|
|
| Hlače | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| Naslov: Hlače uto 18 lis 2011, 13:08 | |
| Pozdrav svima,
evo sam da obavijestim ekipu da je u Hervisu akcija 50% na prošlogodišnju ski opremu. Kakve ovo ima veze s motorima???
E pa otkrio sam da su ski/snowboard hlače u principu isti vrag kaj i motorističke samo kaj nemaju "rupe" za protektore. Ja sam uzeo crne ski hlače s džepovima sa strane, vodo i vjetronepropusne, teflonski premaz, thinsulate, unutarnja postava s kopčanjem oko noge, za 250 kuna. Eto ko se želi vozit još, a nema ovo je jako jeftina i dobra alternativa. Jučer sam imao samo njih i u 21 h zapičil do dugog sela i natrag. Nikakve hladnoće ni bilo. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Hlače uto 18 lis 2011, 16:16 | |
| super. Medjutim, upravo ti protektori cine malu razliku, a Boga mi i materijal.... Skijaske hlace mogu posluziti kad nema boljih i sigurno su toplije nego traperice... Poklonio mi frend Thinsulate rukavice,skijaske, kao ono odlicne su, a jeftinjara. Kupio on to svima (na snizenju) i podijelio. Medjutim, na prvom djiru sam uocio jebenu razliku i nikada ih vise nisam obukao | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Hlače uto 18 lis 2011, 21:36 | |
| - Cube je napisao/la:
- Pozdrav svima,
evo sam da obavijestim ekipu da je u Hervisu akcija 50% na prošlogodišnju ski opremu. Kakve ovo ima veze s motorima???
E pa otkrio sam da su ski/snowboard hlače u principu isti vrag kaj i motorističke samo kaj nemaju "rupe" za protektore. Ja sam uzeo crne ski hlače s džepovima sa strane, vodo i vjetronepropusne, teflonski premaz, thinsulate, unutarnja postava s kopčanjem oko noge, za 250 kuna. Eto ko se želi vozit još, a nema ovo je jako jeftina i dobra alternativa. Jučer sam imao samo njih i u 21 h zapičil do dugog sela i natrag. Nikakve hladnoće ni bilo. bili ti bilo mrsko staviti koju sliku? | |
| | | Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| Naslov: Re: Hlače sri 19 lis 2011, 13:53 | |
| - klesoo je napisao/la:
- super. Medjutim, upravo ti protektori cine malu razliku, a Boga mi i materijal.... Skijaske hlace mogu posluziti kad nema boljih i sigurno su toplije nego traperice...
Poklonio mi frend Thinsulate rukavice,skijaske, kao ono odlicne su, a jeftinjara. Kupio on to svima (na snizenju) i podijelio. Medjutim, na prvom djiru sam uocio jebenu razliku i nikada ih vise nisam obukao
Stoji za R-ove, ali ja osobno na chopperu nikad nisam furao protektore za noge... Kaj ja znam, ne trebaju mi, meni je samo da mi bude fino toplo. 2Bosqeto --> | |
| | | Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: Hlače sri 19 lis 2011, 15:23 | |
| A od danas u KIK-u donji veš za skijanje kao, ili majica ili hlače po 88kn. Ja si kupio te donje gaće. Bu zatrebalo možda. LP http://www.kik-textilien.com/shop/hr/ Na žalost letak na našim stranicama ne radi pa evo sa Slovačke | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Hlače sri 19 lis 2011, 16:09 | |
| - Cube je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- super. Medjutim, upravo ti protektori cine malu razliku, a Boga mi i materijal.... Skijaske hlace mogu posluziti kad nema boljih i sigurno su toplije nego traperice...
Poklonio mi frend Thinsulate rukavice,skijaske, kao ono odlicne su, a jeftinjara. Kupio on to svima (na snizenju) i podijelio. Medjutim, na prvom djiru sam uocio jebenu razliku i nikada ih vise nisam obukao
Stoji za R-ove, ali ja osobno na chopperu nikad nisam furao protektore za noge... Kaj ja znam, ne trebaju mi, meni je samo da mi bude fino toplo.
2Bosqeto -->
hvala meni extra izgledaju,bas za zimske voznje! sto se tice protektora,ja sam kupio one montazne iz Louisa za koljeno i potkoljenicu,idu na cicak! to stavljam kada idem na dulje ture | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Hlače sri 19 lis 2011, 22:05 | |
| | |
| | | Cube man
| Naslov: Re: Hlače čet 20 lis 2011, 08:47 | |
| | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Hlače čet 20 lis 2011, 10:25 | |
| Ipak bih zakljucio da se brzina i nacin voznje DRASTICNO razlikuju kod brzanera i choppera, pa je i "vrsta" pada drugacija kod ove dvije vrste motora. Naravno da je bolje preduprijediti sve moguce vrste nezgoda i nesreca, pa ako je tako onda bismo trebali nositi protektore i kada hodamo ulicama, kada se vozimo biciklom.....odredjene doze rizika prihvatamo...mozda je bolje reci dramaticniju rijec - akceptiramo - svakodnevno, a imajuci u vidu da tehnika, prije svega automobili nisu savrsena stvar, daleko su od toga, svaki put kada dodamo gas na auto-putu (barem ja) pomislim da me dijeli sasvim tanka linija od pucanja gume, otkazivanja krajnica, ili sta ti ga ja znam i izlijetanja pri brzinama koje su za auto-put uobicajene, ali prilikom udesa, samo nam dragi Bog moze pomoci. Pa opet svi picimo tim istim auto-putem, ja ipak pokusavam da budem karakter i ne vozim brze od 160-170 km/h, ali i ta brzina ne ulijeva povjerenje, ali nekako se mislim, ovom brzinom barem ne "piliotiram", a sve preko 180 km/h je - pilotiranje (ovdje sam govorio o voznji automobila).
Znaci - kazem - svaki dan preuzimamo more nekakvih rizika i u toj prici nemanje protektora na nogama i rukama na chopperu (podrzavam apsolutno protektore na ledjima !!!), je minorna stvar za nas sporace. No, nikad ne reci - nikad. | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Hlače pet 21 lis 2011, 09:36 | |
| - emirharley je napisao/la:
- ... Znaci - kazem - svaki dan preuzimamo more nekakvih rizika i u toj prici nemanje protektora na nogama i rukama na chopperu (podrzavam apsolutno protektore na ledjima !!!), je minorna stvar za nas sporace. No, nikad ne reci - nikad.
...ja samo znam kako reagiraju moja koljena kod voznje... a ona JAKO VOLE protektere... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hlače | |
| |
| | | | Hlače | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|