|
|
| neće upalit | |
|
+8zgrdic Safet(y) GIBO56 palomas chopperman dragger magna medo 12 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: neće upalit pet 14 sij 2011, 17:24 | |
| pun akumulator,baca iskre na obadvije svijećice,ima benzina u cilindru,nije blokada nogare,nije cdi,neće na kablove ,neće na guranje,a vergla??? pomozi Lastane | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: neće upalit pet 14 sij 2011, 17:29 | |
| razloga milijun, potreban servis, izmjeriti kompresiju, izmjeriti napon akumulatora pri verglanju, možda se presaugao......... | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: neće upalit pet 14 sij 2011, 17:32 | |
| - medo je napisao/la:
- pun akumulator,baca iskre na obadvije svijećice,ima benzina u cilindru,nije blokada nogare,nije cdi,neće na kablove ,neće na guranje,a vergla??? pomozi Lastane
....dali je motor nakon zadnje vožnje davao bilo kakve znakove neispravnosti? ....dali si išta dirao na motoru nakon zadnje vožnje? ...koliko km ima? ...razloga ima puno, mora se odnekle poćeti.. | |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: neće upalit pet 14 sij 2011, 17:36 | |
| bio na sevisu prije 200 km stajao 20 dana preko Nove,i sad ćuna,akumulator O.K.maloprije došao s punjenja,km 20000,verla ,al ni zakašljat | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: neće upalit pet 14 sij 2011, 17:46 | |
| ....jako teško je dati precizan odgovor, sve je samo nagađanje, razloga stotinu......od mjesta za parkiranje vani na kiši-pod nastrešnicom, garaža, netko nešto počupao, miš pregriza koji kabel. gorivo, gumeni spojevi karburatora.
U principu ako je iskra ispravna na oko, dobija gorivo.....ta smjesa se mora zapaliti, ako ne, tražiti uzroke u sklopovima koji su povezani sa tim, previše/premalo goriva/zraka, ispravnost elektronike i priključnih spojeva struje, osigurača......
...neznam šta bi više napisao...da si bliže, lakše bi bilo. | |
| | | chopperman man
Broj postova : 122 Godina imam : 36 Prebivalište : Vukovar (okolica) Vozim : Suzuki GS 750 E, Honda CBX 750 F,Suzuki GSXR 750 Na forumu od : 11.11.2010
| Naslov: Re: neće upalit pet 14 sij 2011, 18:07 | |
| Dali si pokusao poskidat svjecice zacepit rupu krpom malo zaverglat mozda se nasaugao ili se u karburatorima stvorio kondenzat vode pa da je to usisao probaj otpustit vijak za ciscenje taloga u karburatorima pa vidi sta izlazi van
A pokusaj ako imas mogucnost stavit ga na toplo da se malo zagrije pomaze kad je losija kompresija | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: neće upalit pet 14 sij 2011, 18:23 | |
| medo, ništa se ti ne brini - gorivo ti se je malo ishlapilo za vrijeme stajanja... Sutra stavi motor malo na sunce, nek se ugrije. Upalit će on, i dalje više neće biti problema... A samo malkice start-spreja na ulazu u filter zraka sad bi mu jako dobro došlo, i ove teme uopće ne bi bilo. | |
| | | GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: neće upalit pet 14 sij 2011, 23:02 | |
| MEEEDOOOOO šta ima ??? Vlaga ili ...... | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: neće upalit sub 15 sij 2011, 02:42 | |
| Prekidac za gasenje?
Ako i je u "On" poziciji mozda je negdje u kratkom spoju? | |
| | | zgrdic man
Broj postova : 148 Godina imam : 69 Prebivalište : zagreb Vozim : ništa više Na forumu od : 11.09.2008
| Naslov: Re: neće upalit sub 15 sij 2011, 09:20 | |
| izgleda da je upalio i da se vozi | |
| Naslov: Re: neće upalit sub 15 sij 2011, 09:30 | |
| ma nisam idem prčkat ,makar više nemam pojma po čemu | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: neće upalit sub 15 sij 2011, 09:56 | |
| Možda mu je puk'o kvar? | |
| | | Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| Naslov: Re: neće upalit sub 15 sij 2011, 10:48 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- Prekidac za gasenje?
Ako i je u "On" poziciji mozda je negdje u kratkom spoju? onda nebi imao iskru... Ako Jinlun nije EFI onda probaj slijedeće: Kreni redom...skini svječice i vidi dali su mokre...ako su mokre a imas iskru problem moze biti sa preljevanjem goriva u karb (zaglavi iglica ili membrana) malo kvrcni s drškom odvijača po čašicama karburatora.....stavi suhe svječice ili pali sa zatvorenim gorivom,bez čoka i sa full gasom tako da isušiš cilinder...kada i ako se motor počne javljati otvori gorivo i pokušaj upaliti opet bez čoka i sa gasom tako da nedobije preveliku količinu goriva...uglavnom napiši prvo jesu svječice mokre li suhe? 2 palomas malo mi je kratak period (20 dana) da bi gorivo toliko ishlapilo. | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: neće upalit sub 15 sij 2011, 13:13 | |
| - Acyd je napisao/la:
- Safet(y) je napisao/la:
- Prekidac za gasenje?
Ako i je u "On" poziciji mozda je negdje u kratkom spoju? onda nebi imao iskru... A koji me qurac uopce i tjero da se petljam gdje mjesto mi nije. Samo koliko me sjecanje sluzi, ja sam tebe morao gurati, jer ti motor nije palio, a ne ti mene? Sorry za off, ali ponekad od prevelikog znanja ne vidimo neke naocigled banalne stvari. | |
| Naslov: Re: neće upalit sub 15 sij 2011, 17:35 | |
| on the road again rješenje :puno ljubavi,psovanja,10 puta skinut svjećicu,popit par piva,pitat ljude,pa onda opet skinut svjećicu,verglat tri dana,napunit akumulator,više ne pitat ništa jer dobiješ još sto problema za koje nisi ni znao da postoje,popit par piva,strgat čok i još neku žicu za koju ne znam čemu služi ,popit pivu,jebat mater i sebi i kinezu,napunit akumulator opet verglat i nać još trojicu da ne verglaš sam,onda kad skoro upali moraš ugasit je rje sav raskopan ,kad ga složiš ne upali ,popit pivu ,skinut svjećice ,jebat majku kinesku .sve složit i onds UPALI I IDE !!!! to be continuited... ili ne vidimo se kod Plotara Hvala svima koji su probali pomoć i primarijusu Palomasu na dijagnozi :-) | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: neće upalit ned 16 sij 2011, 04:49 | |
| ... hvala na HVALA in live pajdo ! | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: neće upalit pon 17 sij 2011, 01:36 | |
| - medo je napisao/la:
Hvala svima koji su probali pomoć i primarijusu Palomasu na dijagnozi :-) jel ti imas obicnu pipu za gorivo ili vakuumsku? | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: neće upalit pon 17 sij 2011, 10:38 | |
| Ipak sam ti ja dao odmah dijagnozu i rekao sta je problem, trebao si mene slusati od pocetka: bio ti je puk'o kvar! | |
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: neće upalit | |
| |
| | | | neće upalit | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|