|
|
| Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. | |
|
+17nikomil1 Karlo Lenči asy freshman Zlac webrider palomas mbani83 torax buba Bart Hedo GreatJumbo pinky Mačak dido 21 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. čet 30 lip 2011, 12:02 | |
| | |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. čet 30 lip 2011, 14:55 | |
| bisaga je zakon ...a i pogon na plin je još uvik jeftiniji nego...kaj je to u pljoski tvoga dide??..ak dobivaš takve ideje..MORAM to probati | |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. čet 30 lip 2011, 15:20 | |
| | |
| | | dido man
Broj postova : 13 Godina imam : 68 Prebivalište : Sesvete Vozim : Hyosung aquila GV 250 EFI Na forumu od : 29.05.2011
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. čet 30 lip 2011, 18:31 | |
| Šuljam se pomalo u ovo veselo društvo dobričina gromoglasnih auspuha... Drago mi je da sam vas zapalio ploskom, istina stara je pedesetak godina, samo sam je prislonio na auspuh, da vidim, čujem vas... poradit ću nešto na tome, shvatite ovo kao ideju, trebat će mi vremena, stignem, nemam još ni 60 godina. Da pišem o namjerama? Bilo bi neozbiljno, shvatite me ozbiljno i očekujete da to mora biti sutra. Zato ne obečajem ništa. Meni se ne žuri. O ploski: moji su porijeklom iz Međimurja... deda je bio čižmar, po sajmovim prodavao čizme koje je pravio, volio kapljicu i uvijek je sa sajma na biciklu dovezao vina. Kao klinac, bio bih sretan da je mogu dignuti, a točenje iz nje... izazvalo je uvijek prijekor, prolilo se koliko god pazili, a proliti vino, grijeh koji ne spere ni ispovjed. Geni su se prenijeli... i ljubav prema kapljici. Naslijedio sam djedovu ljubav prema vinu, čak i više, ne pijem" kaj god" iz butelja, imam svoj vinograd u Moslavini, podrum pod zemljom s inox-bačvama i rado u društvu rješavamo tekuću problematiku iz pipe. Doživljaj je otvoriti pipu a ono pod pritiskom količine pune bačve zapjeni se u čaši do polovine, slegne pjena, oplemeni gaziranom vodom, i kao hladan gemišt dozove carstvo okusa požeraku (grlu) i muž koji to proba poželi da je žirafa s dugim vratom da što duže osjeti taj plemeniti doživljaj harmoije okusa. Tako prijatelji, shvatite plosku kao ideju, a za užitak doživljaja gemišta... zašto ne u Brdima dobrih vina... kako su stari Rimljani prozvali taj kraj "Montes Vinorum Bonorum", a naši težaci prihvatili, malo iskrivili: MonSlavina - Moslavina. Slika s plinskom bocom: Moja draga susjeda brine o svemu. O svim susjedima. Naravno, i o meni. I zna više o meni nego -ja. Nova Aquila posebno je uzbudila. Ako Aquila znači orao, nju je to dojmilo kao kokošku koju vreba orao. Kokodakala je preko plota s drugom susjedom... Pa da joj priredim materijala za brigu, ostavio sam na dvorištu... da gleda. Doviknuo sam, neću valjda plačati i porez na gorivo, na plin za domaćinstvo nema cestarine, trošarine i druge -arine... Volim ja svoju susjedu, brinem da joj ne bude dosadno... Eto pojašnjenja zašto ploska, plinska boca... | |
| | | nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. čet 30 lip 2011, 18:43 | |
| - dido je napisao/la:
- Slika s plinskom bocom:
Moja draga susjeda brine o svemu. O svim susjedima. Naravno, i o meni. I zna više o meni nego -ja. Nova Aquila posebno je uzbudila. Ako Aquila znači orao, nju je to dojmilo kao kokošku koju vreba orao. Kokodakala je preko plota s drugom susjedom... Pa da joj priredim materijala za brigu, ostavio sam na dvorištu... da gleda. Doviknuo sam, neću valjda plačati i porez na gorivo, na plin za domaćinstvo nema cestarine, trošarine i druge -arine... Volim ja svoju susjedu, brinem da joj ne bude dosadno... Eto pojašnjenja zašto ploska, plinska boca.. mozda sam malo smotan ili ne znam dovoljno hrvatsko-balkanski ali i dalje nisam razumeo ... jesi li to nekako povezao plinsku bocu pa razradjujes akvilu na plin ili je to samo provizorno da se i ja kao i tvoja komsinica chudim?? | |
| | | krampus13 cro chopper forum
Broj postova : 645 Godina imam : 59 Prebivalište : zagreb Vozim : EN 500 vulcan Na forumu od : 31.05.2010
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. čet 30 lip 2011, 20:51 | |
| | |
| | | Lenči man
Broj postova : 187 Godina imam : 36 Prebivalište : Čakovec Vozim : Harley Davidson 883 low Na forumu od : 19.09.2010
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. čet 30 lip 2011, 21:04 | |
| na ovim novijim modelima mi se nesviđa što ima samo jedan top! i oni poklopci od filtera zraka što su izduženi! eh , da, jel znaš odakle je djed bio? ja sam međimurec! možda neko u blizini! | |
| | | dido man
Broj postova : 13 Godina imam : 68 Prebivalište : Sesvete Vozim : Hyosung aquila GV 250 EFI Na forumu od : 29.05.2011
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. ned 10 srp 2011, 08:58 | |
| ...nastavak moje priče...: Uporan Dido nakon šutnje na ovim stranicama, trebate razumjeti, skoro svaki dan u auto - školi, tako se kaže, ali to je bila motor-škola, učio Dido kako uz desni rub skrenuti desno, do lijeve crte kad će skrenuti lijevo, pogled lijevo! POGLED LIJEVO! - metalni zvuk u uhu, uputstva instruktora preko radio-veze. Hvala mu jer je imao strpljenja "naučiti starog konja vuči kola". Tim više jer nikada nisam jahao teže od mopeda s 2 KS, a stvorio si nekakve navike vožnje vozeći profesionalno autobus. Jučer: ispit za "A" kategoriju na Hondi 600 Hornetu. Zvjer kojom se Dido uspješno hrvao, više obuzdavao nego uživao. Ma samo mrvicu pomaknem zglob desnice, a ždrebac skoči, propne se, razvuče prednje amortizere... I hajde sada motaj osmice, slalom... ali naučio i to Dido. Uspješno! Pa po crti... dugo je Hornet u auto-školi, zna i sam kuda treba, stane sam na crti... Pa nastavak ispita prometnicama. Neprekidno mi u glavi da jašim, ne vozim autobus. Zadovoljan sam, mekano startam, vrtim glavu, a i situacije u prometu mi idu na ruku. "Desno pa na poligon!" -zapovijed olakšanja u slušalici. Prošlo je, gotovo... Još uvijek išćekivanje rezultata uspješnosti. Crv sumnje da sam nešto nesvjesno napravio krivo. Osmjeh ispitivača uz pruženu ruku, čestitke na položenom ispitu u ime HAK-a i njegovo osobno, uz želje za sretnim i ugodnim vožnjama. Iskreno, ljudski. Meni kao profesionalnom vozaču - duboko dojmljivo... Jučer veselica, danas glava malo većih dimenzija... Na godišnjem sam, zašto ne? Sutra, radni je dan, Zahtjev za upis nove kategorije, biljezi, dvije fotografije ne starije od... ...i sa "šarom" na Aqilu koju sam, od kad je stigla, samo glancao i mjerkao gdje što dodati, prišarafiti jer chopper mora izgledati kao chopper...
| |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. ned 10 srp 2011, 09:41 | |
| moje čestitke dido..želim ti puno sreče i uživancije u jahanju aqile ..jelda nije lako preč sa vožnje busa na dva kotača ..dok si u busu svi ti se sklanjaju i imaju respekta prema veličini..a na motoru...buš i sam videl ....u svakom slučaju..puno uživancije ti želim | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. ned 10 srp 2011, 12:24 | |
| | |
| | | mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. ned 10 srp 2011, 22:59 | |
| Napokon ... slobodno zajaši i ..........................voziiiiii ! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. | |
| |
| | | | Stiže Hyosung aqila gv 250, sutra, 27.6.2011. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|