|
|
| Hvarska rapsodija:-) | |
|
+7GIBO56 Vjerna Učiteljica Rocker-C emirharley Kuma cro.chopper Bosqeto 11 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Hvarska rapsodija:-) sri 19 lis 2011, 15:52 | |
| jucer sam bacio đir do Hvara i bilo je nezaboravno, poslije nocne dezure koja je protekla dobro,sat sna u svom krevetu i po ustajanju rodila se ideja , spremanje i kretanje od kuce oko 9.15, u Drveniku sam bio oko oko 10,kavica i cekanje trajekta; [img] [/img] ukrcaj je dobro prosao [img] [/img] iskrcaj u Sucuraju i docekase me Bube koje sam morao uslikati [img] [/img] prva stanica mi je bila Jelsa,a moram naglasiti da je jedan dio puta,od Poljica do Jelse katastrofa,neravnine,okuke,lokalci koji sjeku "nazovi bijelu" [img] [/img] [img] [/img] druga stanica je Stari Grad [img] [/img] [img] [/img] treca stanica grad Hvar i slike sa tvrđave koja zadivljuje jednostavno [img] [/img] [img] [/img] ima birtija usred tvrđave,tu se malo odmorilo i popila koja [img] [/img] zadnja slika je sa trajekta,polazak u 18 h te slika kipa zastitnika mora i pomoraca ako se ne varam [img] [/img] sve u svemu prelijep otok,sto za voznju,sto za uzivanje u silnim maslenicima,kamenim kucicama,vinogradima i prelijepim c rkvama,nisam stigao zbog trajekta,inace drugi put skrecem i obilazim sve uvale kojih je mnogo preporucam svima,ipak je to otok među 10 najljepsih na svijetu
Zadnja promjena: Bosqeto; sri 19 lis 2011, 16:01; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) sri 19 lis 2011, 15:55 | |
| | |
| | | Kuma girl
Broj postova : 484 Godina imam : 57 Prebivalište : Lozan (udomljena kod maxarta) Vozim : Siemens 1400w (kawac 750) Na forumu od : 12.11.2010
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) sri 19 lis 2011, 16:06 | |
| | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) sri 19 lis 2011, 17:12 | |
| Svaka cast na "junackom srcu", odnosno na tako iznenada donesenoj i REALIZIRANOJ odluci i voznji, najiskrenije, svaka cast, koliko god sve ovo nekome izgledalo sasvim obicno i bez veze! | |
| | | Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) sri 19 lis 2011, 23:51 | |
| To je ono naj bolje kad tako iznenada pukne dobra ideja Super slike a virujen da je i užitak bija neizreciv... Svaka čast | |
| | | Vjerna Učiteljica girl
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) čet 20 lis 2011, 00:08 | |
| Svaka čast! Hvar je predivan, tvoje su me fotke podsjetile na moj izlet na Hvar ljetos. Taj otok je predivan da bih se najradije vratila i obišla svako mjesto, uistinu je poseban, pun različitosti, priroda je predivna, a tek znamenitosti...pravo čudo. Blago tebi, popio si kavu na Španjoli, ja kao pješak sam bila premorena i iscrpljena nakon cijelog dana šetanja i obilaska na 40+ pa sam na pola puta do vrha, nakon fotkanja, odustala i spustila se, nisam mogla izdržati, sad me to baš grize. | |
| | | GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) čet 20 lis 2011, 05:56 | |
| hebi ga nisi bio u moje misto ( Vrboska ) .... srami se .................... | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) čet 20 lis 2011, 16:04 | |
| | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) čet 20 lis 2011, 16:09 | |
| - Vjerna Učiteljica je napisao/la:
- Svaka čast! Hvar je predivan, tvoje su me fotke podsjetile na moj izlet na Hvar ljetos. Taj otok je predivan da bih se najradije vratila i obišla svako mjesto, uistinu je poseban, pun različitosti, priroda je predivna, a tek znamenitosti...pravo čudo. Blago tebi, popio si kavu na Španjoli, ja kao pješak sam bila premorena i iscrpljena nakon cijelog dana šetanja i obilaska na 40+ pa sam na pola puta do vrha, nakon fotkanja, odustala i spustila se, nisam mogla izdržati, sad me to baš grize.
popio sam ne kavu vec ,i to vise njih i ja sam bio vec lagano tanak sa vremenom,ali po cijenu da ne stignem na trajekt,popeo sam se gore zato sam mogao ostati u Sucuraju do 22.35,ali eto uspio sam jedva,bolje da vam ne pricam kako sam vozio otamo | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) čet 20 lis 2011, 18:34 | |
| | |
| | | Bart cro chopper forum
Broj postova : 1154 Godina imam : 58 Prebivalište : Nova Gradiška Vozim : BMW R1200RT Na forumu od : 14.07.2010
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) čet 20 lis 2011, 21:42 | |
| Bravo, kamo sreće da sam ja bliže moru, svako malo bih se vozikao uz naš lijepi Jadran, a svaka uvalica i najmanje mjestašce imaju svoju draž, treba imat vremena i osjetiti to. | |
| | | webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) pet 21 lis 2011, 09:02 | |
| Lijep putopis! | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) pet 21 lis 2011, 09:28 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
- GIBO56 je napisao/la:
- hebi ga nisi bio u moje misto ( Vrboska ) .... srami se ....................
vratit ce se Sime opet
meni zao sto i u Pitve ne odoh,ima jedna od one 3 konobe
usput hvala svima na lijepim komentarima neka ti drugi plješću, a ja ću reći da si bezobrazan kako možeš ljudima tako nabijati na nos da je zapravo vrlo jednostavno sjesti na motor i otići na takav put... pogotovo jer ti je relativno blizu, i ne košta budući da sam praktički odrastao na Hvaru znam ga relativno dobro... svakako treba vidjeti Vrbosku, i provozat se onim cestama od Starog Grada do Hvara ( starom cestom, preko Brusja )... također i južnom stranom otoka, kroz tunel pa dole... trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem na jednostavnost odluke ' sjedni na motor i odi na jedan / dva / tri dana negdje ' - otprilike dva mjeseca nakon što sam provozao... i kada to postane navika svijet iskustava se nevjerojatno poveća... | |
| | | GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) pet 21 lis 2011, 10:51 | |
| | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) pet 21 lis 2011, 11:47 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Svaka cast na "junackom srcu", odnosno na tako iznenada donesenoj i REALIZIRANOJ odluci i voznji, najiskrenije, svaka cast, koliko god sve ovo nekome izgledalo sasvim obicno i bez veze!
Pa zato sam ja i napisao ovaj post, jer ono sto izgleda jednostavno, cesto mnogima NAMA nije jednostavno, a u biti, u stvranosti je veoma - jednostavno. Sto bi rekao moj otac, bitna je samo - odluka! I zato se ja i divim ovome putopisu, mada sam Hvar presao uzduz i poprijeko na stotine puta, a nekada sam imao i diskoteku u zakupu u hotelu "Arkada", pa diskoteku u Sucurju, pa....ihihiiiiiiiiii....lijepa Dalmacija, prelijepa.....za mene je to "kraj" svijeta (u pozitivnom smilu), koliko god to pateticno zvucalo......predivni ljudi.......i zato sam ja u dusi i u srcu - Dalmatinac....i zato je veliki dio moga vokabulara bez imalo komleksa - dalmatinski....pa kome se svidja - svidja, a kome se ne svidja, nek odjebe u skokovima......... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hvarska rapsodija:-) | |
| |
| | | | Hvarska rapsodija:-) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|