Početna stranicaPretraľnikTermo donje rublje za hladnije dane... 610RegistracijaLogin

Termo donje rublje za hladnije dane...

Go down 
+6
Dukes of hazzard
barny
medo
merla
magna
palomas
10 posters
Autor/icaPoruka
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

Termo donje rublje za hladnije dane... Empty
PostajNaslov: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimečet 03 vel 2011, 11:55

O toj temi već se je pisalo na ovome forumu, ali ja trenutno ništa o tome ne mogu pronaći...

Nakon zadnje vožnje po donekle povoljnom vremenu (kordura jakna i hlače sa zimskoom podstavom) počela me je boljeti "špica" od lijevog lakta, ali to nije bilo prejako. Ovih dana sam nešto radio doma, hodao sam i po gradu relativno komotno obućen, i danas me desno rame boli toliko, da sam praktički invalid na desnu ruku (napuhalo me je valjda ovih dana).

Već godinama kao kupujem termo rublje, ali do sada još uvijek ništa nisam kupio. Windstoper i slični proizvodi namjenjeni motoristima (Held) su prilično skupi, a postoji bogata oprema termo rublja za skijaše, bordere i slične zimske sportove.

Ima li netko neki dobar i povoljan prijedlog, gdje kupiti termo majicu i hlače, s dugim rukavima i nogavicama? Kakva su vaša iskustva, imate li što za preporučiti?
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimečet 03 vel 2011, 11:59

vidio sam u hervisa ima termo rublje za skijaše, mislim da je cijena prihvatljivija pogotovo što su sad popusti. koliko je dobro neznam
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimečet 03 vel 2011, 12:10

na znam šta smatraš za skupo/povoljno. Ja sam u Uvex-u kupio windstopper duge gaće za cca 300 kn scratch , a majica je bila isto tu negdje, ne sjećam se....
dio opreme koju trebaš imati "pod mus" ako se ne voziš samo ljeti.
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
medo
cro chopper forum
cro chopper forum
medo

Broj postova : 2710
Godina imam : 56
Prebivalište : selo kraj vestgejta
Vozim : yamaha 650 classic
Na forumu od : 01.01.2008

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimečet 03 vel 2011, 12:25

nije isto za skijanje i za ostalo jer na motoru samo sjediš pa se samim time i ne znojiš dok kod skijanja da,niej isto,bolje nešto vojno nego sportsko
[Vrh] Go down
http://www.radio-zapresic.hr/
barny
man
man
barny

Broj postova : 157
Prebivalište : zgb
Vozim : bolt
Na forumu od : 21.07.2009

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimečet 03 vel 2011, 12:29

imaš u heizelovoj jedno sto metara prije furnira dučan BICIKLI
čovjek se kuži i ljubazan je a termo robe po dobrim cijenama ima a i rukavica

odi vidi pogledaj pa javi
Very Happy
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimečet 03 vel 2011, 12:35

medo je napisao/la:
nije isto za skijanje i za ostalo jer na motoru samo sjediš pa se samim time i ne znojiš dok kod skijanja da,niej isto,bolje nešto vojno nego sportsko

Pa zbog toga i postoji izbor modela "dry" i "warm". Dry materijali se brzo suše, warm materijali bolje griju. Za nas motoriste zanimljiviji su ovi warm materijali.. Imam prilike na eBay-u kupiti HELLY HANSEN komplet donje rublje, i to mi je sada lakše, nego tražiti po trgovinama, dok sam invalid na desnu ruku (bolno rame)..

A što se Zagreba tiče, dok ja dođem iz Varaždina do Heinzlove, pronađem parking, i sve ostalo, termo rublje neće mi više ni trebati.. Twisted Evil
[Vrh] Go down
Dukes of hazzard
cro chopper forum
cro chopper forum
Dukes of hazzard

Broj postova : 982
Godina imam : 43
Prebivalište : Karlovac
Vozim : Yamaha XVS 1100
Na forumu od : 15.12.2010

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimečet 03 vel 2011, 13:46

Morat ću i ja neke termo stvari kupit....
Da se opet ne zamatam u novinski papir i stare krpe ko kad sam se iz Petrinje po minusu vozil What a Face
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimečet 03 vel 2011, 13:48

Dukes of hazzard je napisao/la:
Morat ću i ja neke termo stvari kupit....
Da se opet ne zamatam u novinski papir i stare krpe ko kad sam se iz Petrinje po minusu vozil What a Face

papir je naaaajbolji... dobar
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Godina imam : 50
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimečet 03 vel 2011, 13:49

kakve novine, valjda imaš kišno odijelo
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimečet 03 vel 2011, 17:49

palomas je napisao/la:
O toj temi već se je pisalo na ovome forumu, ali ja trenutno ništa o tome ne mogu pronaći...

Upises u "search" odjeca i ....

https://cro-chopper.forumcroatian.com/t9442-odjeca-za-ispod?highlight=odjeca

[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimesub 19 vel 2011, 15:19

Nije da zelim reklamirati Lidl, ali mislim da vrijedi potrostikunica u cetvrtak....

http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-7ADAF90C-D066572C/lidl_hr/hs.xsl/index_18616.htm
[Vrh] Go down
zed12
cro chopper forum
cro chopper forum
zed12

Broj postova : 1932
Godina imam : 50
Prebivalište : ni vrit ni mimo
Vozim : da
Na forumu od : 02.03.2010

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimesub 19 vel 2011, 15:59

Evo za usporedbu HELD windstopper komplet donji i gornji dio koštaju 120 eura, RUKKA 156 eura, Louise 60 eura, A PRO talijanska firma 110 eura,
to su sve deklarirani windstopper materijali, ovo u Lidl-u mi se čini varijanta coolmax, za prozračnost.

Zadnja promjena: zed12; sub 19 vel 2011, 16:57; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimesub 19 vel 2011, 16:52

zed12 je napisao/la:
Evo za usporedbu HELD windstopper komplet donji i gornji dio koštaju 120 eura, RUKKA 156 eura, Louise 60 eura.
to su sve deklarirani windstopper materijali, ovo u Lidl-u mi se čini varijanta coolmax, za prozračnost.

Toga se i bojim, nešto slično sam nedavno kupio u Turbo Sportu - majica i duge gaće za jako niske (polarne) temperature. Sve je to u redu, nema znojenja, ali ne zaustavlja vjetar kod vožnje motorom.
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimened 20 vel 2011, 16:51

palomas je napisao/la:
zed12 je napisao/la:
Evo za usporedbu HELD windstopper komplet donji i gornji dio koštaju 120 eura, RUKKA 156 eura, Louise 60 eura.

Toga se i bojim, nešto slično sam nedavno kupio u Turbo Sportu - majica i duge gaće za jako niske (polarne) temperature. Sve je to u redu, nema znojenja, ali ne zaustavlja vjetar kod vožnje motorom.

Mozda bi ti Jure Radic mogao pomoci??? lol!

A sad ozbiljno.... u tu svrhu imam kozne hlace i jaknu koji to odradjuju jako dobro.... i samo treba nesto toplo za ispod.... doduse, danas na +5 mi je bilo sasvim ok....
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimened 20 vel 2011, 17:26

Safet(y) je napisao/la:
A sad ozbiljno.... u tu svrhu imam kozne hlace i jaknu koji to odradjuju jako dobro.... i samo treba nesto toplo za ispod.... doduse, danas na +5 mi je bilo sasvim ok....

O ukusima se inače ne raspravlja, ali ja baš i nisam neki ljubitelj kožne odjeće. Preteško mi je to za nositi, po zimi je ledeno, a po ljetu se oznojiš u tome u roku odmah. Osim toga, na nižim temperaturama koža postaje tvrda i neudobna, kao da imaš oklop na sebi.

Netko voli kožu, ja nisam ljubitelj, i to je tako...
[Vrh] Go down
Acyd
cro chopper forum
cro chopper forum
Acyd

Broj postova : 1429
Godina imam : 49
Prebivalište : Našice
Vozim : Triumph Rocket 3r
Na forumu od : 24.04.2010

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitimened 20 vel 2011, 19:46

Safet(y) je napisao/la:
palomas je napisao/la:
zed12 je napisao/la:

Mozda bi ti Jure Radic mogao pomoci??? lol!

Update:
+5 Celzića + 120 km/h do mjestimično 170 km/h("Divljak jedan")+Koža = Ok! lol!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Termo donje rublje za hladnije dane...   Termo donje rublje za hladnije dane... Icon_minitime

[Vrh] Go down

Termo donje rublje za hladnije dane...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.