|
|
| za nepoželjne posjetitelje | |
|
+5Yzzy Saba jebiki Beatnik ivek 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
ivek man
Broj postova : 395 Godina imam : 35 Prebivalište : Varaždin Vozim : MZ TS 250/1 Na forumu od : 18.02.2008
| Naslov: za nepoželjne posjetitelje čet 29 svi 2008, 22:08 | |
| evo da i ja pokažem svoje bisagice.. bisage sam dobil s motorom,nisu u savršenoj formi al mene to ne zabrinjava.Pošto često vozim motor i parkiram ga u gradu i najčešče ostavljam bubrežnjak rukavice i tak neke stvari u njima..do sad mi niko jo nije kopal po njima ,al pošto neču izazivat vraga u glavi sam si zamislil kak bi ja to složil neki sistem da ih zaključam... pošto mi je lepše gledat slike nego da čitam tekst kak je neko nekej napravil i ja budem del malo više slika..probal bum deti one male pa si ih sami povečate ak koga zanima:) pa evo par slikica kak su zgledale prije mejk overa:)... z boka od iza i da ovo svjetlo iza to je inače stop svetlo kaj je prijašnji vlasnik del ..al ja sam to maknul jer mi je dosta grdo... iz nutra e sad ovak zel sam limeni profil 2 vrste, napravil okvir i spojil ga s pop nitnima .misli sam da to možda nebude dosta čvsto al ispalo je odlično.. naravno zbušil rupe na njemu i to ljepo s nitnima zakucal na bisagu...s tim sam dobil lepi okvir a i oblik bisage se je poravil na bolje..pretpostavljam da su tak zgledale kad su bile nove e onda sam uzel ploču od inoksa koju sam doma našel i zrezal na dimenziju i naravno zbušil rupe i spigal kraj da se to lepo more zaprti kak treba... u dučanu sam kupil bravu (za 17 kuna) koja mi je najbolje pasala(činimi se da je to za ladice il tak nekej) malo ima veliki cilindar al ja sam to nekek skemijal kaj mi na kaju nije jako stršalo to sve...(u galvi je jedno a u dučanu drugo)..eh onda sam zel kožu koju mi je deda dal od svojeg starog kožnjaka tak da to nisam moral kupovat ...za pante sam isto stavil kožu jer mi se to činilo najlakšim i valjda da tak velim najlepšim rješenjem a vrši svoju funkciju...sve sam to dobro znital kak se vidi iz priloženog .... i evo kak to sad zgleda. sve u svemu skoro pa sam tak zamislil da bude zgledalo ienbi verovali funkcionira..znam da nije to neznam kakva sigurnost i da se dosta lako strga ...al ak neko oče nekej fkrasti dojde z nožom i zeme si celu bisagu:( :lol: :lol: ..hvala na pozornosti... | |
| | | Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje čet 29 svi 2008, 22:17 | |
| Dobra ideja, svaka cast :bravo: | |
| | | jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje čet 29 svi 2008, 23:10 | |
| | |
| | | Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje čet 29 svi 2008, 23:16 | |
| Odlično izvedeno, svaka čast | |
| | | Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje pet 30 svi 2008, 03:51 | |
| Dobro! No ima jedan mali ali; seronjama i kokošarima je uvijek baš privlačno nešto što moraju malo rezati, grebati, lomiti... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje pet 30 svi 2008, 09:32 | |
| super odrađeno , a i forma bisaga se jako popravila. I sam imam takove bisage i kad sam ih kupio nove su bile bez forme i simetrije . |
| | | KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje pet 30 svi 2008, 09:34 | |
| | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje pet 30 svi 2008, 11:40 | |
| | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje pet 30 svi 2008, 15:11 | |
| M,eštre za svaku je pohvalou,za ideju i za izradu :bravo: | |
| | | ivek man
Broj postova : 395 Godina imam : 35 Prebivalište : Varaždin Vozim : MZ TS 250/1 Na forumu od : 18.02.2008
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje pet 30 svi 2008, 15:22 | |
| | |
| | | Brzi man
Broj postova : 367 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki ZR-7 Na forumu od : 12.05.2008
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje pet 30 svi 2008, 21:02 | |
| Odlična ideja ! I dobro izvedeno .... jedino se bojim da nepoželjni gost kad to vidi ne dobije ideju da nutra imaš nekaj vrijeno kad tak zaključavaš pa se s donje strane malo poigra skalpelom. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: za nepoželjne posjetitelje | |
| |
| | | | za nepoželjne posjetitelje | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|