, odnosno, da sam svaku drugu godinu kupovao novi kineski, prosao bih, opet, jeftinije..... Potrazi dimenzije, stranu (+, -) i vrijednosti, pa pogledaj cijenu http://www.beren.hr/unibat.html | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: CCA na bateriji | |
| |
| | | | CCA na bateriji | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|