Početna stranicaPretraľnikStop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima 610RegistracijaLogin

Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima Empty
PostajNaslov: Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima   Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima Icon_minitimepet 27 svi 2011, 14:12

da li neko od kolega zna da li se za choppera moze nabaviti stop svijetlo koje ujedno ima i funciju zmigavaca

mislio sam stavljati Kellermanne pa bih volio i ozada da imam neku signalizaciju

iako Kellerman moze sluziti i kao zadnji svejedno me zanima ovo multi stop svijetlo
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima   Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima Icon_minitimepet 27 svi 2011, 14:15

Ima ti toga.. http://www.cruisercustomizing.com/list.cfm?model_id=0&category_ID=47&sblid=Taillight_related

Magna zna više o tome i nešto takvo je izveo sam otraga sa ledicama...
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima   Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima Icon_minitimesub 28 svi 2011, 11:58

Ja to imam orginalno ugrađeno na Harleyu 48. Isti sistem koristi i model Iron. Ali sam čuo da je to jako skupo. Vjerujem da bi se dalo naći nešto po katalozima firmi koje su specijalizirane za prerade.
[Vrh] Go down
jebiki
cro chopper forum
cro chopper forum
jebiki

Broj postova : 1627
Godina imam : 44
Prebivalište : kaštel sućurac
Vozim : Suzuki Volusia
Na forumu od : 22.04.2008

PostajNaslov: Re: Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima   Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima Icon_minitimesub 28 svi 2011, 19:19

Može.....http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motorcycle-LED-Tail-Turn-Plate-ALL-IN-ONE-Light-/280635492134?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item41572dc726

Ja sam kupio slično prije par dana, 150 kunića a jema sve Wink
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima   Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima Icon_minitimened 29 svi 2011, 08:26

jebiki je napisao/la:
Može.....http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motorcycle-LED-Tail-Turn-Plate-ALL-IN-ONE-Light-/280635492134?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item41572dc726

kolega jesi li ti uzeo ovu stopu?

kako si obavio ovo sve,ja nemam nikakva iskustva sa kupovinom preko e-baya?
[Vrh] Go down
jebiki
cro chopper forum
cro chopper forum
jebiki

PostajNaslov: Re: Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima   Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima Icon_minitimened 29 svi 2011, 19:43

Bosqeto je napisao/la:
jebiki je napisao/la:

...kao što rekoh uzeo sam slično, ali bi tebi na dragstara custom možda bolje sjelo ovo, taman ispod repa.
Za kupovati preko e-baya treba ti tzv. pay-pal kojeg otvoriš u banci i logiraš se na e-bay......ili nađeš nekoga tko to sve ima i obavi sve umjesto tebe a ti daš lovu. Wink
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima   Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima Icon_minitimepon 30 svi 2011, 09:31

jebiki je napisao/la:
Bosqeto je napisao/la:
jebiki je napisao/la:

...kao što rekoh uzeo sam slično, ali bi tebi na dragstara custom možda bolje sjelo ovo, taman ispod repa.
Za kupovati preko e-baya treba ti tzv. pay-pal kojeg otvoriš u banci i logiraš se na e-bay......ili nađeš nekoga tko to sve ima i obavi sve umjesto tebe a ti daš lovu. Wink

ok hvala na informaciji!
probat cu iskopati dimenzije ove štope pa ako mi bude odgovarala naci cu nekog e-bayistu Very Happy
[Vrh] Go down
jebiki
cro chopper forum
cro chopper forum
jebiki

PostajNaslov: Re: Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima   Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima Icon_minitimepon 30 svi 2011, 22:21

dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima   Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima Icon_minitime

[Vrh] Go down

Stop svijetlo sa ugrađenim zmigavcima
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Stop svijetlo
» Zadnje svijetlo