|
|
| Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 | |
|
+39darko68 freebee zgrdic jsimic lunaroid Dea Dr.Ma$$a mih@ Karlo kuna poč85 Tomo-vz Dule Vilko Beatnik zed12 medo stain anchi mrljo#2 mayco freshman bLind faiTh emirharley klesoo Jack dac Safet(y) HD Biker merla cro.chopper magna Genesis051 Rocker-C Vladek maxart Bosqeto Acyd One Night Stand 43 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
bLind faiTh man
Broj postova : 73 Godina imam : 37 Prebivalište : Zagreb-Čakovec Vozim : Harley Davidson Night rod special Na forumu od : 19.09.2011
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 sub 24 oľu 2012, 09:58 | |
| Mi smo oko 12-1 tamo.. Vidimo se.. | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 sub 24 oľu 2012, 14:26 | |
| super je bilo,lijepo organizirano, ljubazno osoblje, nažalost bili smo kratko, ali uspilo se proletit kroz salon,malo pipit i pojist. bend je čista 5-ica. vidli mrlju, klesu i masu. na žalost imamo drugih obaveza pa smo morali gibat e da, HD majica 300 čuna | |
| | | zed12 cro chopper forum
Broj postova : 1932 Godina imam : 50 Prebivalište : ni vrit ni mimo Vozim : da Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 sub 24 oľu 2012, 20:47 | |
| Mogli ste koju sliku stavit, da vidimo kak to zgleda. | |
| | | mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 ned 25 oľu 2012, 09:36 | |
| ....sve je super i sve je za pet, dućan u stilu HD-a... ...ali bratko cijene većine ponuđenih artikala su blago rečeno BOLESNE!!.. ... jebiga kaj je je, uz najbolju namjeru da kupim majcu odustao sam bi sam spreman dat 150-200 ćuna ali 300 (prošlu sezonu preko ebay-a 3 za 9,9$/kom)!!!, niš kupit ću si barem šalicu 150kn ajd da spustim kriterij, barem čašicu za rakiju 100 kn ....mislim si, nedem praznih ruku barem privjesak 190kn ....set kromiranih šerafa cca 30 kom 450-750kn ....ma daj me nemoj ,... ...otišo praznih ruku...al' ak niš upuznal cro-choppera, vidil vladeka i još neke sorry...dečki na prvu nikak ne pamtim imena.... ..zaključak je da i dalje no isto tako dok je nama ebay-a...... | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 ned 25 oľu 2012, 09:45 | |
| A, hoce li nam e-Bay raditi sevis? Scanalyzer? Jednom rječju, blago vama sto imate zastupnika i servisera, ja bih bio veoma zadovoljan da postoji u BiH, znam da su cijene izuzetno visoke, kao uostalom i u cijeloj Europi, nije HR H-D izuzetak, za vas je to šok, ali ja sve to znam vec 10 godina i nisam ocekivao cjenovna čuda, ali ovo je skup hobi i skup motocikl, a djabe nema ni u stare babe...jbga..... | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 ned 25 oľu 2012, 09:52 | |
| - emirharley je napisao/la:
- A, hoce li nam e-Bay raditi sevis? Scanalyzer? Jednom rječju, blago vama sto imate zastupnika i servisera, ja bih bio veoma zadovoljan da postoji u BiH, znam da su cijene izuzetno visoke, kao uostalom i u cijeloj Europi, nije HR H-D izuzetak, za vas je to šok, ali ja sve to znam vec 10 godina i nisam ocekivao cjenovna čuda, ali ovo je skup hobi i skup motocikl, a djabe nema ni u stare babe...jbga.....
ima emire, ima, još uvijek ima....neznam za stre babe , ali u mlađahnih se uvijek nađe nešto džabe | |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 ned 25 oľu 2012, 10:45 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 ned 25 oľu 2012, 11:22 | |
| Zakon ponude i potražnje, zna se tko može voziti HD i servisirati. Skup je brand to je oduvijek tako bilo na ovim prostorima. Ne znam čemu se toliko čudiš mrljo#2?? |
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 ned 25 oľu 2012, 12:04 | |
| ....ne.ne, dečki krivo smo se razumjeli, vrlo dobro znam što je brend i koliko on ima udjela u formiranju cijene i to je neupitno... ...ono čemu se ja "čudim" odnosno što me uvijek nanovo iznenadi i fascinira su nezasitne marže naših trgovaca kako na ovom primjeru tako i općenito.... ....ako je s jedne strane "normalna marža" 30-50%, nevjerujem da se i vi slažete da je normalno, da marža bude 300% +.... ...oprostite ali meni to nije normalno, znam da su poslovni prostori skupi i da to treba platiti i da se to dobrim djelom financira iz prodajne marže, no svjedoci smo da se baš zbog nerealnih marži zatvaraju trgovine.... ...jedan primjer pred par godina kad sam se raspitivao o novom Sportsteru tu u Forticaru ključ u ruke je bio 10 000€ (imali smo 21%PDV) a u Ljubljani je isti takav model ključ u ruke bio 7 000€ (19%PDV)..... ...neznam možda je to normalno a možda.... | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 ned 25 oľu 2012, 12:18 | |
| - ZIGGY je napisao/la:
- Zakon ponude i potražnje, zna se tko može voziti HD i servisirati. Skup je brand to je oduvijek tako bilo na ovim prostorima.
Ne znam čemu se toliko čudiš mrljo#2?? 2 Ziggy ,bio sam kratko i mogu reći samo rjeći hvale za ponudu a što se cjena tiče takve su kakve jesu i netreba mješati lončiće .Na kraju najezdom kineskih proizvoda i niskih cjena izgubili smo osječaj kako za vrjednosti tako i za kvalitetu. H-D je ipak statusni simbol i kao takav treba i ostati | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 ned 25 oľu 2012, 14:48 | |
| - maxart je napisao/la:
- ZIGGY je napisao/la:
- Zakon ponude i potražnje, zna se tko može voziti HD i servisirati. Skup je brand to je oduvijek tako bilo na ovim prostorima.
Ne znam čemu se toliko čudiš mrljo#2?? 2 Ziggy ,bio sam kratko i mogu reći samo rjeći hvale za ponudu a što se cjena tiče takve su kakve jesu i netreba mješati lončiće .Na kraju najezdom kineskih proizvoda i niskih cjena izgubili smo osječaj kako za vrjednosti tako i za kvalitetu. H-D je ipak statusni simbol i kao takav treba i ostati 2max, kao što sam rekao. Recimo kad uzmeš HD šaraf u ruke, točno se osjeti težina , kvalitet, obrada. |
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 ned 25 oľu 2012, 18:30 | |
| Cinjenica je da je H-D majica svugdje u Europi cca 35 euro (na stranu rasporodaje i sl.), a tu pri tome mislim na one - kada ih uzmes u ruku - "teske" majice (kratkih rukava), a kosulje su cca 100 euro. Jakne su varjabila, ali reda velicina - prosjecna jakna - 500 euro. | |
| | | bLind faiTh man
Broj postova : 73 Godina imam : 37 Prebivalište : Zagreb-Čakovec Vozim : Harley Davidson Night rod special Na forumu od : 19.09.2011
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 ned 25 oľu 2012, 20:38 | |
| cijene motora mi se cine ali oprema, dijelovi i to baš i ne...nažalost.. kao sto je vec spomenuto..majica na kojoj piše HD Zagreb 300kn?? svugdje u svijetu...je HD majica oko 35 eura (kratki rukav)..a majica na kojoj pise npr. HD Klagenfurt, HD Graz ili HD bilošto je jeftinija..ovisi...od 25-35 eura.. a zasto bi kod nas onda HD Zagreb trebala bit 40eura? Ista stvar sa još nekom opremom...sreca pa sam dan prije bio u HD u Frankfurtu...i zapamtio cijene..uglavnom, skuplje je nekih 20% (s tim da vani dobiš povrat poreza još ) Jos jedna stvar..u frankfurtu sam kupio jaknu, kacigu, ruksak, nekoliko majica...svasta...i na kraju dobio 5-10% popusta na svaki artikl..a bio je obican dan.. a da se kod nas za neko "otvorenje" ili "open dejz" nemože stavit nekakav simboličan popust - to ne vjerujem! Bio sam spreman kupit nesto, potrosit novac....ali ok, politika je takva, pa nisam sve u svemu, lijep salon, super ljudi, super provod, druženje, vožnja.. - sretno | |
| | | kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 pon 26 oľu 2012, 09:02 | |
| Dečki, dečki ... dečki... Tko kupuje "Arlija" ----- kupuje san, a motor dobije pride Mislim stvarno tko će kupiti "Arlijevu" majicu ako nema "Arlija" .. ..ako si kupio motor koji košta ohohohooo onda brate imaš para i za majicu,kožnu jaknu s utisnutim logom , čizmama , rukavicama i inim opremama potrebnim za vožnje. P.S. cijena motora u salonu u Zagrebui je trenutno jeftinija nego u salonu u Austriji Usput kao info uskoro dolazi njihov kamion i bit će probnih vožnjica | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 pon 26 oľu 2012, 09:32 | |
| | |
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 pon 26 oľu 2012, 10:39 | |
| ....ok, na kraju krajeva ovo je forum svrha mu je razmjena misljenja i svako ima pravo na svoje osobno....ii nicije ne zelim kritizirati ili osporavati.... ...no moram se zapitati zasto u ljepoj nasoj sve mora biti skuplje i zasto bi se morali pomiriti s time, pa nismo bas neka bogata nacija.... ...svjestan sam da smo pretvoreni u potrosacko drustvo da svaka roba ima svog kupca, no trgovine ne prosperiraju na nekolicini ljudi da bi se odrzale vec na masama...... ...obzirom da mi nismo velika zemlja treba se jebacki potruditi da privuces sto veci krug ljudi time dobijes kolicinu .....u suprotnom.......hmmm.... ..reci cu jos samo jedno meni novac ne pada s neba i iz svake jebeno zaradjene kune zelim izvuci maksimalnu vrijednost ulozeno-dobiveno! | |
| | | | mrljo#2 cro chopper forum
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 pon 26 oľu 2012, 12:36 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Ja se slazem da je skupo, žara, ali za tebe kao vlasnika Harley-Davidson motocikla je velika stvar da imaš servis "pod rukom" , tako da ih treba podrzati na svaki nacin!
...ha...sad ispada da su jedino ja oko neceg bunim...ii da Emire u potpunosti se slazem s tobom imam ovlastenog dilera pod nosom....ii da slazem se s tobom da Harley Davidson kao takav treba poduprijeti to cinim kad god mogu ma na kakav nacin to bilo.... ...ali ne zelim podupirati vlasnika licence u Hrvatskoj da bi trpao nerealne cifre kod njega u djep... ....da podkrijepim jos jednim primjerom i vise necu pisati u ovoj temi... ..danas sam nazvao HD Zagreb trazio cijenu odredjenog artikla za svoj motor, decko je bio ljubazan, uzeo je moj broj ii nazvao me za pola sata, cijena doticnog 1450 kn.....u isto vrijeme mi stize mail od Janba za artikal iste namjene 575kn.....! ...sad sam bas u dilemi koga cu poduprijeti!? | |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 pon 26 oľu 2012, 13:00 | |
| ja oču arlija... a ne majcu,čizme,jaknu ili privjesak za ključ...tak da me cijene istih ne hebu ni najmanje.... | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 pon 26 oľu 2012, 13:02 | |
| možda nije moje da ovdje nešto kažem - ali opet zašto ne ? i meni je prilično dosta da iz nekog meni potpuno nerazumljivog razloga u hr ( namjerno pisano malim slovom ) sve košta više... naravno, može se reći da se radi o prestižnom proizvodu ( nekim je takav motor aksesoar - i na to imaju pravo ) - ali prestižnih proizvoda ima masu... evo nekih : - Mercedes - Heckler & Koch - Stihl - Swarowski - Hasselblad - Bang & Olufsen... - Mac dakle, za svaki od tih ' prestižnih proizvoda ' bi potencijalni vlasnik trebao dati više ( zapravo, bitno više ) u hr nego u nekoj drugoj zemlji ? a zašto ? gledajte - imamo relativno male carine, na većinu artikala je 5 - 10 %, i na to dodate pdv dakle, davanja su u rangu s onima u drugim evropslim zemljama - a ipak su neke stvari i 50 % skuplje... o tome da je nešto 100, 200 ili više % skuplje ne želim niti pisati... činjenica je da se u svijetu sasvim u redu imati godišnju zaradu od 10. 15 ili 20 % od prometa... a hrvatima se ništa ne isplati, jer su najpametniji... neki dan sam bio u Tehničkom muzeju, i imao priliku prošetati se fora maketom ugljenokopa... i vodič kaže ' svugdje u svijetu se ugljen još uvijek kopa - u D postoje rudnici sa 800 km tunela u sistemu, svi kopaju ugljen, i naši susjedi Bosanci imaju rudnike - samo se u hr to navodno ne isplati ' da, tu se ništa ne isplati - ako ti taj posao za 5 ili deset godina ne osigura doživotnu egzistenciju | |
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 pon 26 oľu 2012, 14:48 | |
| - Jack je napisao/la:
- možda nije moje da ovdje nešto kažem - ali opet zašto ne ?
i meni je prilično dosta da iz nekog meni potpuno nerazumljivog razloga u hr ( namjerno pisano malim slovom ) sve košta više...
naravno, može se reći da se radi o prestižnom proizvodu ( nekim je takav motor aksesoar - i na to imaju pravo ) - ali prestižnih proizvoda ima masu... evo nekih :
- Mercedes - Heckler & Koch - Stihl - Swarowski - Hasselblad - Bang & Olufsen... - Mac
dakle, za svaki od tih ' prestižnih proizvoda ' bi potencijalni vlasnik trebao dati više ( zapravo, bitno više ) u hr nego u nekoj drugoj zemlji ?
a zašto ?
gledajte - imamo relativno male carine, na većinu artikala je 5 - 10 %, i na to dodate pdv dakle, davanja su u rangu s onima u drugim evropslim zemljama - a ipak su neke stvari i 50 % skuplje... o tome da je nešto 100, 200 ili više % skuplje ne želim niti pisati...
činjenica je da se u svijetu sasvim u redu imati godišnju zaradu od 10. 15 ili 20 % od prometa... a hrvatima se ništa ne isplati, jer su najpametniji...
neki dan sam bio u Tehničkom muzeju, i imao priliku prošetati se fora maketom ugljenokopa... i vodič kaže ' svugdje u svijetu se ugljen još uvijek kopa - u D postoje rudnici sa 800 km tunela u sistemu, svi kopaju ugljen, i naši susjedi Bosanci imaju rudnike - samo se u hr to navodno ne isplati '
da, tu se ništa ne isplati - ako ti taj posao za 5 ili deset godina ne osigura doživotnu egzistenciju
To je iz razloga šta bi se obogatili i vratili uložena sredstva u prvoj godini a ostale godine samo se bogatili dok u inozemstvu planiranje povrata uloženih sredstsva je 5-7 godina i to je razlog šta se kod nas "ništa ne isplati" | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 pon 26 oľu 2012, 17:00 | |
| ma ne bojim se ja da se neće kupovati majice | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 pon 26 oľu 2012, 17:20 | |
| - cro.chopper je napisao/la:
- ma ne bojim se ja da se neće kupovati majice
..ja nemam jos uvijek ni jednu majicu.. doduse, neki kazu da nemam ni harlija... | |
| | | Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 pon 26 oľu 2012, 17:42 | |
| | |
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 | |
| |
| | | | Harley Davidson Zagreb Hrvatska 2012 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|