|
|
| Vožnje, okupljanja i druženja - sjeverna sekcija CCF-a | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Vožnje, okupljanja i druženja - sjeverna sekcija CCF-a pon 12 ruj 2011, 14:49 | |
| Dakle, kao što piše u naslovu, samo u Zagrebu i okolici (široj i bližoj) ima puno članova CF-a, na ovom mjestu možemo se dogovarati o vožnjama.
Na brzinu neke od mogućih odredišta takvih vožnji - Kalnik, razna mjesta po Zagorju, Varaždin, Gornje Međimurje (Rastoke, Plitvice, okolica Karlovca - nadopunite dalje).... Dobrodošli su svi Aquilaši, ima vas podosta, bio bi red da se jednom okupite u malo većem broju. Naravno, i svi drugi jednako su tako dobrodošli.
Toliko za početak, možete i vi napisati vaše prijedloge i iideje! | |
| | | Cube man
Broj postova : 319 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : yamaha XJ6n Na forumu od : 19.08.2011
| Naslov: Re: Vožnje, okupljanja i druženja - sjeverna sekcija CCF-a pon 12 ruj 2011, 14:58 | |
| Mrak ideja palomas. Evo ja bio kod Vas u nedjelju. Hvala barokerima na gostoprimstvu . Krenuo od Zagreba do Marofa starom cestom pa za Varaždin, ali preko Remetinca i Svetog Ilije. Popil cugu na moto ranču i zapalil na kavu u Chuckovec. Natrag do Marofa pa preko Konjšćine do Marije Bistrice kod strica na piFu. Slomio nekih 250 km i uživao. Sve sam. Bilo bi i drago da mi se netko pridruži i idući weekend. | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Vožnje, okupljanja i druženja - sjeverna sekcija CCF-a pon 12 ruj 2011, 15:58 | |
| Super, da smo se prije dogovorili, i ja bih ti se pridružio, barem na moto ranchu! Na početku bih još dodao, da na večini stranih moto-foruma jedna od glavnih tema je dogovaranje oko zajedničkih vožnji i druženja. Nije da takva rubrika ne postoji i ovdje, ali nekih ozbiljnijih dogovora i zajedničkih vožnji baš i nema puno... Izuzetak su Dalmatinci, onii nam svima trebali biti uzor (kojeg bi mi trebali nadmašiti).. Druga stvar, u proteklom vremenu podosta novih članova foruma kupilo je Aquile 250- 650 (nove ili rabljene), i ja niti uz najbolju volju ne mogu sve njih popamtiti. Možda ne bi bilo loše da fomiramo nekakvu listu, gdje će svi oni biti upisani na jednome mjestu. Hoće li se zbog toga otvoriti nova tema (s popisom aktivnih forumaša, vlasnika Aquila), nek o tome odluče gazde foruma. Lista bi sačinjavala nick vlasnika s ovog foruma, mjesto prebivanja, godinu prve registracije, i tako neke osnovne podatke. Dakle, umoljavaju se svi vlasnici Aquila nek se upišu na tu listu, da (nas) bude čim više. A što se tiče zajedničkih vožnji, naravno da su svi zaintereirani više nego dobro došli! | |
| | | freddie cro chopper forum
Broj postova : 1076 Godina imam : 62 Prebivalište : Ne tamo di bi htio Vozim : Vozim Na forumu od : 07.07.2008
| Naslov: Re: Vožnje, okupljanja i druženja - sjeverna sekcija CCF-a pon 12 ruj 2011, 16:37 | |
| - palomas je napisao/la:
- Dakle, kao što piše u naslovu, samo u Zagrebu i okolici (široj i bližoj) ima puno članova CF-a, na ovom mjestu možemo se dogovarati o vožnjama.
Na brzinu neke od mogućih odredišta takvih vožnji - Kalnik, razna mjesta po Zagorju, Varaždin, Gornje Međimurje (Rastoke, Plitvice, okolica Karlovca - nadopunite dalje).... Dobrodošli su svi Aquilaši, ima vas podosta, bio bi red da se jednom okupite u malo većem broju. Naravno, i svi drugi jednako su tako dobrodošli.
Toliko za početak, možete i vi napisati vaše prijedloge i iideje! Pa mogo si Ti okupit ccf da dođu k tebi na berbu u subotu. Usput se popije staro vino da se ne skiseli i kud ćeš bolje | |
| | | palomas cro chopper forum
| Naslov: Re: Vožnje, okupljanja i druženja - sjeverna sekcija CCF-a uto 20 ruj 2011, 16:57 | |
| Dakle, prema prognozama, u nedjelju bi trebalo biti sučano, i temperature oko 23 C. Ima li zainteresiranih za jedno okupljanje i zajedničku vožnju, na pr. prema Kalniku, pa još malo krstarenja po okolici? Ja poznajem puno odličnih cesta i lokacija, pa ako ima zainteresiranih, mogli bismo nešto dogovoriti? P.S. Slušam i vaše prijedloge, jesen se sve više bliži, prilika za vožnju bit će sve manje, pa ih treba iskoristiti.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vožnje, okupljanja i druženja - sjeverna sekcija CCF-a | |
| |
| | | | Vožnje, okupljanja i druženja - sjeverna sekcija CCF-a | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|