Početna stranicaPretraľnikza nepoželjne posjetitelje 610RegistracijaLogin

za nepoželjne posjetitelje

Go down 
+5
Yzzy
Saba
jebiki
Beatnik
ivek
9 posters
Autor/icaPoruka
ivek
man
man
ivek

Broj postova : 395
Godina imam : 35
Prebivalište : Varaždin
Vozim : MZ TS 250/1
Na forumu od : 18.02.2008

za nepoželjne posjetitelje Empty
PostajNaslov: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimečet 29 svi 2008, 22:08

evo da i ja pokažem svoje bisagice..
bisage sam dobil s motorom,nisu u savršenoj formi al mene to ne zabrinjava.Pošto često vozim motor i parkiram ga u gradu i najčešče ostavljam bubrežnjak rukavice i tak neke stvari u njima..do sad mi niko jo nije kopal po njima ,al pošto neču izazivat vraga u glavi sam si zamislil kak bi ja to složil neki sistem da ih zaključam...
pošto mi je lepše gledat slike nego da čitam tekst kak je neko nekej napravil i ja budem del malo više slika..probal bum deti one male pa si ih sami povečate ak koga zanima:)
pa evo par slikica kak su zgledale prije mejk overa:)...
z boka
za nepoželjne posjetitelje Img0214gp9.th
od iza
za nepoželjne posjetitelje Img0215ir8.th
i da ovo svjetlo iza to je inače stop svetlo kaj je prijašnji vlasnik del ..al ja sam to maknul jer mi je dosta grdo...
iz nutra
za nepoželjne posjetitelje Img0218zq1.th
e sad ovak zel sam limeni profil 2 vrste, napravil okvir i spojil ga s pop nitnima .misli sam da to možda nebude dosta čvsto al ispalo je odlično..
za nepoželjne posjetitelje Img0220wi2.th

naravno zbušil rupe na njemu i to ljepo s nitnima zakucal na bisagu...s tim sam dobil lepi okvir a i oblik bisage se je poravil na bolje..pretpostavljam da su tak zgledale kad su bile nove cheers
za nepoželjne posjetitelje Img0221yn3.th
e onda sam uzel ploču od inoksa koju sam doma našel i zrezal na dimenziju i naravno zbušil rupe i spigal kraj da se to lepo more zaprti kak treba...
u dučanu sam kupil bravu (za 17 kuna) koja mi je najbolje pasala(činimi se da je to za ladice il tak nekej) malo ima veliki cilindar al ja sam to nekek skemijal kaj mi na kaju nije jako stršalo to sve...(u galvi je jedno a u dučanu drugo)..eh
scratch scratch onda sam zel kožu koju mi je deda dal od svojeg starog kožnjaka tak da to nisam moral kupovat ...za pante sam isto stavil kožu jer mi se to činilo najlakšim i valjda da tak velim najlepšim rješenjem a vrši svoju funkciju...sve sam to dobro znital kak se vidi iz priloženog ....
i evo kak to sad zgleda.
za nepoželjne posjetitelje Img0301ds7.th
za nepoželjne posjetitelje Img0306wq8.th
sve u svemu skoro pa sam tak zamislil da bude zgledalo ienbi verovali funkcionira..znam da nije to neznam kakva sigurnost i da se dosta lako strga ...al ak neko oče nekej fkrasti dojde z nožom i zeme si celu bisagu:(

:lol: :lol: ..hvala na pozornosti...
[Vrh] Go down
Beatnik
cro chopper forum
cro chopper forum
Beatnik

Broj postova : 2135
Godina imam : 39
Prebivalište : Rovinj
Vozim : Dragstar 1100
Na forumu od : 11.04.2008

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimečet 29 svi 2008, 22:17

Dobra ideja, svaka cast :bravo:
[Vrh] Go down
jebiki
cro chopper forum
cro chopper forum
jebiki

Broj postova : 1627
Godina imam : 44
Prebivalište : kaštel sućurac
Vozim : Suzuki Volusia
Na forumu od : 22.04.2008

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimečet 29 svi 2008, 23:10

:bravo:
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Broj postova : 2433
Godina imam : 42
Prebivalište : Split - Croatia
Vozim : Virago 1100
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimečet 29 svi 2008, 23:16

Odlično izvedeno, svaka čast
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimepet 30 svi 2008, 03:51

Dobro!
No ima jedan mali ali;
seronjama i kokošarima je uvijek baš privlačno nešto što moraju malo rezati, grebati, lomiti...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimepet 30 svi 2008, 09:32

super odrađeno , a i forma bisaga se jako popravila. I sam imam takove bisage i kad sam ih kupio nove su bile bez forme i simetrije .
[Vrh] Go down
KekoWaspnation
cro chopper forum
cro chopper forum
KekoWaspnation

Broj postova : 1546
Godina imam : 46
Prebivalište : Kreuzlingen
Vozim : Honda CS Shadow 600 VT
Na forumu od : 04.03.2008

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimepet 30 svi 2008, 09:34

Vrhunski zmisljeno..
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimepet 30 svi 2008, 11:40

:bravo:
[Vrh] Go down
custom rider
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3324
Godina imam : 45
Prebivalište : Pula
Vozim : vozim crni motor
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimepet 30 svi 2008, 15:11

M,eštre za svaku je pohvalou,za ideju i za izradu cuga :bravo:
[Vrh] Go down
ivek
man
man
ivek

Broj postova : 395
Godina imam : 35
Prebivalište : Varaždin
Vozim : MZ TS 250/1
Na forumu od : 18.02.2008

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimepet 30 svi 2008, 15:22

cjenim vaša mišljenja i drago mi je da vam se sviđa cheers cheers cheers
[Vrh] Go down
Brzi
man
man
Brzi

Broj postova : 367
Godina imam : 57
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Kawasaki ZR-7
Na forumu od : 12.05.2008

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitimepet 30 svi 2008, 21:02

Odlična ideja ! I dobro izvedeno .... jedino se bojim da nepoželjni gost kad to vidi ne dobije ideju da nutra imaš nekaj vrijeno kad tak zaključavaš pa se s donje strane malo poigra skalpelom.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: za nepoželjne posjetitelje   za nepoželjne posjetitelje Icon_minitime

[Vrh] Go down

za nepoželjne posjetitelje
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.