| Vrijeme je za promjenu... V-Rod | |
|
+64crocopzmaj debokte vroc-bobi izigoing custom rider zdravko NadanVN Dule lunaroid boober1 Kicho ghibli bLind faiTh Dukes of hazzard MP86 Felix Acyd bero73 nenad barinić poč85 jazzy-d Kuma klesoo Rocker emirharley jebiki Free Spirit Zmija freshman Munja pinky Dr.Ma$$a asy cro.chopper freddie Suhi webrider Bart Kingman Rocker-C lukylipik Sos Kum Jack Emil dragger Bosqeto ica necchi maximiliandeangelis magna One Night Stand stain zed12 Karlo Vladek Hedo maxart palomas Vilko zanotti merla Zlac Safet(y) 68 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod pon 05 ruj 2011, 17:14 | |
| - asy je napisao/la:
- Onda hoću điiir!!!!!!!
...a 'ko ne bi!? Safety.....odlično ...mislim da bi se dosta ovih naših 'teškaša' puno sigurnije i lipše vozilo da imaju učinkovitije kočnice, moj ima jedan disk naprid i bubanj nazad pa nekad stvarno triba upotrjebit silu za zaustavit ga. | |
|
| |
maximiliandeangelis man
Broj postova : 134 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : Harley Davidson V Rod Na forumu od : 28.06.2011
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod čet 08 ruj 2011, 14:50 | |
| Safet(y): ......svakim kilometrom sve bolji i bolji... motor fantasticno lezi u zavojima, a o snazi koje ima na pretek ne treba niti raspravljati kao niti o ucinkovitosti kocnica koje su doista za sve pohvale... jednostavno, voziti v-rod nema nikakve veze ni sa cim sto sam vozio do sada... to je nesto sto se mora dozivjeti da bi se razumjelo... Sad znaš feeling Ja ga naginjem skroz i tu i tamo gulim ramom, a i nije mi odgovarala mekša pozicija amortizera (br.2) pa sam ih stavio na 4, dobio 'sportski ovjes' (tvrdoću). Pisao sam pred cca mjesec dana, kad smo išli na susret u Fužine, na izlasku iz Rijeke po obilaznici, kod Svilna je velika uzbrdica, povukao sam ga 180 da vidim snagu i shvatio da može. Morao sam usporiti jer imam malu šajbu a i vozio sam u lajbeku i sa jet kacigom Dečki na sportivama nisu mogli vjerovati da je HD (touring/sport) i da je tako jak, da toliko dobro drži zavoje i da se toliko može nagnuti. Kočnice za 5! Onaj tko nije probao, ne zna feeling. Ti sad znaš. To je nešto nedoživljeno od strane HD | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod čet 08 ruj 2011, 15:14 | |
| i sad meni nije jasno zašto onda HD. po meni je filozofija HDa, lagani kruz a ne ne lijeganje u zavoje HD je pojam za "čopere" a "čoper" je pojam za niskoturažnu mašinu čije niske tonove čuješ puno prije nego vidiš motor. i onda ljudi izume Vrod da bi se makli od koncepcije koju predstavlja HD gornji me je post razočarao jer mi ne stoji da jedan harlijevac ističe da dere ramu u zavojima NHF samo moje razmišljanje
PS nisam probao Vrod jer nisam htio probati, radije sam probao klasičniji HD | |
|
| |
maximiliandeangelis man
Broj postova : 134 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : Harley Davidson V Rod Na forumu od : 28.06.2011
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod čet 08 ruj 2011, 15:26 | |
| To Magna: ...i sad meni nije jasno zašto onda HD. po meni je filozofija HDa, lagani kruz a ne ne lijeganje u zavoje HD je pojam za "čopere" a "čoper" je pojam za niskoturažnu mašinu čije niske tonove čuješ puno prije nego vidiš motor. i onda ljudi izume Vrod da bi se makli od koncepcije koju predstavlja HD gornji me je post razočarao jer mi ne stoji da jedan harlijevac ističe da dere ramu u zavojima... OK, prihvaćam tvoje mišljenje ali ga ne dijelim. Po meni je HD pojam za kvalitetu i snagu. Kad mašina ima snage i veliki okretni momenat, tim bolje. Harlijevac nisam zato da bih nosio oznaku i pravio se važan, već zato jer sam ponosni vlasnik HD-a i jer uživam u 'mom' HD. Svatko ima svoje gušte. Ja mogu biti Harlijevac a da nisam čoperista, a to sam upravo našao o V-Rodu. A to što kažeš: ... ljudi izume Vrod da bi se makli od koncepcije koju predstavlja HD..., to je pitanje za 'ljude' iz HD tvornice koji su ga izumili. Osobno sam im zahvalan na tome Pozdrav | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod čet 08 ruj 2011, 20:58 | |
| - magna je napisao/la:
- i sad meni nije jasno zašto onda HD.
po meni je filozofija HDa, lagani kruz a ne ne lijeganje u zavoje... ...s VM-om sam se vozio brze nega sada s V-Rodom.... ali osjecaj koji pruza kad mu das glas je neponovljiv... probao sam i neke druge "klasicnije" HD modele i u njima sam uzivao, ali ovo je definitvno nesto drugo... ...i to sto sam sada na V-Rodu, ne znaci da vec sutra necu biti na Wide Glideu kao sto sam i planirao... ili mozda oba?... | |
|
| |
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod čet 08 ruj 2011, 21:17 | |
| | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| |
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod čet 08 ruj 2011, 21:45 | |
| | |
|
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod pet 09 ruj 2011, 08:16 | |
| | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod pet 09 ruj 2011, 08:34 | |
| | |
|
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod pet 09 ruj 2011, 08:41 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod pet 09 ruj 2011, 09:16 | |
| | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod pet 09 ruj 2011, 10:05 | |
| Stvarno mi ne pada napamet kako customizirati v-roda ali znam kako bih tebe trebalo customizirati | |
|
| |
merla cro chopper forum
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod pet 09 ruj 2011, 10:06 | |
| | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod pon 12 ruj 2011, 22:06 | |
| ideeesssssss!!! Sretno! | |
|
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod pon 12 ruj 2011, 22:24 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod sri 21 ruj 2011, 23:33 | |
| ...ruku na srce, prije same kupnje i nisam nesto previse razmisljao i raspitivao se o v-rodu... najcesce tako i kupujem stvari - srcem i bez puno razmisljanja... kad me pukne, gotovo je...
...tako je bilo i ovoga puta i zasada nisam zazalio, a pogotovo kad nakon kupnje naidjem na recenziju koju kao da sam sam pisao... covjek mi oteo rijeci iz usta... ustvari, puno od ovoga sam vec i rekao u razgovoru s ljudima... pa koga zanima, moze procitati (istina da je recenzija iz 2004. ali je dobra) ... http://www.motorbikestoday.com/reviews/Articles/harley_vrod.htm | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod sri 21 ruj 2011, 23:51 | |
| samo za Safeta i drustvo u kutu... https://www.youtube.com/watch?v=0XnrD4FFKm0&feature=related obratiti pozornost na sliku, ton mozete i iskljuciti... | |
|
| |
| |
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod čet 22 ruj 2011, 00:10 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- samo za Safeta i drustvo u kutu...
...nazlost, morat ces mi opisati o cemu je... 'restricted site' za mene ovdje... onda ces vidjeti poslije... :P | |
|
| |
maxart cro chopper forum
| |
| |
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod ned 25 ruj 2011, 13:17 | |
| ...imat cemo o cemu raspravljati za dva tjedna... ...uz gujdu ili bez.. | |
|
| |
maxart cro chopper forum
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod ned 25 ruj 2011, 14:15 | |
| Uz gujdu svakako , znaš dobro da smo nepokolebljivi jedino bi mi bilo drago da budemo u što večem broju | |
|
| |
Kuma girl
Broj postova : 484 Godina imam : 57 Prebivalište : Lozan (udomljena kod maxarta) Vozim : Siemens 1400w (kawac 750) Na forumu od : 12.11.2010
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod ned 25 ruj 2011, 17:15 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vrijeme je za promjenu... V-Rod | |
| |
|
| |
| Vrijeme je za promjenu... V-Rod | |
|