|
|
| Dilema oko odabira ape hangera | |
|
+5One Night Stand dragger emirharley magna Beatnik 9 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Dilema oko odabira ape hangera čet 01 pro 2011, 15:09 | |
| - Felix je napisao/la:
- .... im'o ja Šedovku k'o Magninu, kupio je novu kod uvoznika za Srbiju i bijo metrički korman, kod Magne isti motor colovni, kod Zanotija Dragica colovna dok je kod Beatnik-a metrički, ..bem li ga zbog čega je to tako ........
...na volusiji volan paše od cola (uz malo lima od limenke karlovačkog ) i koliko mi je poznato, ostali japanci su na colima izuzev starijeg tipa chopera tipa Viraga,Magne... Beatnik...mislim da ima na e-bayu posebno ape hanger za springer modele koji imaju širu redukciju za 1" risere,možda bi ti pasali bez 'glodanja' http://www.ebay.com/itm/BUFFALO-12-5-APE-HANGER-HARLEY-SPRINGER-/370544056321?hash=item5646259801&item=370544056321&pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Dilema oko odabira ape hangera čet 01 pro 2011, 19:47 | |
| - Felix je napisao/la:
- .... im'o ja Šedovku k'o Magninu, kupio je novu kod uvoznika za Srbiju i bijo metrički korman, kod Magne isti motor colovni, kod Zanotija Dragica colovna dok je kod Beatnik-a metrički, ..bem li ga zbog čega je to tako ........
......kod svih yamaha serije "star" su inčni volani....pa tako i od Beatnik-a. | |
| | | Felix cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 50 Prebivalište : požarevac,srbija Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs Na forumu od : 12.01.2010
| Naslov: Re: Dilema oko odabira ape hangera čet 01 pro 2011, 20:26 | |
| - dragger je napisao/la:
- Felix je napisao/la:
......kod svih yamaha serije "star" su inčni volani....pa tako i od Beatnik-a. ......... odlično, onda ćemo se u neko skorije vreme diviti lepim fotkama, nego me samo interesuje gde izmeri on 22 mm šublerom | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Dilema oko odabira ape hangera čet 01 pro 2011, 21:21 | |
| | |
| | | Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Dilema oko odabira ape hangera pet 02 pro 2011, 00:08 | |
| E porka majka, dodite kod mene doma izmjerit pa cete vidit da je 22mm, ako nije onda su mi prodali neispravan calibar | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dilema oko odabira ape hangera | |
| |
| | | | Dilema oko odabira ape hangera | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|