|
|
| Help needed - tražim servisra za Suzuki pente | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Vjerna Učiteljica girl
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: Help needed - tražim servisra za Suzuki pente ned 07 kol 2011, 21:07 | |
| Zna li tko gdje u Dalmaciji ima servis za Suzuki pente? Treba mi hitno za moje furešte susjede.
Zadnja promjena: Vjerna Učiteljica; ned 07 kol 2011, 22:00; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Help needed - tražim servisra za Suzuki pente ned 07 kol 2011, 21:36 | |
| | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Help needed - tražim servisra za Suzuki pente ned 07 kol 2011, 22:15 | |
| ... ovako vec izgleda bolje, jer onako sa strahom moram otvarati temu... ... i premjestio sam ti temu iz R&R-a... ovdje je prikladnija... | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Help needed - tražim servisra za Suzuki pente pon 08 kol 2011, 09:20 | |
| ja mislim da bi Suzuki u Splitu mogao to odraditi!
http://www.suzuki-split.hr/ | |
| | | Vjerna Učiteljica girl
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: Re: Help needed - tražim servisra za Suzuki pente pon 08 kol 2011, 10:08 | |
| Hvala, Bosqueto, no, meni treba serviser za brod, a ne za auto. Našla sam par kontakata i zovem ih, nadam se da neću morati dalje Šibenika, no, ako tko zna, neka mi javi za svaki slučaj. Unaprijed hvala. | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Help needed - tražim servisra za Suzuki pente pon 08 kol 2011, 10:33 | |
| u šibeniku dućan poljoopreme u dragi kod autobusnog prodaje suzuki pente, pa pitaj tamo | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Help needed - tražim servisra za Suzuki pente pon 08 kol 2011, 16:58 | |
| - Vjerna Učiteljica je napisao/la:
- Zna li tko gdje u Dalmaciji ima servis za Suzuki pente? Treba mi hitno za moje furešte susjede.
Tako je i meni žena tražila jesenas nešto u ZG, kad se vratila kući oprala mi je uši Suzuki, pretpostavljam vanbrodski motor, dali mora biti Ovlašteni? I napiši konkretno što tribaš, o kojoj se penti radi, dvotaktna, četverotaktna, 4, 5, 10, 50 ili 100 KS? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Help needed - tražim servisra za Suzuki pente | |
| |
| | | | Help needed - tražim servisra za Suzuki pente | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|