Početna stranicaPretraľnikHlače 610RegistracijaLogin

Hlače

Go down 
+2
klesoo
Cube
6 posters
Autor/icaPoruka
Cube
man
man
Cube

Broj postova : 319
Godina imam : 39
Prebivalište : Zagreb
Vozim : yamaha XJ6n
Na forumu od : 19.08.2011

Hlače Empty
PostajNaslov: Hlače   Hlače Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 13:08

Pozdrav svima,

evo sam da obavijestim ekipu da je u Hervisu akcija 50% na prošlogodišnju ski opremu. Kakve ovo ima veze s motorima???

E pa otkrio sam da su ski/snowboard hlače u principu isti vrag kaj i motorističke samo kaj nemaju "rupe" za protektore. Ja sam uzeo crne ski hlače s džepovima sa strane, vodo i vjetronepropusne, teflonski premaz, thinsulate, unutarnja postava s kopčanjem oko noge, za 250 kuna.
Eto ko se želi vozit još, a nema ovo je jako jeftina i dobra alternativa. Jučer sam imao samo njih i u 21 h zapičil do dugog sela i natrag. Nikakve hladnoće ni bilo.
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

Hlače Empty
PostajNaslov: Re: Hlače   Hlače Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 16:16

super. Medjutim, upravo ti protektori cine malu razliku, a Boga mi i materijal.... Skijaske hlace mogu posluziti kad nema boljih i sigurno su toplije nego traperice...

Poklonio mi frend Thinsulate rukavice,skijaske, kao ono odlicne su, a jeftinjara. Kupio on to svima (na snizenju) i podijelio. Medjutim, na prvom djiru sam uocio jebenu razliku i nikada ih vise nisam obukao
Wink
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

Hlače Empty
PostajNaslov: Re: Hlače   Hlače Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 21:36

Cube je napisao/la:
Pozdrav svima,

evo sam da obavijestim ekipu da je u Hervisu akcija 50% na prošlogodišnju ski opremu. Kakve ovo ima veze s motorima???

E pa otkrio sam da su ski/snowboard hlače u principu isti vrag kaj i motorističke samo kaj nemaju "rupe" za protektore. Ja sam uzeo crne ski hlače s džepovima sa strane, vodo i vjetronepropusne, teflonski premaz, thinsulate, unutarnja postava s kopčanjem oko noge, za 250 kuna.
Eto ko se želi vozit još, a nema ovo je jako jeftina i dobra alternativa. Jučer sam imao samo njih i u 21 h zapičil do dugog sela i natrag. Nikakve hladnoće ni bilo.

bili ti bilo mrsko staviti koju sliku?
[Vrh] Go down
Cube
man
man
Cube

Hlače Empty
PostajNaslov: Re: Hlače   Hlače Icon_minitimesri 19 lis 2011, 13:53

klesoo je napisao/la:
super. Medjutim, upravo ti protektori cine malu razliku, a Boga mi i materijal.... Skijaske hlace mogu posluziti kad nema boljih i sigurno su toplije nego traperice...

Poklonio mi frend Thinsulate rukavice,skijaske, kao ono odlicne su, a jeftinjara. Kupio on to svima (na snizenju) i podijelio. Medjutim, na prvom djiru sam uocio jebenu razliku i nikada ih vise nisam obukao
Wink

Stoji za R-ove, ali ja osobno na chopperu nikad nisam furao protektore za noge... Kaj ja znam, ne trebaju mi, meni je samo da mi bude fino toplo. dancingbanana

2Bosqeto -->

Hlače Skipants
[Vrh] Go down
Suhi
cro chopper forum
cro chopper forum
Suhi

Broj postova : 1052
Godina imam : 50
Prebivalište : Zagreb, Dubrava
Vozim : between two bikes
Na forumu od : 04.12.2007

Hlače Empty
PostajNaslov: Re: Hlače   Hlače Icon_minitimesri 19 lis 2011, 15:23

A od danas u KIK-u donji veš za skijanje kao, ili majica ili hlače po 88kn.
Ja si kupio te donje gaće. Bu zatrebalo možda.

LP

http://www.kik-textilien.com/shop/hr/
Hlače Donji_10
Na žalost letak na našim stranicama ne radi pa evo sa Slovačke Very Happy
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

Hlače Empty
PostajNaslov: Re: Hlače   Hlače Icon_minitimesri 19 lis 2011, 16:09

Cube je napisao/la:
klesoo je napisao/la:

Wink

Stoji za R-ove, ali ja osobno na chopperu nikad nisam furao protektore za noge... Kaj ja znam, ne trebaju mi, meni je samo da mi bude fino toplo. dancingbanana

2Bosqeto -->

Hlače Skipants

hvala

meni extra izgledaju,bas za zimske voznje!
sto se tice protektora,ja sam kupio one montazne iz Louisa za koljeno i potkoljenicu,idu na cicak!

to stavljam kada idem na dulje ture
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

Hlače Empty
PostajNaslov: Re: Hlače   Hlače Icon_minitimesri 19 lis 2011, 22:05

Cube je napisao/la:
klesoo je napisao/la:

Wink

Question Question Question ...a zato to protektori ne trebaju na chopperu?... manje boli kad padnes?... ili su koljena mozda slabije izlozena vjetru nego na R-u?

@klesoo... dobar iagree
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Cube
man
man
Cube

Hlače Empty
PostajNaslov: Re: Hlače   Hlače Icon_minitimečet 20 lis 2011, 08:47

Safet(y) je napisao/la:

Question Question Question ...a zato to protektori ne trebaju na chopperu?... manje boli kad padnes?... ili su koljena mozda slabije izlozena vjetru nego na R-u?

Nope, nisam to rekao. Kroz ove hlače ne puše, uopće, koljena su topla i ok. Za dulji put imam one kaj se skidaju, 150 kuna u benconyu. Ne kažem da je ovo svima idealno, samo kažem da meni odgovara. A info sam stavio ako neko razmišlja slično. S obzirom da financijski nisam potkovan da mogu kupovati hlače za 1500 + kn, ovo mi je mrak alternativa s obzirom da mi 99% vremena na bajku odlazi na putovanje s posla na posao i u okolne gradove za što mi je ova kombinacija sasvim ok. dobar
[Vrh] Go down
emirharley
cro chopper forum
cro chopper forum
emirharley

Broj postova : 3466
Prebivalište : Sarajevo
Vozim : Harley-Davidson Road King Classic
Na forumu od : 30.11.2007

Hlače Empty
PostajNaslov: Re: Hlače   Hlače Icon_minitimečet 20 lis 2011, 10:25

Ipak bih zakljucio da se brzina i nacin voznje DRASTICNO razlikuju kod brzanera i choppera, pa je i "vrsta" pada drugacija kod ove dvije vrste motora. Naravno da je bolje preduprijediti sve moguce vrste nezgoda i nesreca, pa ako je tako onda bismo trebali nositi protektore i kada hodamo ulicama, kada se vozimo biciklom.....odredjene doze rizika prihvatamo...mozda je bolje reci dramaticniju rijec - akceptiramo - svakodnevno, a imajuci u vidu da tehnika, prije svega automobili nisu savrsena stvar, daleko su od toga, svaki put kada dodamo gas na auto-putu (barem ja) pomislim da me dijeli sasvim tanka linija od pucanja gume, otkazivanja krajnica, ili sta ti ga ja znam i izlijetanja pri brzinama koje su za auto-put uobicajene, ali prilikom udesa, samo nam dragi Bog moze pomoci. Pa opet svi picimo tim istim auto-putem, ja ipak pokusavam da budem karakter i ne vozim brze od 160-170 km/h, ali i ta brzina ne ulijeva povjerenje, ali nekako se mislim, ovom brzinom barem ne "piliotiram", a sve preko 180 km/h je - pilotiranje (ovdje sam govorio o voznji automobila).

Znaci - kazem - svaki dan preuzimamo more nekakvih rizika i u toj prici nemanje protektora na nogama i rukama na chopperu (podrzavam apsolutno protektore na ledjima !!!), je minorna stvar za nas sporace. No, nikad ne reci - nikad.
[Vrh] Go down
http://www.sarajevobikersclub.ba
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

Hlače Empty
PostajNaslov: Re: Hlače   Hlače Icon_minitimepet 21 lis 2011, 09:36

emirharley je napisao/la:
... Znaci - kazem - svaki dan preuzimamo more nekakvih rizika i u toj prici nemanje protektora na nogama i rukama na chopperu (podrzavam apsolutno protektore na ledjima !!!), je minorna stvar za nas sporace. No, nikad ne reci - nikad.

...ja samo znam kako reagiraju moja koljena kod voznje... a ona JAKO VOLE protektere... Very Happy
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Sponsored content

Hlače Empty
PostajNaslov: Re: Hlače   Hlače Icon_minitime

[Vrh] Go down

Hlače
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-