|
|
| Bicikli | |
|
+7lukylipik klesoo freshman mrljo#2 dragger Cube asy 11 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Bicikli pon 09 sij 2012, 14:35 | |
| Evo, dajte savjet oko kupnje, siguran sam da neko od vas ganja i ovakav "bajk" tj. bicikl. Nešto sam i naučio od frendova, postoje dobre marke tipa Cube, Trek, Marin itd.... Usput, ako netko zna dobru trgovinu ili znate da netko prodaje dobar polovan isto mi javite Thanx | |
| | | Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| Naslov: Re: Bicikli pon 09 sij 2012, 14:55 | |
| - asy je napisao/la:
- postoje dobre marke tipa Cube, Trek, Marin itd....
Je, ja sam ti super marka...... Činjenica je da se 90 % trenutno dostupnih bicikala (EDIT rame i brandiranje) proizvodi u samo 2 tvornice u Kini..... (Osim Bianchi-a koji je ionako brutalno skup....) Dakle kupio ti Scotta, Garry Fishera, Fuji-a, Treka, Gianta...... Ime je nebitno. Ono najbitnije ti je oprema, dakle postoje bicevi od 1500 kuna sa 24 brzine, diskovima itd. i bicevi od 10 soma sa tim istim stvarima..... Kaj misliš zakaj? Dakle pazi na: veličinu i sastav rame (preporuka 7000C, sve preko 6000 je dobro, ako uzmeš premalu ili preveliku ništa od ovog ispod nije bitno - imaš loš bike za sebe) Bježi od suntour pogona (sklop pedala) i mjenjača, vilice su im ok Ako te pali amortizer naprijed pazi na mogućnost štelanja tvrdoće, veličinu i lock opciju Mjenjači Shimano ili moja preporuka S-RAM Diskovi bolje nikakvi nego loši, radje normalni v-brake Osovine (pazi na ćing ćong, svaki brand name je više manje ok) U principu koliko para toliko muzike. I svakako preporuka, ako ne misiš dati 15k kuna za bike, izbjegavaj zadnji amortizer. Ne znam koliko para misliš pljunut, ali evo mojih favorita: Jeftiniji: http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1706 Srednji: http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1656 Skuplji: http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1612 | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Bicikli pon 09 sij 2012, 16:34 | |
| - asy je napisao/la:
- Evo, dajte savjet oko kupnje, siguran sam da neko od vas ganja i ovakav "bajk" tj. bicikl. Nešto sam i naučio od frendova, postoje dobre marke tipa Cube, Trek, Marin itd.... Usput, ako netko zna dobru trgovinu ili znate da netko prodaje dobar polovan isto mi javite
Thanx
.....preporuka biciklista je "AUTHOR". Imam je u garaži ali nije za prodaju. Prešla cca 25000km a kao nova. Dok je mlađi trenira svakodnevno je prilazija 50ak km a sad nam je svima za rekreaciju. Cijena sitnica, oko 6tkn a imaš ih i za dvi. | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Bicikli pon 09 sij 2012, 18:39 | |
| Thanx! Naročito tebi Cube, vidi se da se kužiš.. Uskoro se moram odlučit, tu sam negdi oko "srednjih" kako si naveo... | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Bicikli pon 09 sij 2012, 18:52 | |
| ....Cube ti je dao dobre smjernice, ja osobno imam Treka E6500 i vrlo sam zadovoljan, kada kupuješ obrati pažnju na mjenjače neka budu barem u klasi Deore a zadnji Deore LX ili XT ili Sram te klase, vjeruj mi da kad ih uštelaš, šaltaš vrlo precizno..... ...e sad, nabe bi bile poželjne od nekog renomiranog proizvođača ala Shimano Deore ili te klase. Avid V-brake kočnice koče bolje od većine mehaničkih bezveznih diskova, ak su diskovi nek budu hidraulički Magurini ili Avid Juyci 3 pa na dalje iako su i Avid Ball bearing (mehaničke prilično dobre)... ..centralni pogon, obruči kotača kao i sve ostalo dolaze razmjerno s cijenom koju misliš dat za bajs....ovo gore navedeno se odnosi na montiće.. ..'ak se misliš vozit po asfaltu većinu vremena, uzmi si i gume za tu namjenu jer budu te ripnjače kočile a ktome će se i brzo trošit na tvrdoj podlozi....i tak.... ....cjene su šarolike od trgovine do trgovine, no vidi na googlu za "golf-auroru", ja sam osobno svoj bajs uzeo kod njih, isti takav je u zagrebu koštao 5800kn a ja sam ga dobio za 4200....tipu dolaze ljudi iz Dubrovnika tak da....ima ti bajsove većine renomiranih proizvođača i brdo bajsova sedi i vozi... | |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: Bicikli pon 09 sij 2012, 20:43 | |
| | |
| | | asy cro chopper forum
| Naslov: Re: Bicikli pon 09 sij 2012, 20:53 | |
| | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Bicikli uto 13 oľu 2012, 20:47 | |
| di me nađe...
znas li uopce za sto ti trebabike? Nije ista stvar za ganjanje po blatu i niz breg ili za lagano djiranje asfaltiranim, gradskim ulicama
pa cemo dalje!
| |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Bicikli uto 13 oľu 2012, 20:53 | |
| - asy je napisao/la:
- Evo, dajte savjet oko kupnje, siguran sam da neko od vas ganja i ovakav "bajk" tj. bicikl. Nešto sam i naučio od frendova, postoje dobre marke tipa Cube, Trek, Marin itd.... Usput, ako netko zna dobru trgovinu ili znate da netko prodaje dobar polovan isto mi javite
Thanx
... samo izaberi iz kojeg ZG kvarta želiš i ja ti nabavim za 300 kn, nikad padano, brandirana roba, samo nemoj pred ... ma šalu na stranu, sam također nešto kemijam, nije ni bicikl više jednostavno kupiti ... ... znači pratim temu od sada kao i ti ... | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Bicikli uto 13 oľu 2012, 20:59 | |
| Ja imam Trekicu i mogu reč da sam zadovoljan,srednja klasa a za moje potrebe dovovoljno za sad... | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Bicikli uto 13 oľu 2012, 21:02 | |
| ja ovo pedaliram 15ak godina, presao je (da ga hebes) 20-25 tisucica! Od proslog ljeta, kada sam mijenjao bateriju na compu, navukao sam sitnih 1200+++ km! A i nisam se bas vozio... Sve na njemu je Alivio i radi besprijekorno, rama je Cr-Mo.... a ja (k'o fol) gledam novi, a uopce mi ne treba, ves siljim zob i gledam kako drugi bacaju lovu pa bih i ja. Jelda, vidila zaba di se konji kuju, pa i ona digla nogu.... | |
| | | ElicaMarelica cro chopper forum
Broj postova : 1 Godina imam : 29 Prebivalište : Zagreb Vozim : Cinzia Penny Na forumu od : 08.03.2016
| Naslov: Re: Bicikli sri 09 oľu 2016, 14:29 | |
| Pozdrav ljudi. Ja bih htjela kupiti neko prijevozno sredstvo sa kojim ću na dan moći prijeći 20-25 km. Naišla sam na ovo www.e2go.eu ali mi se čini da su cijene malo skupe. Ukoliko netko ima saznanja o nekom drugom prijevoznom sredstvu ili ima kakvu preporuku molila bih da napiše. Hvala. PS. Obični bicikl ne dolazi u obzir, s obzirom da se na njemu sva uspušem. | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Bicikli sri 09 oľu 2016, 15:00 | |
| | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Bicikli sri 09 oľu 2016, 15:03 | |
| ..nego asy, kad je tema vec ozivljena, kako je zavrsila ova prica?.. vozis li se na nekom biciklu sada?. | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Bicikli sri 09 oľu 2016, 20:34 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bicikli | |
| |
| | | | Bicikli | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|