| Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide | |
|
+49jebiki Karlo mih@ krampus13 bulares Vida Rocker-C necchi ajkula custom rider Gjuro Zmija Vjerna Učiteljica rocky 61 Piva Eagle medo mungos nyll emirharley GIBO56 ninek zed12 merla asy poč85 mrljo#2 Hedo magna david zanotti Bosqeto webrider klesoo Acyd stain lukylipik Hrvoje dac Zlac Dr.Ma$$a saky00 dragger Safet(y) pinky GreatJumbo ica Kum One Night Stand 53 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide pon 18 tra 2011, 19:33 | |
| | |
|
| |
poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide pon 18 tra 2011, 19:40 | |
| ja još uvijek ne mogu vjerovat kako je dobar H-D..... | |
|
| |
Hrvoje man
Broj postova : 110 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb Vozim : Honda Fury Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide pon 18 tra 2011, 20:15 | |
| Motor je savršen, jos jednom i toga ćeš se naslušati puno puta, ali s tim motorom tek po gradu se nema šta tražiti...to bi si definitivno uzeo samo za putovanja, jel baš puno punooooo veči od intrudera 800? jel se ono baš osjeti ogromna razlika ili? baš me zanima, uopće nemam predodžbu kakav je feeling kad se sjedne na to čudo! | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide pon 18 tra 2011, 20:52 | |
| | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide pon 18 tra 2011, 21:15 | |
| | |
|
| |
Hrvoje man
Broj postova : 110 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb Vozim : Honda Fury Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide pon 18 tra 2011, 22:22 | |
| ...merla, istina toga sam se naslušao, vjerujem da si u pravu...da imam toliko love mislim da bi bio ponosan vlasnik i takvog jednog ...no ima vremena i godina da dođem do tog cilja...ovog svog nedam od sebe za ništa | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide pon 18 tra 2011, 22:50 | |
| Ja zaista ne vidim zasto jedna Electra ne bi imala sta traziti u gradu dok jedan npr. Ford Focus ili neko drugo vozilo ima???? Nisam bas siguran da gradovi imaju ceste za pjesake i bicikliste... Ok, ako zeli pizditi, provlaciti se, pretjecati sa desne strane, stajati na semaforima na samoj zebri tako da te oni bezvezni pjesaci moraju obilaziti dok prelaze cestu i ostale sl. "igrarije" onda to bas i nije motor po mjeri. Ali ako se zeli voziti normalno, savjesno, propisno i ne ugrozavajuci u tolikoj mjeri sebe i druge onda mi se to cini izuzetan motor ne samo za otvorenu cestu (za koju je sigurno i namjenjen) nego i za prolazak kroz pokoji grad. Tako barem ja to vidim. Moguce da sam naivan, neiskusan i potpuno u krivu. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide pon 18 tra 2011, 23:02 | |
| - Kum je napisao/la:
- Ja zaista ne vidim zasto jedna Electra ne bi imala sta traziti u gradu dok jedan npr. Ford Focus ili neko drugo vozilo ima???? Nisam bas siguran da gradovi imaju ceste za pjesake i bicikliste... Ok, ako zeli pizditi, provlaciti se, pretjecati sa desne strane, stajati na semaforima na samoj zebri tako da te oni bezvezni pjesaci moraju obilaziti dok prelaze cestu i ostale sl. "igrarije" onda to bas i nije motor po mjeri. Ali ako se zeli voziti normalno, savjesno, propisno i ne ugrozavajuci u tolikoj mjeri sebe i druge onda mi se to cini izuzetan motor ne samo za otvorenu cestu (za koju je sigurno i namjenjen) nego i za prolazak kroz pokoji grad. Tako barem ja to vidim. Moguce da sam naivan, neiskusan i potpuno u krivu.
potpuno si u pravu. Svaki motor ima svoju primarnu namjenu, (jedino je KLE za sve), ali sa svakim mozes i u blato i na pistu!!! Jelda, vidimo na utrkama i 50ccm, a i choppere po pustinjama.... Pitanje je jedino kako!? | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide pon 18 tra 2011, 23:39 | |
| ... u ovome ima istine, mislim u Merliniim, Kumovim riječima, ali to su sve istine i iskustva; ali KLE je motor za sve - Klesso IMAŠ VELIKU PIVU U MOJE I BURKEOVO IME .... ... mnogi će znati zašto ! ... ali | |
|
| |
zed12 cro chopper forum
Broj postova : 1932 Godina imam : 50 Prebivalište : ni vrit ni mimo Vozim : da Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 07:20 | |
| | |
|
| |
ninek man
Broj postova : 249 Godina imam : 56 Prebivalište : Opatija Vozim : Suzuki VS 600 Na forumu od : 24.06.2009
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 07:31 | |
| | |
|
| |
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 07:36 | |
| Fenomenalan ... i još bila boja samo ima jednu manu ..... . .. fali mu automatska klima puno lipih i ugodnih kma. | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 07:41 | |
| Welcome aboard! Bijela boja je ekstra, nista ne diraj. 2gibo56: ima automatsku klimu marke to-šiba! | |
|
| |
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 07:52 | |
| | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 07:53 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Welcome aboard!
Bijela boja je ekstra, nista ne diraj.
2gibo56: ima automatsku klimu marke to-šiba! Ovo me podsjetilo na onaj vic: Poslali amerikanci psa Lajku i Muju sa raketom u svemir. Kada su došli u orbitu, kontrola leta javlja: Lajka, pritisni dugme broj 37. Lajka to i napravi. Kontrola leta opet: Lajka, poravnaj letjelicu po vektoru pravca za 20 stupnjeva. Lajka to i uradi. Bravo Lajka, dobar pas, javlja kontrola, a sad me Lajka spoji s Mujom. Lajka to i napravi, i kontrola nastavi, bravo Lajka, dobar pas, a ti Mujo dobro slušaj: nahrani pasa i ne diraj ništa. Evo, sam sebi dajem upozorenje na | |
|
| |
nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 12:11 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- ... neka se Medo ne uvrijedi, ali više nema najljepši motor u klubu !
makaršta! medin ima sve to, a još je i crveni !!! j/k... ovo je SAN a ne motor, ko kaže da nije ljubomoran laže (daš đir? samo jedan... oko slovenije (MEC IBA)) heheheh, jedino mi je malo u neskladu s nikom, vaka krstarica kojoj fali samo prikolica za teglit čamac mi je uvijek bila pojam motora "za kad se ode u pemziju"... ili bar za one beznadežno oženjene (znaš dragi, trebamo veče bisage i udobnije sjedalo i... ) jel se to sprema i kakvi drugi novosti? puno sretnih km | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 12:47 | |
| [/URL] [/img] [img] [/img] [/quote] jeste li ptobali staviti medin motor u top case a medu u desni kofer. mislim da bi na taj način ušparali nešto goriva. btw koliko to Čudo potroši na 10 kilometara | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 17:35 | |
| - klesoo je napisao/la:
potpuno si u pravu. Svaki motor ima svoju primarnu namjenu, (jedino je KLE za sve), ali sa svakim mozes i u blato i na pistu!!! Jelda, vidimo na utrkama i 50ccm, a i choppere po pustinjama.... Pitanje je jedino kako!? I ti si u pravu. slazem se i za KLE (usput, znam zasto imas pivu od Lukica). Samo, ovo je chopper forum pa pretpostavljam da vecina nas kada kupuje motor ne kupuje motor "za provlacenje kroz zagrebacke guzve". Ja ne vozim Electru i ne zivim u ZG pa se svejedno ne provlacim ni sa mojim po gradu. Pa i da mi volan nije sirok 110cm mislim da bi bilo isto. Zato me malo iznenadilo ono "nemas sta traziti u gradu" jer u biti, tko od nas uopce i ima po tom pitanju sta traziti u gradu i kome od "nas" je to uopce bitno?! Da sam u Zg mozda bih drugacije mislio, ali r'n'r u dusi ima jacu snagu od prebivalista pa sumnjam da bi to ista promijenilo kod mene te da bih zbog toga vozio drugaciji motocikl ili moped. Electra je nesto teza od vecine ostalih nasih motora, ali da li to ista mijenja? Vozimo li mi misicima? Ok, ne mogu uzeti motor od 400 kg pod ruku pa se njime pentrati po stepenicama i kojekakvim gradskim preprekama, ali ja to ne mogu ni sa motorom od 200 kg (ruku na srce, ni sa onim od 50 kg). Ako ovaj motor nema sta traziti u gradu onda po mome ni onaj koji je 100 kg laksi i 3 cm isto tako nema sta traziti u gradu. Odnosno svi mi nemamo s nasim motorima sta traziti u gradu, a vjerujem da ih svi mi redovno vozimo kroz gradove. Samo to.
Zadnja promjena: Kum; uto 19 tra 2011, 19:48; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| |
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 18:36 | |
| evo sad stigao sa svečanog otvorenja i motor je prekokrasan uživo mu ova bijela stoji al baš taman,i motor je lijep,lijep.lijep...al će ga naravno unakazit u crno | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 19:20 | |
| Kaj se tiče boje, to sam već prije kupnje riješio da ga farbam u boju ebanovine, taj posao je već recimo dogovoren! Iz više razloga... sad mi je nakon 2 dana vožnje prljav (sunčani dani), a mojom satnicom na motoru mi ga se ne da prati svaka 2 dana... previše privlači ljude, non stop se neko muva oko njega i samo čekam da počnu skidati suvenire ( a nije mi napeto da se ljudi dive, jer i u drugoj boji će meni jednako veselo brundati)... treće-ja to hoću! Kaj se tiče potrošnje, tankao sam ga prije cca 170km i još nije došao do pola rezervara! A tank mu je 18 litara... s obzirom da je poklopac tanka pod ključem, isključena je mogučnost da mi je netko doljevao benzin, hehe! Kaj se tiče upravljivosti, svoga bivšeg intrudera nakon 2 godine vođenja ljubavi nisam mogao polegnuti u zavoju ko što sam mogao Electru nakon cca 2 sata vožnje! Bilo na 100km/h, bilo na 20km/h! Nevjerojatno... koliko god bio zaljubljen u svog bivšeg intrudera! Ovo je predugačak post za moj ukus, tako da ću se dalje diviti u svojim narednim postovima! | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 21:22 | |
| - medo je napisao/la:
- evo sad stigao sa svečanog otvorenja i motor je prekokrasan uživo mu ova bijela stoji al baš taman,i motor je lijep,lijep.lijep...al će ga naravno unakazit u crno
... Medo !!! ... crveno je boja ljubavi; CRNO je boja za motor !!! | |
|
| |
Kum cro chopper forum
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 23:07 | |
| | |
|
| |
ninek man
Broj postova : 249 Godina imam : 56 Prebivalište : Opatija Vozim : Suzuki VS 600 Na forumu od : 24.06.2009
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide uto 19 tra 2011, 23:22 | |
| | |
|
| |
Eagle cro chopper forum
Broj postova : 589 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : Intruder M800 Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide sri 20 tra 2011, 12:26 | |
| Još jednom svaka čast na novom bajku!!! Jedino što ne kužim zašto si on-line??? IDI SE VOZIT!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide | |
| |
|
| |
| Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide | |
|