Početna stranicaPretraľnikBIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 610RegistracijaLogin

BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU

Go down 
+31
Kuma
mih@
Jack
učo_sb
Kingman
Kum
Free Spirit
klesoo
freddie
HD Biker
DavorS
Beatnik
magna
Karlo
One Night Stand
Vjerna Učiteljica
asy
kuna
maxart
merla
GreatJumbo
palomas
Danijel
Deckardcain
Dukes of hazzard
Suhi
Vladek
custom rider
anto
Rocker-C
krampus13
35 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimesri 26 lis 2011, 15:36

jutros sam se za marendu poželio murtadele, i to one s maslinama. naručih 8 deka jer mi to zadovoljava potrebe mojega nepca. u italiji (majci murtadele -koja se inače radila od mesa magaraca s naših otoka) se murtadela tradicionalno reže na fete kroz koje se može vidjeti. kuma u našem dućanu je narezala 1 fetu od 8 dkg znači jaaako debelo. to se protivi europskim zakonim.
ja glasam za europu jer je u joj murtadela tanko rizana. a ako treba prosvjedovati motorom ja bi da se prosvjeduje ispred trgovačkog centra di riže debele fete od murtadele
[Vrh] Go down
Vjerna Učiteljica
girl
girl
Vjerna Učiteljica

Broj postova : 1481
Godina imam : 44
Prebivalište : ZG
Vozim : kad narastem, vozit ću
Na forumu od : 13.07.2010

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimesri 26 lis 2011, 15:40

magna je napisao/la:
jutros sam se za marendu poželio murtadele, i to one s maslinama. naručih 8 deka jer mi to zadovoljava potrebe mojega nepca. u italiji (majci murtadele -koja se inače radila od mesa magaraca s naših otoka) se murtadela tradicionalno reže na fete kroz koje se može vidjeti. kuma u našem dućanu je narezala 1 fetu od 8 dkg znači jaaako debelo. to se protivi europskim zakonim.
ja glasam za europu jer je u joj murtadela tanko rizana. a ako treba prosvjedovati motorom ja bi da se prosvjeduje ispred trgovačkog centra di riže debele fete od murtadele

U Konzuma rižu i pretanke fete mortadele, da kad ih prodavačica uvali u onu kartu za umotavanje, sve se slipi, a kad ih otvorim, sve mi se fete raspadnu (pogotovo ako su s maslinama Sad ) da ne mogu od toga više napraviti estetski zadovoljavajući senvič.
[Vrh] Go down
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Godina imam : 41
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimesri 26 lis 2011, 15:52

Vjerna Učiteljica je napisao/la:
magna je napisao/la:

U Konzuma rižu i pretanke fete mortadele, da kad ih prodavačica uvali u onu kartu za umotavanje, sve se slipi, a kad ih otvorim, sve mi se fete raspadnu (pogotovo ako su s maslinama Sad ) da ne mogu od toga više napraviti estetski zadovoljavajući senvič.

Ja u tom slučaju estetski pojedem pile! Cool
[Vrh] Go down
Beatnik
cro chopper forum
cro chopper forum
Beatnik

Broj postova : 2135
Godina imam : 39
Prebivalište : Rovinj
Vozim : Dragstar 1100
Na forumu od : 11.04.2008

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimesri 26 lis 2011, 16:19

Ja sam apssolutno protiv EU, nis dobrog od toga nece doci, dosta je pogledati druge drzave
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimesri 26 lis 2011, 16:36

Beatnik je napisao/la:
Ja sam apssolutno protiv EU, nis dobrog od toga nece doci, dosta je pogledati druge drzave
Tocno. Najbolji primjeri su Poljska Rumunjska Češka i ostali postkomunistički isprdci. Jadni na ljetovanje dolaze kod nas za razliku od nas koji jedva dođemo kod nas ali ipak dođemo. Ali mi idemo i u austriju na skijanje i u louisa za razliku od njih.
Ili na Primjer ludi islanđani misle da će im klima biti toplija ako uđu u EU
[Vrh] Go down
Beatnik
cro chopper forum
cro chopper forum
Beatnik

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimesri 26 lis 2011, 17:52

magna je napisao/la:
Beatnik je napisao/la:
Tocno. Najbolji primjeri su Poljska Rumunjska Češka i ostali postkomunistički isprdci. Jadni na ljetovanje dolaze kod nas za razliku od nas koji jedva dođemo kod nas ali ipak dođemo. Ali mi idemo i u austriju na skijanje i u louisa za razliku od njih.
Ili na Primjer ludi islanđani misle da će im klima biti toplija ako uđu u EU

Ti to mene sprdaš Shocked
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimesri 26 lis 2011, 19:15

Pa ti si prvi poceo sex
[Vrh] Go down
Beatnik
cro chopper forum
cro chopper forum
Beatnik

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimesri 26 lis 2011, 20:30

A ma, ako ti kazes Very Happy
[Vrh] Go down
DavorS
man
man
DavorS

Broj postova : 428
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Venox
Na forumu od : 29.05.2011

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimesri 26 lis 2011, 21:34

Cini mi se zgodna tema na kojoj bilo sto da napisemo vjerovano nismo u pravu.
Moje je misljenje da na EU ne treba gledati kao na nesto krajnje pozitivno ili negagativno.
Zadnje 4 godine radio sam u firni (na dosta visokom polozaju) koja se bavi distribucijom voca i povrca i mogu vam reci da se radilo jako puno analiza
vezanih uz EU. Jako puno razgovora vodilo se s proizvodjacima i na kraju se sve svodilo na ovo: oni imaju bolju zemlju (znanstveno dkazano da nemaju), oni imaju bolju tehnologiju
(tehnologija poljoprivredne proizvodnje se srvara narastajima, nasi ljudi bi je htjeli savladati u dvije godine i zaraditi pare u najdulje cetiri), oni imaju vece prihode (opet vezano uz tehnologiju) oni imaju vece poticaje (kod nas ljdi uzimaju poticaje i umjesto sadnica kupuju mercedese)... Ajmo okrenuti plocu, najvise sam upoznat s nizozemskom proizvodnjom,
ljudi su oteli zemlju od mora i na njoj sade hektare voca i povrca, vecina tih ljudi radi taj posao ili drugu ili treca generacija, imaju ara ali voze golfa III...
Mozda glup i uzak primjer, svjestan sam ja nizozemskih zvjerstava i genocida tokom kolonizacije a bogami i stvari koje su se zbog njih dogodile u vrijeme rata u Bosni.
Samo bi htio reci da su stvari vecinom sicve. a vecina nas gledamo crno i bijelo.
Uglavnom otisao sam iz te Hrvatske firme koja hoce nesto napraviti za Hrvatsku jer mi je pun k... vjetrenjaca. Presao sam u austrijsku firmu da zbrinem zenu i djete, kad to rijesim
vracam se napraviti nesto za nas, bezobrazno ali mlad sa jos.

EU kako si tko poslozi u glavi.
[Vrh] Go down
HD Biker
cro chopper forum
cro chopper forum
HD Biker

Broj postova : 520
Godina imam : 48
Prebivalište : EU
Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle
Na forumu od : 03.12.2007

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 07:09

DavorS je napisao/la:
Cini mi se zgodna tema na kojoj bilo sto da napisemo vjerovano nismo u pravu.
Moje je misljenje da na EU ne treba gledati kao na nesto krajnje pozitivno ili negagativno.
Zadnje 4 godine radio sam u firni (na dosta visokom polozaju) koja se bavi distribucijom voca i povrca i mogu vam reci da se radilo jako puno analiza
vezanih uz EU. Jako puno razgovora vodilo se s proizvodjacima i na kraju se sve svodilo na ovo: oni imaju bolju zemlju (znanstveno dkazano da nemaju), oni imaju bolju tehnologiju
(tehnologija poljoprivredne proizvodnje se srvara narastajima, nasi ljudi bi je htjeli savladati u dvije godine i zaraditi pare u najdulje cetiri), oni imaju vece prihode (opet vezano uz tehnologiju) oni imaju vece poticaje (kod nas ljdi uzimaju poticaje i umjesto sadnica kupuju mercedese)... Ajmo okrenuti plocu, najvise sam upoznat s nizozemskom proizvodnjom,
ljudi su oteli zemlju od mora i na njoj sade hektare voca i povrca, vecina tih ljudi radi taj posao ili drugu ili treca generacija, imaju ara ali voze golfa III...Mozda glup i uzak primjer, svjestan sam ja nizozemskih zvjerstava i genocida tokom kolonizacije a bogami i stvari koje su se zbog njih dogodile u vrijeme rata u Bosni.
Samo bi htio reci da su stvari vecinom sicve. a vecina nas gledamo crno i bijelo.
Uglavnom otisao sam iz te Hrvatske firme koja hoce nesto napraviti za Hrvatsku jer mi je pun k... vjetrenjaca. Presao sam u austrijsku firmu da zbrinem zenu i djete, kad to rijesim
vracam se napraviti nesto za nas, bezobrazno ali mlad sa jos.

EU kako si tko poslozi u glavi.

bravo majstore...prvi pametan odgovor na ovome forumu sta se tice ove teme...slazem se sa tobom 1000%
[Vrh] Go down
http://www.bikermotoshop.com
freddie
cro chopper forum
cro chopper forum
freddie

Broj postova : 1076
Godina imam : 62
Prebivalište : Ne tamo di bi htio
Vozim : Vozim
Na forumu od : 07.07.2008

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 14:32

Beatnik je napisao/la:

Ja se još dvoumim za ili protiv a vidim da Ti znaš kako je u drugim državama pa te molim da mi objasniš da se lakše odlučim. pljuga
[Vrh] Go down
Beatnik
cro chopper forum
cro chopper forum
Beatnik

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 16:47

freddie je napisao/la:
Beatnik je napisao/la:

Ja se još dvoumim za ili protiv a vidim da Ti znaš kako je u drugim državama pa te molim da mi objasniš da se lakše odlučim. pljuga

Ja sam to reko jer imam prijatelje i poznanike u nekim drzavama EU, a po njihovim rijecima zivot nije se bas poboljsao nakon ulaska u EU
[Vrh] Go down
freddie
cro chopper forum
cro chopper forum
freddie

Broj postova : 1076
Godina imam : 62
Prebivalište : Ne tamo di bi htio
Vozim : Vozim
Na forumu od : 07.07.2008

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 17:02

Beatnik je napisao/la:
freddie je napisao/la:
Beatnik je napisao/la:

Ja sam to reko jer imam prijatelje i poznanike u nekim drzavama EU, a po njihovim rijecima zivot nije se bas poboljsao nakon ulaska u EU

Pa da , tak si i nekak sam mislim, sve je to isto sranje kroz gusto granje.
[Vrh] Go down
HD Biker
cro chopper forum
cro chopper forum
HD Biker

Broj postova : 520
Godina imam : 48
Prebivalište : EU
Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle
Na forumu od : 03.12.2007

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 17:06

freddie je napisao/la:
Beatnik je napisao/la:

nemoj me nemoj me glup glup freddie....legenda
[Vrh] Go down
http://www.bikermotoshop.com
Vjerna Učiteljica
girl
girl
Vjerna Učiteljica

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 17:47

Nekad je bolje pitati prijatelje i razmisliti, nego isprobavati na vlastitoj koži. Pametnomu dosta.
[Vrh] Go down
Beatnik
cro chopper forum
cro chopper forum
Beatnik

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 18:02

http://www.volim-hrvatsku.hr/volim-hrvatsku-ne-u-eu
[Vrh] Go down
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 19:01

Nekad je bolje pitati prijatelje i razmisliti, nego isprobavati na vlastitoj koži. Pametnomu dosta.
Dakle, pitaš frenda koji je vozio Volvo ili Mercedes dal mu je sljedeći auto bio bolje, a on veli-ne!
I onda zaključiš da trebaš i dalje voziti stojadina, jer ti sljedeći auto neće biti bolji! Rolling Eyes
Stvarno big deal da talijanima, austrijancima i sl. nije bolje u eu nego prije... kao što vidim iz napisanog, nisu ni rekli da je gore!
[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 21:08

One Night Stand je napisao/la:
Dakle, pitaš frenda koji je vozio Volvo ili Mercedes dal mu je sljedeći auto bio bolje, a on veli-ne!
I onda zaključiš da trebaš i dalje voziti stojadina, jer ti sljedeći auto neće biti bolji! Rolling Eyes
Stvarno big deal da talijanima, austrijancima i sl. nije bolje u eu nego prije... kao što vidim iz napisanog, nisu ni rekli da je gore!
dobar dobar
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 21:31

prvi i mozda najjaci razlog zasto NE u EU je to sto nam je "socijalisticko samoupravljanje" duboko u kostanoj srzi. Jednostavno smo nauceni nista ne raditi, a imati, pa mozda i ukrasti.... Slicno je u svim bivsim socijalistickim zemljama.

Ja osobno ne vidim razliku kad me "izrabljuje" npr. Austrijanac koji mi je zaposlio zenu, ili neki nas covjek. Uostalom, pekari, cevapdzije, burekari, nakupci na trznicama, zlatari i sl. isto tako nisu "domaci" ljudi, pa o njima ne pricamo nista lose. Cak stovise, i oni cesto zaposljavaju (pokraj svojih "zemi") i nas zivalj.

Kada Hrvati ne bi bili picke, pizde, gnjide i smradovi, ja bih se borio protiv ulaska u EU, ali obzirom da smo tako jadni i jalni, onda cu gledati da moja djeca budu u nekoj izrabljivackoj "konfederaciji" s postenim i sposobnim ljudima.

btw. ulazak u EU nikako ne odgovara lezilebovicima, ali sposobnim, obrazovanim i vrijednim ljudima odgovara.

ajd, zivjeli vi meni i dao vam Bog da svi vozite HD kupljen u EU!

[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
Free Spirit
cro chopper forum
cro chopper forum
Free Spirit

Broj postova : 1523
Godina imam : 58
Prebivalište : Pleternica
Vozim : yamaha FZ6S
Na forumu od : 20.11.2007

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimečet 27 lis 2011, 21:56

klesoo je napisao/la:

Kada Hrvati ne bi bili picke, pizde, gnjide i smradovi, ja bih se borio protiv ulaska u EU, ali obzirom da smo tako jadni i jalni, onda cu gledati da moja djeca budu u nekoj izrabljivackoj "konfederaciji" s postenim i sposobnim ljudima.

btw. ulazak u EU nikako ne odgovara lezilebovicima, ali sposobnim, obrazovanim i vrijednim ljudima odgovara.

svaka čast king king
jako dobro napisano dobar
pljuga
[Vrh] Go down
Vjerna Učiteljica
girl
girl
Vjerna Učiteljica

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimepet 28 lis 2011, 01:27

I dalje miješamo kruške i jabuke...razvijene zemlje kojima je EU bila (s naglaskom na BILA) od koristi----> to nismo mi. Baš zbog našeg lezilebovićkog, "snađi se druže" i "ljudi smo, dogovorit ćemo se" mentaliteta. I pitajmo radije nama slične kako je njima u EU. Mi nismo dovoljno dorasli velikim igračima da bismo bili ravnopravni u Uniji.
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimepet 28 lis 2011, 07:43

Procitao sam onaj dugacki tekst nekog (ocito samoprozvanog "strucnjaka"). Ima tamo istine i argumentiranih cinjenica, ali ima i toliko izmisljotina i gluposti da je uvreda tako sto citati a kamoli pisati. Sve u svemu ima tu za svakoga ponesto. Uglavnom, nema nista sto se uopce 99% svih nas treba uopce ticati i sto nikako ne trebamo uzimati u obzir pri donosenju odluka. Mi se bunimo sto sad nece lova ici susjedu Mirku nego susjedu Slavku u džep, a nas džep ostaje netaknut. Istina je da ce 30 Vinogradara izvuci deblji kraj i to da ce 30 drugih proizvodjaca opet izvuci korist. To opet nema veze sa vecinom "obicnog" gradjanstva. Istina je da ce neki politicari dobiti lijepa radna mjesta i velike place, a da ce opet neki drugi dobiti losija mjesta i losije place (sto opet nema veze samnom) .... i tako sve stalno u krug sto nikako nema niti ce imati veze samnom iliti vecinom nas i zato me bas briga za te stvari. Treba gledati na stvari koje direktno utjecu na nas i nas zivot i po njima donositi odluke, a ne brinuti tudje brige i zivot (u nedostatku svojega).
Mediji se uhvatili usporedba drugih zemalja unazad 3 godine i prikazuju lose stanje koje povezuju sa EU. Mislim da ne treba nikakva prevelika inteligencija da se uz slijepo uvazavanje svake napisane rijeci kojekakvih "strucnjaka" malo oslonimo i na vlastite mozdane mogucnosti pa shvatimo da je cijeli svijet zadnjih godina u krizi i da su jednako lose prosle drzave izvan EU kao i one unutar EU. Ali politika je takva da koristi sve moguce prilike kako bi ih okrenula u svoju korist, a narod je takav da svakoga koji blebetne 2 kompliciranije rijeci smatra "strucnjakom" i slijepo vjeruje svakoj izrecenoj budalastini.
Ono sto znamo je da je svaka zemlja ulaskom u EU drugacije odreagirala i sada nekoliko godina kasnije jos uvijek razlazu sta je cemu bio uzrok. Mi smo jedina drzava koja unaprijed zna sve sitnice do detelja (skoro pa za svakog stanovnika posebno) i prije nego smo uopce usli. Pa cemu bojazan od ikakvih unija kada smo nenadjebivo daaaaleko najinteligentniju i najsuperiorniji narod na svijetu kada unaprijed znamo sve sto svi drugi ne znaju niti nakon sto se dogodilo..... Zar se zaista nitko nije to zapitao???

Da ne bi bilo zabune, ja osobno nisam niti za ulazak niti za "izlazak" iz EU jer nemam previse informacija koje bi se mene osobno ticale. Neke stvari znam da ce mi jako dobro doci, a za neke znam da bi mi bilo bolje ovako kao sada. Ali kada sve oduzmem i zbrojim, svodi mi se na isto. I Mirka i Slavka volim jednako pa me bas briga u koji džep ce vise, a u koji manje novaca. Tice me se i politika secera jer radim u takvoj firmi, a nepobitna je cinjenica da su zaista mnoge secerane u EU zatvorene. OK, nitko nije nigdje spomenuo da je jos vise secerana u istom periodu zatvoreno i izvan EU jer tada ne bi mogli plasiti ljude. Isto tako nije EU zatvorila secerane, nego njihovi vlasnici koji nisu mogli biti konkurentni u pomanjkanju poticaja .... i bla, bla.

U biti sve ovo pisem jer od samog otvaranja pritanja oko te famozne EU cekam nesto konkretno, a sve sto dobijem je samo ovakvo pretakanje iz supljeg u prazno i "mlacenje prazne slame" pa me to svaki puta razocara. Kada god naidjem na neki konkretniji potez skupine ljudi (bilo ZA ili PROTIV) nikada ne nadjem neki suvisan povod koji bi me zadovoljio i to je uzrok mog razocaranja. Uvijek se sjetim one reklame za ZUJU (mislim) .... zemlja sa 4000000 izbornika i isto toliko ministara i svi za sankom lupetaju svoje. Crying or Very sad Evil or Very Mad

[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimepet 28 lis 2011, 08:03

I dalje miješamo kruške i jabuke...razvijene zemlje kojima je EU bila (s naglaskom na BILA) od koristi----> to nismo mi. Baš zbog našeg lezilebovićkog, "snađi se druže" i "ljudi smo, dogovorit ćemo se" mentaliteta. I pitajmo radije nama slične kako je njima u EU. Mi nismo dovoljno dorasli velikim igračima da bismo bili ravnopravni u Uniji.

Potpisujem. Sa tim igracima necemo biti nikada ravnopravni niti u Uniji niti izvan nje kada se konacno jednom raspadne (a mogla bi). Jedino sto ulaskom u uniju ce nas svi moci jebati da smo ravnopravni i prema tome krojiti politiku dok ce stvarnost biti drugacija. Drugim rijecima, biti ce otvoren puta da nas javno prave budalama. A opet, bolje da me netko tudji pravi budalom nego da to radi netko moj (kao sto je to do sada bio slucaj). Lakse bih podnio. lol!
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimepet 28 lis 2011, 08:11

klesoo je napisao/la:

ajd, zivjeli vi meni i dao vam Bog da svi vozite HD kupljen u EU!

king cuga
[Vrh] Go down
Kingman
cro chopper forum
cro chopper forum
Kingman

Broj postova : 541
Godina imam : 49
Prebivalište : Sesvete
Vozim : GSX 1400
Na forumu od : 31.05.2009

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitimepet 28 lis 2011, 08:28

Bilo kako bilo....i noga u guzicu je korak naprijed.
Znam samo da mi je dosta ove agonije i nesposobnosti ovih naših (i lijevih i desnih i gornjih i donjih i srednjih) da naprave nešto konstruktivno, korisno i pozitivno!
Trenutno mi se čini da ekonomska situacija nemre biti gora od postojeće, a pošto nam je zbog ovih pregovora već "ušao na pola"..... neka nam ga stave do kraja, pa da vidimo.
Uspoređivanje ostalih zemalja s nama mi nema baš previše smisla, jer njima je lošije unazad par godina od kad je nastupila "svjetska kriza". Uzmite u obzir da "naša kriza" traje već 20 godina i da smo otupili već na to.... a ova svjetska je samo dobro došla privatnicima kao "izgovor" za neplaćanje radnika i otpuštanje istih. A opet, ruku na srce, okrenite se oko sebe, pogledajte u svojim firmama,....koliko ima onih koji dobivaju plaće a mislite da ih nisu zaradili...? Socijalizam nam (ili njima) nije valjao, a trećeg nema....dakle kapitalizam ... Sad
Možda to sve skupa dođe na svoje.....budemo vidjeli (rekli su slijepci)...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU   BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

BIKERSKA POTPORA EKIPI PROSVJEDNIKA NE U EU
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» David Mann - bikerska legenda
» pozdrav ekipi!!
» Pozdrav ekipi