| Čista klasika - nije ga vidjela | |
|
+12ksmestar Zlac lukylipik pinky Kamikaza frutkejk dragger lavica Rocker-C Dukes of hazzard GIBO56 Karlo 16 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Čista klasika - nije ga vidjela sub 21 svi 2011, 13:42 | |
| Danas u pola bijela dana , polukružno okretanje automobila u centru Podvinja . Sva sreća bez većih ozljeda . Sad će reći , nisam ga vidjela , motor Kawa 900 . | |
|
| |
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela sub 21 svi 2011, 14:15 | |
| ... a 'bate stvarno ga nije vidila ... mamicu joj ! | |
|
| |
Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela sub 21 svi 2011, 14:54 | |
| Treba joj uzet vozačku na 68 godina pa onda nek ne vidi. | |
|
| |
Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela sub 21 svi 2011, 23:37 | |
| Ako ga nije vidila onda ga je bar tribala čuti!!! | |
|
| |
lavica cro chopper forum
Broj postova : 791 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb-Stenjevec Vozim : više ništa Na forumu od : 13.05.2008
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 07:43 | |
| Ma kak da ga čuje i vidi? Pa to je jedan sasvim mali vrlo tihi motorčić. Valjda ni tenk nebi vidla, ni čula. Slika ne zgleda lepo, Bogu hvala da nije bilo težih ozljeda. Sad bih upotrijebila neku riječ, ali neželim vrijeđati životinje. | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 08:22 | |
| ....u svemu mi je samo žao šta je nije spuca u livu stranu, taba bi puno bolje i vidila i čula............i bižala ubuduće od motora u širokom luku...... | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 08:28 | |
| - dragger je napisao/la:
- ....u svemu mi je samo žao šta je nije spuca u livu stranu, taba bi puno bolje i vidila i čula............i bižala ubuduće od motora u širokom luku......
Da ste ju samo vidili kako se valjala po travi i na kraju je po nju došla hitna , a motoristu je već prije odvezo jedan naš kolega . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 10:25 | |
| - Dukes of hazzard je napisao/la:
- Treba joj uzet vozačku na 68 godina pa onda nek ne vidi.
Skoro je toliko i imala godina.. Polukružno okretanje u centru preko pune linije.Inače tu je mala pekara ,kiosk,amblanta i koliko se vidi po ugnječenjima na rubniku da se masa ljudi tu okreće polukružno. Naišao sam na nesreću , i da ...kako kaže Karla baba papa se valjala os "Šoka" da sam u početko pomislio da je ona vozačica motora. Dečku i curi iz Kutine želim da se što prije oporave. |
|
| |
frutkejk man
Broj postova : 282 Godina imam : 37 Prebivalište : Karlovac Vozim : vn800 Na forumu od : 16.05.2011
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 11:44 | |
| bome klasika....nažalost prečesto nas ne vide | |
|
| |
Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 12:23 | |
| | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
Karlo cro chopper forum
| |
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 20:07 | |
| ... ustvari ovo je CRNA klasika! | |
|
| |
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 20:09 | |
| | |
|
| |
ksmestar man
Broj postova : 218 Godina imam : 63 Prebivalište : Mali Lošinj Vozim : Moto guzzi Nevada Aquila Nera Na forumu od : 08.05.2011
| Naslov: Ona je jača ned 22 svi 2011, 20:52 | |
| To ti je kao kada ti ispred nosa izviri šleper a ti u autu. On je jači i baš ga briga. Ona je mogla upaliti auto i otići doma, a ti na motoru ako i nisi ništa slomio ne možeš dalje jer ti pukla ručka od gasa, kočnice, kvačila, mjenjača, koje svjetlo itd. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 22:10 | |
| - ZIGGY je napisao/la:
- Dukes of hazzard je napisao/la:
Skoro je toliko i imala godina..
Polukružno okretanje u centru preko pune linije.Inače tu je mala pekara ,kiosk,amblanta i koliko se vidi po ugnječenjima na rubniku da se masa ljudi tu okreće polukružno. Naišao sam na nesreću , i da ...kako kaže Karla baba papa se valjala os "Šoka" da sam u početko pomislio da je ona vozačica motora.
Dečku i curi iz Kutine želim da se što prije oporave.
jel to tamo gdje sam ja isao na ples??? Baba je okenuta prema istoku? Vec je u potpunosti izvrsila okretanje? Gdje je puna crta? Koliko je vozio nesretnik? 60km/h??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 22:13 | |
| - klesoo je napisao/la:
- ZIGGY je napisao/la:
Polukružno okretanje u centru preko pune linije.Inače tu je mala pekara ,kiosk,amblanta i koliko se vidi po ugnječenjima na rubniku da se masa ljudi tu okreće polukružno. Naišao sam na nesreću , i da ...kako kaže Karla baba papa se valjala os "Šoka" da sam u početko pomislio da je ona vozačica motora.
jel to tamo gdje sam ja isao na ples??? Baba je okenuta prema istoku? Vec je u potpunosti izvrsila okretanje? Gdje je puna crta? Koliko je vozio nesretnik? 60km/h???
Aj nemoj tjerat mak na konac.. Baba je sjebala.. |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 22 svi 2011, 23:20 | |
| | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela pon 23 svi 2011, 01:28 | |
| - ZIGGY je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- ZIGGY je napisao/la:
jel to tamo gdje sam ja isao na ples??? Baba je okenuta prema istoku? Vec je u potpunosti izvrsila okretanje? Gdje je puna crta? Koliko je vozio nesretnik? 60km/h???
Aj nemoj tjerat mak na konac.. Baba je sjebala.. ni u jednom trenutku nisam tvrdio suprotno, vec sam postavio par pitanja. Prvenstveno me zanima jel on udarcem okrenuo auto ili je posrijedi neka cudna spika...!? Zabio se babi pod kotac, pa ga je vukla 3m??? Iskreno, mislim da je nesretnik trebao pustiti kocmicu i zaobici ju s desne strane.... po tom soderu my2c | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela pon 23 svi 2011, 06:51 | |
| - klesoo je napisao/la:
Vec je u potpunosti izvrsila okretanje? Gdje je puna crta? Koliko je vozio nesretnik? 60km/h???
Da je izvršila okretanje ne bi joj se zabio u kotač nego u zadnji kraj . Iinercija je izravnala auto jer je ona u strahu sigurno zaboravila zakočiti . Puna crta je obično na sredini , pa tako i ovdje . Nije vozio brzo , policajac je obilježio trag kočenja ne duži od pet metara od početka kočenja do mjesta gdje su se zaustavili . Da je uspio skrenuti na šoder pa tamo pao ne bi bilo nikakvog kontakta , on bi pao na šoder ili se zabio u drvo , ona bi otišla , a on bi bio kriv i još platio kaznu za ugrožavanje sigurnosti . | |
|
| |
mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela ned 05 lip 2011, 22:28 | |
| | |
|
| |
Lenči man
Broj postova : 187 Godina imam : 36 Prebivalište : Čakovec Vozim : Harley Davidson 883 low Na forumu od : 19.09.2010
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela pon 06 lip 2011, 20:14 | |
| kladio bi se da je bila na mobitelu ili nkakvo slično sranje i uopće nije pazila što radi! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Čista klasika - nije ga vidjela | |
| |
|
| |
| Čista klasika - nije ga vidjela | |
|