|
|
| Preinake na kožnoj jakni | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
tomek man
Broj postova : 80 Godina imam : 48 Prebivalište : zagreb Vozim : kawasaki VN 900 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Preinake na kožnoj jakni sri 04 svi 2011, 22:38 | |
| Možda i nije baš neka tema za ovaj dio, ali nisam znao gdje bi drugdje postavio ovo pitanje pa sam došao ovdje. Imam jednu kožnu jaknu i na njoj bi htio da mi se naprave neke preinake, jel znate gdje bi to moga učiniti, iz Zagreba sam. Nisu neki prezahtjevni poslovi, ali opet riječ je o koži, ne radi svaki krojač s kožom. Neki pouzdani krojač a da opet nije preskup, kužite kaj mislim :-) | |
| | | Vjerna Učiteljica girl
Broj postova : 1481 Godina imam : 44 Prebivalište : ZG Vozim : kad narastem, vozit ću Na forumu od : 13.07.2010
| Naslov: Re: Preinake na kožnoj jakni čet 05 svi 2011, 09:09 | |
| Obični krojači uopće ne rade s kožom. Imaš u ZG nekoliko obrtnika koji šiju kožne jakne i odjeću od kože.
http://www.leather-republic.hr/ | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Preinake na kožnoj jakni čet 05 svi 2011, 12:41 | |
| Pitaj Jacka da ti da kontakt od neke tetke iz Zaprešića! Već je negdje to stavio na forumu, al lakše ga je pitati nego tražiti! | |
| | | Memento Mori man
Broj postova : 78 Godina imam : 40 Prebivalište : Ivanec Vozim : Kawasaki EN 450 LTD Na forumu od : 10.03.2011
| Naslov: Re: Preinake na kožnoj jakni čet 05 svi 2011, 14:16 | |
| Blizu varaždina znam da je jedan lik u Kuršancu, poslje dravskog mosta pa desno, kad se ide u smjeru Čakovca, a i u nedelišću jedna žena radi divne stvari od kože, Ledra je naziv obrta... ako ti nije predaleko... | |
| | | tomek man
Broj postova : 80 Godina imam : 48 Prebivalište : zagreb Vozim : kawasaki VN 900 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Preinake na kožnoj jakni čet 05 svi 2011, 18:11 | |
| Na žalost Čakovec mi je malo predaleko za tako nešto, ali eto sada imam neke informacije tu s foruma pa ću se raspitati dalje....
Hvala vam svima! | |
| | | CrnaOfca man
Broj postova : 37 Godina imam : 49 Prebivalište : bandić-grad Vozim : vozim i vozim i vozim,al najvise nt2200 Na forumu od : 05.09.2009
| Naslov: Re: Preinake na kožnoj jakni čet 05 svi 2011, 21:29 | |
| imas u Zvomimirovoj ducan Thomas,oko broja 30-60,oni su proizvodaci kozne odjece u zagrebu i vrse popravke i preinake,isto tako imas u savskoj Leather republic,preko puta drvne skole,takoder vrse popravke i preinake po zelji | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Preinake na kožnoj jakni | |
| |
| | | | Preinake na kožnoj jakni | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|