|
|
| Termo donje rublje za hladnije dane... | |
|
+6Dukes of hazzard barny medo merla magna palomas 10 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Termo donje rublje za hladnije dane... čet 03 vel 2011, 11:55 | |
| O toj temi već se je pisalo na ovome forumu, ali ja trenutno ništa o tome ne mogu pronaći...
Nakon zadnje vožnje po donekle povoljnom vremenu (kordura jakna i hlače sa zimskoom podstavom) počela me je boljeti "špica" od lijevog lakta, ali to nije bilo prejako. Ovih dana sam nešto radio doma, hodao sam i po gradu relativno komotno obućen, i danas me desno rame boli toliko, da sam praktički invalid na desnu ruku (napuhalo me je valjda ovih dana).
Već godinama kao kupujem termo rublje, ali do sada još uvijek ništa nisam kupio. Windstoper i slični proizvodi namjenjeni motoristima (Held) su prilično skupi, a postoji bogata oprema termo rublja za skijaše, bordere i slične zimske sportove.
Ima li netko neki dobar i povoljan prijedlog, gdje kupiti termo majicu i hlače, s dugim rukavima i nogavicama? Kakva su vaša iskustva, imate li što za preporučiti? | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... čet 03 vel 2011, 11:59 | |
| vidio sam u hervisa ima termo rublje za skijaše, mislim da je cijena prihvatljivija pogotovo što su sad popusti. koliko je dobro neznam | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... čet 03 vel 2011, 12:10 | |
| na znam šta smatraš za skupo/povoljno. Ja sam u Uvex-u kupio windstopper duge gaće za cca 300 kn , a majica je bila isto tu negdje, ne sjećam se.... dio opreme koju trebaš imati "pod mus" ako se ne voziš samo ljeti. | |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... čet 03 vel 2011, 12:25 | |
| nije isto za skijanje i za ostalo jer na motoru samo sjediš pa se samim time i ne znojiš dok kod skijanja da,niej isto,bolje nešto vojno nego sportsko | |
| | | barny man
Broj postova : 157 Godina imam : 60 Prebivalište : zgb Vozim : bolt Na forumu od : 21.07.2009
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... čet 03 vel 2011, 12:29 | |
| imaš u heizelovoj jedno sto metara prije furnira dučan BICIKLI čovjek se kuži i ljubazan je a termo robe po dobrim cijenama ima a i rukavica odi vidi pogledaj pa javi | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... čet 03 vel 2011, 12:35 | |
| - medo je napisao/la:
- nije isto za skijanje i za ostalo jer na motoru samo sjediš pa se samim time i ne znojiš dok kod skijanja da,niej isto,bolje nešto vojno nego sportsko
Pa zbog toga i postoji izbor modela "dry" i "warm". Dry materijali se brzo suše, warm materijali bolje griju. Za nas motoriste zanimljiviji su ovi warm materijali.. Imam prilike na eBay-u kupiti HELLY HANSEN komplet donje rublje, i to mi je sada lakše, nego tražiti po trgovinama, dok sam invalid na desnu ruku (bolno rame).. A što se Zagreba tiče, dok ja dođem iz Varaždina do Heinzlove, pronađem parking, i sve ostalo, termo rublje neće mi više ni trebati.. | |
| | | Dukes of hazzard cro chopper forum
Broj postova : 982 Godina imam : 43 Prebivalište : Karlovac Vozim : Yamaha XVS 1100 Na forumu od : 15.12.2010
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... čet 03 vel 2011, 13:46 | |
| Morat ću i ja neke termo stvari kupit.... Da se opet ne zamatam u novinski papir i stare krpe ko kad sam se iz Petrinje po minusu vozil | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| | | | Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... čet 03 vel 2011, 13:49 | |
| kakve novine, valjda imaš kišno odijelo | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... čet 03 vel 2011, 17:49 | |
| | |
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... sub 19 vel 2011, 15:19 | |
| Nije da zelim reklamirati Lidl, ali mislim da vrijedi potrostikunica u cetvrtak....
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-7ADAF90C-D066572C/lidl_hr/hs.xsl/index_18616.htm | |
| | | zed12 cro chopper forum
Broj postova : 1932 Godina imam : 50 Prebivalište : ni vrit ni mimo Vozim : da Na forumu od : 02.03.2010
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... sub 19 vel 2011, 15:59 | |
| Evo za usporedbu HELD windstopper komplet donji i gornji dio koštaju 120 eura, RUKKA 156 eura, Louise 60 eura, A PRO talijanska firma 110 eura, to su sve deklarirani windstopper materijali, ovo u Lidl-u mi se čini varijanta coolmax, za prozračnost.
Zadnja promjena: zed12; sub 19 vel 2011, 16:57; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... sub 19 vel 2011, 16:52 | |
| - zed12 je napisao/la:
- Evo za usporedbu HELD windstopper komplet donji i gornji dio koštaju 120 eura, RUKKA 156 eura, Louise 60 eura.
to su sve deklarirani windstopper materijali, ovo u Lidl-u mi se čini varijanta coolmax, za prozračnost. Toga se i bojim, nešto slično sam nedavno kupio u Turbo Sportu - majica i duge gaće za jako niske (polarne) temperature. Sve je to u redu, nema znojenja, ali ne zaustavlja vjetar kod vožnje motorom. | |
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... ned 20 vel 2011, 16:51 | |
| - palomas je napisao/la:
- zed12 je napisao/la:
- Evo za usporedbu HELD windstopper komplet donji i gornji dio koštaju 120 eura, RUKKA 156 eura, Louise 60 eura.
to su sve deklarirani windstopper materijali, ovo u Lidl-u mi se čini varijanta coolmax, za prozračnost. Toga se i bojim, nešto slično sam nedavno kupio u Turbo Sportu - majica i duge gaće za jako niske (polarne) temperature. Sve je to u redu, nema znojenja, ali ne zaustavlja vjetar kod vožnje motorom. Mozda bi ti Jure Radic mogao pomoci??? A sad ozbiljno.... u tu svrhu imam kozne hlace i jaknu koji to odradjuju jako dobro.... i samo treba nesto toplo za ispod.... doduse, danas na +5 mi je bilo sasvim ok.... | |
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... ned 20 vel 2011, 17:26 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- A sad ozbiljno.... u tu svrhu imam kozne hlace i jaknu koji to odradjuju jako dobro.... i samo treba nesto toplo za ispod.... doduse, danas na +5 mi je bilo sasvim ok....
O ukusima se inače ne raspravlja, ali ja baš i nisam neki ljubitelj kožne odjeće. Preteško mi je to za nositi, po zimi je ledeno, a po ljetu se oznojiš u tome u roku odmah. Osim toga, na nižim temperaturama koža postaje tvrda i neudobna, kao da imaš oklop na sebi. Netko voli kožu, ja nisam ljubitelj, i to je tako... | |
| | | Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... ned 20 vel 2011, 19:46 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- palomas je napisao/la:
- zed12 je napisao/la:
to su sve deklarirani windstopper materijali, ovo u Lidl-u mi se čini varijanta coolmax, za prozračnost. Toga se i bojim, nešto slično sam nedavno kupio u Turbo Sportu - majica i duge gaće za jako niske (polarne) temperature. Sve je to u redu, nema znojenja, ali ne zaustavlja vjetar kod vožnje motorom. Mozda bi ti Jure Radic mogao pomoci???
A sad ozbiljno.... u tu svrhu imam kozne hlace i jaknu koji to odradjuju jako dobro.... i samo treba nesto toplo za ispod.... doduse, danas na +5 mi je bilo sasvim ok.... Update: +5 Celzića + 120 km/h do mjestimično 170 km/h("Divljak jedan")+Koža = Ok! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane... | |
| |
| | | | Termo donje rublje za hladnije dane... | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|