Početna stranicaPretraľnikPreinake na kožnoj jakni 610RegistracijaLogin

Preinake na kožnoj jakni

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
tomek
man
man
tomek

Broj postova : 80
Godina imam : 48
Prebivalište : zagreb
Vozim : kawasaki VN 900
Na forumu od : 18.05.2008

Preinake na kožnoj jakni Empty
PostajNaslov: Preinake na kožnoj jakni   Preinake na kožnoj jakni Icon_minitimesri 04 svi 2011, 22:38

Možda i nije baš neka tema za ovaj dio, ali nisam znao gdje bi drugdje postavio ovo pitanje pa sam došao ovdje.
Imam jednu kožnu jaknu i na njoj bi htio da mi se naprave neke preinake, jel znate gdje bi to moga učiniti, iz Zagreba sam. Nisu neki prezahtjevni poslovi, ali opet riječ je o koži, ne radi svaki krojač s kožom. Neki pouzdani krojač a da opet nije preskup, kužite kaj mislim :-)
[Vrh] Go down
Vjerna Učiteljica
girl
girl
Vjerna Učiteljica

Broj postova : 1481
Godina imam : 44
Prebivalište : ZG
Vozim : kad narastem, vozit ću
Na forumu od : 13.07.2010

PostajNaslov: Re: Preinake na kožnoj jakni   Preinake na kožnoj jakni Icon_minitimečet 05 svi 2011, 09:09

Obični krojači uopće ne rade s kožom. Imaš u ZG nekoliko obrtnika koji šiju kožne jakne i odjeću od kože.

http://www.leather-republic.hr/
[Vrh] Go down
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Godina imam : 41
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

PostajNaslov: Re: Preinake na kožnoj jakni   Preinake na kožnoj jakni Icon_minitimečet 05 svi 2011, 12:41

Pitaj Jacka da ti da kontakt od neke tetke iz Zaprešića! Već je negdje to stavio na forumu, al lakše ga je pitati nego tražiti!
[Vrh] Go down
Memento Mori
man
man

Broj postova : 78
Godina imam : 40
Prebivalište : Ivanec
Vozim : Kawasaki EN 450 LTD
Na forumu od : 10.03.2011

PostajNaslov: Re: Preinake na kožnoj jakni   Preinake na kožnoj jakni Icon_minitimečet 05 svi 2011, 14:16

Blizu varaždina znam da je jedan lik u Kuršancu, poslje dravskog mosta pa desno, kad se ide u smjeru Čakovca, a i u nedelišću jedna žena radi divne stvari od kože, Ledra je naziv obrta... ako ti nije predaleko...
[Vrh] Go down
tomek
man
man
tomek

Broj postova : 80
Godina imam : 48
Prebivalište : zagreb
Vozim : kawasaki VN 900
Na forumu od : 18.05.2008

PostajNaslov: Re: Preinake na kožnoj jakni   Preinake na kožnoj jakni Icon_minitimečet 05 svi 2011, 18:11

Na žalost Čakovec mi je malo predaleko za tako nešto, ali eto sada imam neke informacije tu s foruma pa ću se raspitati dalje....

Hvala vam svima!
[Vrh] Go down
CrnaOfca
man
man
CrnaOfca

Broj postova : 37
Godina imam : 49
Prebivalište : bandić-grad
Vozim : vozim i vozim i vozim,al najvise nt2200
Na forumu od : 05.09.2009

PostajNaslov: Re: Preinake na kožnoj jakni   Preinake na kožnoj jakni Icon_minitimečet 05 svi 2011, 21:29

imas u Zvomimirovoj ducan Thomas,oko broja 30-60,oni su proizvodaci kozne odjece u zagrebu i vrse popravke i preinake,isto tako imas u savskoj Leather republic,preko puta drvne skole,takoder vrse popravke i preinake po zelji
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Preinake na kožnoj jakni   Preinake na kožnoj jakni Icon_minitime

[Vrh] Go down

Preinake na kožnoj jakni
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» yamaha dragstar 650 cl + preinake
» Malene preinake na Suzi M 800