Vratih se .. Ugl. Uskoro dojde motor ..pa jednog lijepog dana odemo na ride, jelo piće častim dernekom kod mene, smještaj ima, more ima, jezero ima. vode ima:) et, Pozdrav svima
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
Ajd biti ću iskren, Ja sam onaj koji vam je prošle godine namjerno diza tlak .. milsim da mi je nick bio johnny .. ona tema oko svijeta ..mislim da je zaključana .. Ugl. šta je bilo bilo je, čitam forum često, na kraju krajeva znam da ste svi ok likovi. A i od mene je bilo prilično glupo .. no et, pa reko da sad kad sam naša i kupujem pa dojde motor (napokon) da se odužim free gradelama pokojim ćevapom itd. kod mene doli. pa et, tko voli neka se javi. dog.se. toliko ..
ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
Ajd biti ću iskren, Ja sam onaj koji vam je prošle godine namjerno diza tlak .. milsim da mi je nick bio johnny .. ona tema oko svijeta ..mislim da je zaključana .. Ugl. šta je bilo bilo je, čitam forum često, na kraju krajeva znam da ste svi ok likovi. A i od mene je bilo prilično glupo .. no et, pa reko da sad kad sam naša i kupujem pa dojde motor (napokon) da se odužim free gradelama pokojim ćevapom itd. kod mene doli. pa et, tko voli neka se javi. dog.se. toliko ..
..nadajmo se da je istina ovo sto si gore napisao, jer znas kako ce ovo zavrsiti ako opet krenes s provokacijama... sto se mene tice, slobodno se ukljuci u raprave, ali nisam siguran da ce i drugi biti istog misljenja...
starac man
Broj postova : 77 Godina imam : 72 Prebivalište : Vinica Vozim : Nazalost trenutno ništa Na forumu od : 05.05.2009