|
|
| Honda shadow kako izvadidi muflere ili pojačati duboke tonov | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Spoky_Buzin man
Broj postova : 20 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb Vozim : Honda Shadow Spirit VT 750 Na forumu od : 19.11.2010
| Naslov: Honda shadow kako izvadidi muflere ili pojačati duboke tonov čet 19 svi 2011, 21:12 | |
| Ljudovi, ima li netko kuharicu ili opsi kako na hondi shadow iz 2008 srediti serijske ispuhe da dobijem malo dubokog basa... Hvala unaprijed uz | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Honda shadow kako izvadidi muflere ili pojačati duboke tonov čet 19 svi 2011, 21:25 | |
| Otprilike ovako ide za većinu motora... Ne poznajem baš shadowkin ispuh....
https://www.youtube.com/watch?v=hHWvCQXQZr4 | |
| | | mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| Naslov: Re: Honda shadow kako izvadidi muflere ili pojačati duboke tonov čet 19 svi 2011, 21:32 | |
| Ja sam na svojoj izbušio nekoliko rupa u onoj zadnjoj oplati i zvuk je nešto dublji ali još uvijek nije ono što bi trebalo biti. Najbolje riješenje ti je izdurat još neko vrijeme s orginalnim, pa kad prišparaš nešto para kupiti otvorene auspuhe nekog renomiranog proizvođača ili nekog od naših majstora koji izrađuju auspuhe. Na taj način ti orginalni ostaje sačuvan pa kod eventualne prodaje možeš ga vratiti nazad.
A ako si spreman na radikalna riješenja onda izvališ sve iz ovog van, kao što ti je predložio asy, i imaš otvoreni auspuh koji se definitivno jače čuje.
| |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Honda shadow kako izvadidi muflere ili pojačati duboke tonov čet 19 svi 2011, 21:34 | |
| - Spoky_Buzin je napisao/la:
- Ljudovi,
ima li netko kuharicu ili opsi kako na hondi shadow iz 2008 srediti serijske ispuhe da dobijem malo dubokog basa...
Hvala unaprijed uz ......galamu....buku....da, ali dubinu .....za takvu muziku treba malo u đep..... | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Honda shadow kako izvadidi muflere ili pojačati duboke tonov čet 19 svi 2011, 21:45 | |
| | |
| | | jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Honda shadow kako izvadidi muflere ili pojačati duboke tonov čet 19 svi 2011, 23:25 | |
| Na Volusiji ili intruderu C800,M800 ima način za dobiti malo dublji i glasniji zvuk, ne ovako kako je na Asyevom videu nego https://www.youtube.com/watch?v=2J1n4y6EnLU&feature=related za hondu neznam.....googlaj malo | |
| | | Spoky_Buzin man
Broj postova : 20 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb Vozim : Honda Shadow Spirit VT 750 Na forumu od : 19.11.2010
| Naslov: Re: Honda shadow kako izvadidi muflere ili pojačati duboke tonov uto 24 svi 2011, 21:09 | |
| pa ništa nego u AT ili DE po nove ispuhe ili na uz hladnu Hvala svima | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Honda shadow kako izvadidi muflere ili pojačati duboke tonov | |
| |
| | | | Honda shadow kako izvadidi muflere ili pojačati duboke tonov | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|