|
|
| Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje pon 10 sij 2011, 18:16 | |
| kazite mi vase misljenje i ako neko ima iskustva s ovom kacigom?
u kojem je shopu najpovoljnija od Splita do Dubrovnika? | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje pon 10 sij 2011, 21:17 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
- kazite mi vase misljenje i ako neko ima iskustva s ovom kacigom?
u kojem je shopu najpovoljnija od Splita do Dubrovnika? .....daj bar neke podatke, cijenu....sliku ili link, da ne tražimo | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje pon 10 sij 2011, 23:52 | |
| Imam Raid II kacigu i ona je po svim tehnickim karakteristikama gotovo identicna XR 1000 (ili novijoj 1100). Najveca razlika je u dizajnu, poglavito spojlera na zadnjem dijelu. Zbog tog spojlera, taj tip kacige mi daleko vise pristaje na druge tipove motora, dok je Raid II klasicnih linija. Cijenovno su tu negdje, ovisi o tome gdje se kupuje, Raid II kod nas obicno nesto jeftiniji. U svakom slucaju, kaciga je ok i s njom se najcesce vozim... zimi uz dodatak podbradka http://www.louis.de/_20977fa2e745d97057b8d21bbcaecccad0/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20012150&anzeige=0&ADTRACTIONSLOT=detail_kontext Sto se udobnosti i buke tice... Dupla-D kopca Protiv zamagljivanja obavezan Pinlock koji dobijas uz kacigu i on savrseno odradjuje posao (ako ti ne smeta jos ogranicenije vidno polje) ... tu su po meni Uvex ili Shark bolji, jer su na drugi nacin rijesili problem zamagljivanja. I ono najbitnije za kraj... kacigu TI MORAS isprobati i tek tada donijeti odluku. Jer ono sto je meni dobro, ne mora i tebi ili nekome trecemu... | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje uto 11 sij 2011, 13:29 | |
| [img] [/img] Draggeru evo slike! ova kaciga ima extra karakteristike.mene samo zanima da li je neko ovdje ima i kakvo je njegovo iskustvo sa njom! i da li je nekome poznat moto-shop od Dubrovnika do Splita gdje jje najpovoljnija | |
| | | Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| | | | Mr.DJ man
Broj postova : 354 Godina imam : 47 Prebivalište : SL.BROD Vozim : ŠTO STIGNEM- 2,4,6,8 TOČKOVA Na forumu od : 24.11.2009
| Naslov: Re: Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje uto 11 sij 2011, 15:24 | |
| | |
| | | Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje uto 11 sij 2011, 16:14 | |
| | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje uto 11 sij 2011, 21:28 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
- Draggeru evo slike!
ova kaciga ima extra karakteristike.mene samo zanima da li je neko ovdje ima i kakvo je njegovo iskustvo sa njom!
i da li je nekome poznat moto-shop od Dubrovnika do Splita gdje jje najpovoljnija ....ne izgleda loše, ali kaciga se većinom kupuje radi udobnosti, kvalitete i sl. Valjda je netko ima pa će se oglasiti. Shoei zastupa Šepić, a kod mene u blizini ima jedan diler koji bi je moga imati ili bar info, ako bude trebalo pitat ću. Ovo šta navodi Karlo mogu samo potvrditi, kako sam se ja zezzuo sa nolankom N103 i to na uštrb 400 kn, a razlika ogromna. | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje uto 11 sij 2011, 21:34 | |
| - dragger je napisao/la:
- Bosqeto je napisao/la:
- Draggeru evo slike!
ova kaciga ima extra karakteristike.mene samo zanima da li je neko ovdje ima i kakvo je njegovo iskustvo sa njom!
i da li je nekome poznat moto-shop od Dubrovnika do Splita gdje jje najpovoljnija
....ne izgleda loše, ali kaciga se većinom kupuje radi udobnosti, kvalitete i sl. Valjda je netko ima pa će se oglasiti.
Shoei zastupa Šepić, a kod mene u blizini ima jedan diler koji bi je moga imati ili bar info, ako bude trebalo pitat ću.
Ovo šta navodi Karlo mogu samo potvrditi, kako sam se ja zezzuo sa nolankom N103 i to na uštrb 400 kn, a razlika ogromna.
I ja umalo svojevremeno ne kupih Nolan N103, gluho bilo, vec sam je bio kaparisao (izgubio kaparu), ali sam u zadnji cas klizeci ulječeo i kupio Schuberth C3, sve pohvale. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje | |
| |
| | | | Kaciga Shoei xr 1000 black-vase misljenje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|