|
|
| Lipotica procurila | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Lipotica procurila čet 19 svi 2011, 21:30 | |
| ....eto, nemožemo uvik sve pozitivno o našim ljubimcima.... ....a kako me moja senjorita poslije ručka neugodno ubola di boli....slijedi... ....nešto joj danas nije bilo po volji, posa, umorna.....dug put.....a ja bi kapučino posli ručka... Ona sva mrzovoljna (a ima i pravo) skuva, i kaže mi: evo izvoli i da znaš da ti curi ulje iz motora.....ja je pogledam blago teleći, malo ljutito.....i odem vani ispijati kapučino...(misleći da me za*ebaje)....kasnije je priznala da je par kapi vidila kad je za vikend prala pod garaže.... Vrime lipo, sunce, a ja često izvezem lipoticu vani i uživam u pogledu i ispijanju kapučina..... Izvezem je vani i bacim nehotično pogled u garažu i gle......5-6 kapi ulja na mjestu gdje je bio motor......eeeeee baš me je digla a ja naivan niti pomislio da ona govori istinu. Mislim ono......hoče me malo No, panici nema mjesta, otkriveno je mjesto curenja ulja, livo deklo, brtva, točno na srednjem vijku doli......obrišem, operem.....spoliram i malo dotegnem donje vijke (mislim da su bili malo ne dotegnuti), i da će sada biti sve kako treba. Budemo videli kroz par dana. I kad sam već bio dokon a imbus u ruci, sve vijke mašine (livo i desno deklo, i spoj na sredini) malo dotegnem, otprilike za 10% kruga a možda i manje....i to samo nekoliko koji su bili slabije stegnuti..... Ali ipak, zbog predostrožnosti, brtva je več naručena za svaki slučaj....... Pa eto i Vama malo razonode kad uvatite vrimena......pritegnite to malo.....ja sam eto na 46000tkm.... ......i evo i sad me senjorita i pita jel još curi | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Lipotica procurila pet 20 svi 2011, 07:09 | |
| dragger, baš sam nedavno čitao da se na tim motorima hoće savinuti radilica na 46.000 km, a vlasnici da za to niti ne znaju.. Obično je samo par kapi ulja ispod livoga dekla jedini znak katastrofe! | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Lipotica procurila pet 20 svi 2011, 14:29 | |
| bolje da je lipotica procurila nego lipotan prokapa | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Lipotica procurila pet 20 svi 2011, 14:40 | |
| - magna je napisao/la:
- bolje da je lipotica procurila nego lipotan prokapa
...... ...za ovo imaš extra ..... ....samo naprid, gadite je malo...ale ne skroz.... | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Lipotica procurila pet 20 svi 2011, 15:03 | |
| A oš ti voziti Yamahu | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Lipotica procurila pet 20 svi 2011, 22:07 | |
| ...hahahaha nisam se moga suzdržat, osim toga nema se šta puno za rec... ...problem se rješija i nema štete(eventualno promjena brtve) i to je to... ...a sad te možemo nastavit ... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Lipotica procurila | |
| |
| | | | Lipotica procurila | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|